Dodaj do ulubionych

KIEDY ZYDZI PRZEPROSZA POLAKOW ZA ZYDOKOMUNE?

IP: *.nas1.ana2.gblx.net 07.06.01, 13:26
POLSKI HOLOCAUST Z RĄK ŻYDÓW NA KRESACH
„Nikt nie pamięta o polskim holocauście na Syberii”
„Za polski holocaust ■ NIKT ■ NAS ■ N A W E T ■ N I E ■ P R Z E P R O S I Ł
■ poza Niemcami.
My, Kresowiacy, straciliśmy nie tylko swoich bliźnich, ale także domy, ziemie,
rodzinne pamiątki, cały dobytek i groby, które pokrywa niepamięć, żeby wszelki
ślad po nas zaginął. Polacy znają holocaust Żydów i „akcję Wisla”, a nie
znają „akcji Syberia”. Polacy znają mord kielecki, a nie znają liczby ofiar
naszych dzieci, które zginęły na Syberii z głodu i zimna oraz hekatomby ofiar
zsyłek, więzień i łagrów sowieckich. A przecież do tych ofiar przyczynili się w
dużej mierze Żydzi, współpracujący z NKWD, a potem z UB.” - Maria ANTONOWICZ

„Dlaczego dotąd oficjalne koła żydowskie nie potępiły jawnej zdrady
i innych zbrodni, jakich się wobec Polski i polskich obywateli
Żydzi dopuszczali przez cały czas okupacji sowieckiej?”
-
Obserwuj wątek
    • Gość: żyd Re: KIEDY ZYDZI PRZEPROSZA POLAKOW ZA ZYDOKOMUNE? IP: 195.117.142.* 07.06.01, 13:58
      Przepraszam!
      -(ruski Żyd i jego NKWD)
    • Gość: crimen Re: KIEDY ZYDZI PRZEPROSZA POLAKOW ZA ZYDOKOMUNE? IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 07.06.01, 19:12
      Pojebało cie chyba(przepraszam Damy,jeśli to czytają).
      Wypad stąd!!!!
      Idz na "Kraj".Tam banda polskich i żydowskich półgłówków walczy o prymat w
      głupocie.Tu poruszane są o wiele istotniejsze tematy niż twoje bzdety.
      • sceptyk Re: do Crimena 08.06.01, 14:39
        Masz swieta racje, ze to nie jest czesc Forum przeznaczona na dyskusje
        polityczna. Nie masz jednak racji, ze tu sa poruszane istotniejsze tematy. Tak
        na moje oko, to przecietna inteligencji dyskutantow w "Informacjach dnia" jest
        kilkakrotnie wyzsza od tych wszystkich mizdrzacych sie TOWARZYSKICH 'misiów'.
        Ja nawet nie spodziewalem sie, ze tyle dziwakow, nieudacznikow, przebierancow,
        i egocentrykow ma dostep do Internetu. Olbrzymia czesc postow tutaj jest na
        poziomie flirtu w szkole zawodowej. Nedza, Kolego. Gdzie masz te istotne
        tematy? Seks analny, jestem piekny i niesmialy, jak sie odkochac, szukam
        kochanki? Toz to komedia i jako taka jest OK. Ale zeby to bylo ISTOTNIEJSZE?
      • sceptyk Re: KIEDY ZYDZI PRZEPROSZA POLAKOW ZA ZYDOKOMUNE? 08.06.01, 17:42
        Crimen, a oto watki ze szczytu dlugiej listy. To te istotne, ma sie rozumiec.

?   Obciągne za 15 zł , a za sex wezmę 35 zł z lodem 45 zł ,mieszkam w ... (21)
        08-06-2001, 17:32:30

?   Chce poznac dziewczyne pochodzenia zydowskiego (1)
        08-06-2001, 17:13:42

?   KIEDY MOJA ŻONA PRZEPROSI MNIE, ŻE MNIE ZBIŁA ? (3)
        08-06-2001, 17:12:33

?   Gdzie ci mężczyźni? (10)
        08-06-2001, 16:52:50

?   jestem zwyklak.... (7)
        08-06-2001, 16:46:37

?   Cześć Mam 22 lata i ... (1)
        08-06-2001, 16:36:55

?   poznam kobiete (87)
        08-06-2001, 15:49:57

?   Jestem naprawde wstretny, szukam drugiego takiego plci odmiennej. (17)
        08-06-2001, 15:42:14

?   Do BB (1)
        08-06-2001, 15:34:15

?   34-latka pozna mężczyznę (185)
        08-06-2001, 14:17:41

?   Jesli jestes super sympatycznym, cieplym i milym facetem napisz. (29)
        08-06-2001, 14:15:27

?   czy istnieje prawdziwa przejazn miedzy kobieta a mezczyzna? (27)
        08-06-2001, 13:31:35

?   Jak się zakochać? (150)
        08-06-2001, 12:46:59

?   Mario !!! super przyjaciel. (4)
        08-06-2001, 12:39:44

?   Wiesiek i Renata z Bedzina (1)
        • Gość: crimen do Sceptyka IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 09.06.01, 02:55
          Z tym poważnym tematem to był żart.Szkoda że nie zrozumiałeś.
          A teraz do rzeczy.Niemożliwe jest zbudowanie perpetuum mobile oraz idealnego
          panstwa wiecznej szczęśliwości dla wszystkich.Dlatego tez starcia
          prawych,lewych,czerwonych,czarnych i wzystkich innych animalsow szczycących się
          poglądami politycznymi to pojedynki idiotów albo robienie wody z mózgu
          motłochowi.Mówienie o polityce w miejscach do tego nie przeznaczonych zaprzecza
          inteligencji mówiącego i wywołuje wśród obecnych efekt pierdnięcia w salonie.
          A teraz o bzdetach.Uwielbiam pozycę adwokata diabła.W sprawie Katynia spisano
          całe tony papieru.Osiągnięcia nie są okazałe i jestem dziwnie pewien że na
          żadne odszkodowania ze strony Rosji liczyć nie możemy.Jedwabne z kolei to
          sprawa polityków.Po to zostali wybrani i za to biorą pieniądze.Sprawa
          przeprosin i Sybiraków pokręcona jest jak całe nasze dziee.Czy wiadomo Ci że z
          3000 wsi polskich istniejących przed 1939 rokiem na Wołyniu po wojnie zostało
          tylko około 100.Pozostałe wsie zostały spalone a ludność w większości
          wymordowana przez nacjonalistów ukrainskich z UPA w sposób przy którym
          egzekucje katynskie to szczyt humanitaryzmu.Paradoksalnie większość tych co
          przeżyli zawdzięcza ocalenie wywózce na Syberię.Może należało by podziękować
          żydom z NKWD za ocalenie części polaków z masakry wołynskiej.Na Wołyniu
          znajdziesz kilkanaście Katyniów i kilkaset Jedwabnych ze szczątkami polaków.
          Publicznie mówić o tym nie należy bo Buzek i Kwaśniewski właśnie przyjaznią się
          z Ukrainą.Nic mnię tak nie wkurwia jak relatywizm w polityce.Bzdet? Bzdet!!1
          Zaręczam Ci mógłbym być dla Ciebie profesorem w historii najnowszej.Ale nie
          warto.A co do ważności tematów jako zajadły erotoman zapewniam Cię iż wyżej
          sobie cenię wynurzenia dziewczyn na temat ich orgazmów niż wypociny
          pouluopa.Więcej polemik nie będzie.
          Pozdrawiam
          • Gość: ........ Re: do Sceptyka IP: *.sympatico.ca 09.06.01, 11:15
            Gość portalu: crimen napisał(a):

> Z tym poważnym tematem to był żart.Szkoda że nie zrozumiałeś.
            > A teraz do rzeczy.Niemożliwe jest zbudowanie perpetuum mobile oraz idealnego
            > panstwa wiecznej szczęśliwości dla wszystkich.Dlatego tez starcia
            > prawych,lewych,czerwonych,czarnych i wzystkich innych animalsow szczycących się
            >
            > poglądami politycznymi to pojedynki idiotów albo robienie wody z mózgu
            > motłochowi.Mówienie o polityce w miejscach do tego nie przeznaczonych zaprzecza
            >
            > inteligencji mówiącego i wywołuje wśród obecnych efekt pierdnięcia w salonie.
            > A teraz o bzdetach.Uwielbiam pozycę adwokata diabła.W sprawie Katynia spisano
            > całe tony papieru.Osiągnięcia nie są okazałe i jestem dziwnie pewien że na
            > żadne odszkodowania ze strony Rosji liczyć nie możemy.Jedwabne z kolei to
            > sprawa polityków.Po to zostali wybrani i za to biorą pieniądze.Sprawa
            > przeprosin i Sybiraków pokręcona jest jak całe nasze dziee.Czy wiadomo Ci że z
            > 3000 wsi polskich istniejących przed 1939 rokiem na Wołyniu po wojnie zostało
            > tylko około 100.Pozostałe wsie zostały spalone a ludność w większości
            > wymordowana przez nacjonalistów ukrainskich z UPA w sposób przy którym
            > egzekucje katynskie to szczyt humanitaryzmu.Paradoksalnie większość tych co
            > przeżyli zawdzięcza ocalenie wywózce na Syberię.Może należało by podziękować
            > żydom z NKWD za ocalenie części polaków z masakry wołynskiej.Na Wołyniu
            > znajdziesz kilkanaście Katyniów i kilkaset Jedwabnych ze szczątkami polaków.
            > Publicznie mówić o tym nie należy bo Buzek i Kwaśniewski właśnie przyjaznią się
            >
            > z Ukrainą.Nic mnię tak nie wkurwia jak relatywizm w polityce.Bzdet? Bzdet!!1
            > Zaręczam Ci mógłbym być dla Ciebie profesorem w historii najnowszej.Ale nie
            > warto.A co do ważności tematów jako zajadły erotoman zapewniam Cię iż wyżej
            > sobie cenię wynurzenia dziewczyn na temat ich orgazmów niż wypociny
            > pouluopa.Więcej polemik nie będzie.
            > Pozdrawiam

Zastanawia mnie dlaczego doszlo do wojny domowej
            pomiedzy Ukraincami a Polakami. Tam nikt nie byl swiety.
            Cieli si na wzajem. Wojska sovieckie i polskie ( na
            terenach obecnej Polski) przyniosly kres temu. Ukraincy
            jak wiemy zostali wywiezieni w akcji Wisla. Podloze
            do wojny bylo napewno historyczne. Wiem ze Papiez ma
            odwiedzic Ukraine. Niektorzy z nich zastanawiaja sie
            czy ich tez przeprosi tak jak Grekow. Przeciez to my
            Polacy nawracalismy ich z prawoslawia na katolicyzm czego
            pozostaloscia jest dzisiaj kosciol Greko -Katolicki. Robilismy
            to czesto przy uzyciu miecza. Nie bylismy napewno za
            swieci w tym stepie szerokim. Liubilismy czasami
            bezmyslnie poszalec. Czasami tak sie zdarza ze krzywdy sa
            pamietane i odplacane w ten sam drastyczny sposob.
          • sceptyk Re: do Crismona 09.06.01, 20:42
            Za rzeczowa odpowiedz wdzieczny jestem. Bez dalszej polemiki tez jakos sobie,
            mam nadzieje, poradze. Natomiast chcialbym zwrocic Ci uwage, ze dyskusja
            polityczna powoduje jakis tam rozwój politycznej swiadomosci u ludzi, co z
            kolei przeklada sie na wybieranie takich a nie innych parlamentów, premierów
            etc. To z kolei pociaga za soba ustawodawstwo, dzieki któremu mozesz, albo nie,
            czytac sobie na internecie o orgazmach dziewczyn. Za komuny, na przyklad, choc
            zdaje sie, ze nie palasz bezgraniczna miloscia do niej, czytanie na Internecie
            o orgazmach dziewczat bylo niemozliwe, i to nie tylko z tego powodu, ze nie
            bylo internetu. Widzial bym tu zatem dosc prosty zwiazek miedzy zaangazowaniem
            politycznym a mozliwoscia realizowania swego ja w zyciu. Zwlaszcza w
            demokracji.

Pozdrowienia odwzajemniam
            sc-k

PS.1. Nie sadze, aby bylo mozliwe zrozumienie tego co napisales w sym pierwszym
            liscie do 'pouioupa'jako zart. W zasadzie zarty udaje mi sie rozszyfrowywac.
            Choc z historia najnowsza, przyznaje, nieco gorzej. Ale Ty swe twierdzenia na
            jakichs zródlach chyba opierasz. Czy moglbys je, bez polemiki, wskazac. Uwazam,
            ze czlowiek (a za takiego sie uwazam) powinien sie uczyc cale zycie.

PS.2. Nie lubie okreslac ludzi inteligentnych naiwnymi, ale w tym przypadku
            chcialbym Ci zwrocic uwage, ze istnieje - i to bynajmniej nie hipotetyczna -
            mozliwosc, iz wyznania na Forum dziewczat o swych orgazmach sa autorstwa, na
            przyklad, Urbana. Albo jakiegokolwiek innego przebieranca.

• shivo Re: KIEDY ZYDZI PRZEPROSZA POLAKOW ZA ZYDOKOMUNE? 09.06.01, 11:22
      Stary antysemito!! Daj se siana, bo jesteś nudny!
      • Gość: Polak Re: KIEDY ZYDZI PRZEPROSZA POLAKOW ZA ZYDOKOMUNE? IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 04.07.01, 21:56
        Bardzo ciekawy list ktory niestety zostal potraktowany przez wielu matolow jako
        zart. A tak naprawde to ciekawe kiedy nasza najnowsza historia zostanie
        przedstawiona calemu spoleczenstwu w sposob jawny i prawdomowny.
        Hanba Jedwabnego zostala zlozona na Polakach a czy ktos sprawdzil ze zydzi tam
        wymordowani zostali wramach odwetu za wysylanie Polakow na Sybir przez ocalale
        rodziny w czasie bezkrolewia gdy najezcca rosyjski juz sie wycofal a niemiecki
        nie zdazyl wkroczyc. Ja osobiscie nie pochwalam tego co zrobili Polacy w
        Jedwabnym ale chcialby zeby ktos sprawdzil co robili zydzi z jedwabnego podczs
        okupacj sowieckiej tuz po wybuchu wojny. Moze wtedy dowiemy sie wiecej prawdy i
        postawimy pomnik Polakom zeslanym na Sybir(i czesto w ten sposob zamordowanym)
        przez swoich sasiadow, zydowskich sasiadow.
    • Gość: Burak Re: KIEDY ZYDZI PRZEPROSZA POLAKOW ZA ZYDOKOMUNE? IP: 62.8.156.* 16.01.02, 10:47
      Jak przeczytają forum Towarzyskie.
      B.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka