26-08em 15.11.07, 14:10 czy ladni ludzie maja latwiej w zyciu?czy powodzi im sie lepiej, od brzydkich?wydaje mi sie,ze tak!co wy na ten temat sadzicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dotyk_wiatru hmm 15.11.07, 14:22 Na pewno ludzie inaczej na nich reagują, bardziej pozytywnie, chociaż ostatecznie nie tylko uroda ma znaczenie. Wystarczy piekny, szczery uśmiech:)) Czy piękni mają łatwiej w zyciu? Niekoniecznie, żeby nie powiedzieć, że nie.... Odpowiedz Link Zgłoś
tini_1 Tak 15.11.07, 14:26 Tak, mnie sie wydaje, ze moze latwiejszy maja poczatek, bo przeciez zanim cos powiedza...optyka jest mila dla oka, wiec i nastawienie stojacego naprzeciwko jest mile:) ...ale reszte musza sobie wypracowac jak kazdy inny...:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
49-m maja nie za słodko 15.11.07, 15:36 Mysle ze nie bo cały czas muszą pracować na ta PIEKNOSCIA . Odpowiedz Link Zgłoś
clio2006 Re: Piekni ludzie 15.11.07, 20:29 Mysle ze zbyt duzo urody moze czasem przeszkodzic, jesli zabraknie rownowagi i rozsadku,piekno to caloksztalt, a nie tylko to co widoczne na pierwszy rzut oka. Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Piekni ludzie 15.11.07, 21:47 Ciezko powiedziec.O mnie mowiono juz,ze wyrazu mojego ryja moglyby pozazdroscic mnie trolle,wiec chyba nie mialem za wiele jakichs ci tam ulatwien w zyciu. Odpowiedz Link Zgłoś
jestemn-ormalna jestem piekna 15.11.07, 22:25 i mam zaj.... zycie!Zazdroszcza mi kocmoluchy a ja ich wszystkich olewam! Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: jestem piekna 15.11.07, 22:33 No to jak tak,to stan przed lustrem i zacznij sie na swoj widok onanizowac.Takie cos tez robi dobrze,nie? Odpowiedz Link Zgłoś
jestemn-ormalna Re: jestem piekna 15.11.07, 22:40 nie musze stauchu!mam meza i dwoch kochankow a tobie pozostaje onanizowanie sie przed kompem jak temu stauchowi grzechowi i innym tu sleczacum i wypatujacum ktora sie do was stara rura usmiechnie!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aldona1949 Re: jestem piekna 16.11.07, 13:43 A tak na prawdę jesteś blondynką, wyobrażam sobie podobną do tzw. artystki Dody. Nie ma czego zazdrościć. Tak myślę sobie,że jesteś bardzo samotna, a siebie podziwiasz przed lustrem. Bo chyba te jak je nazywasz kocmołuchy, nie garną się do ciebie. Faktycznie, może tak być,że jesteś n-ormalna. Wobec tego rozumiem,że ciężko ci wśród normalnych. Odpowiedz Link Zgłoś
49-m Re: jestem piekna 16.11.07, 13:55 Z tym oskarżanim blondynek o wszystko co głupie i złe to chyba lekka przesada:)Tez jestem blondynką:) A NORMALNA niech sobie pisze ,forum jest dla wszystkich .Wystarczy nie intersować sie takimi wątkami ,ignorować i tyle Pozdrawiam .Miłego weekendu wszystkim Wam zyczę . Odpowiedz Link Zgłoś
aldona1949 Re: jestem piekna 17.11.07, 16:19 49-m, masz rację. Nie było moim zamiarem obrażanie kogokolwiek. Ale jak ktoś (konkretnie jestemn-ormalna), w innej dyskusji nazywa ludzi truposzami, z racji ich wieku, no to i mnie poniosło. Mimo wieku nie uważam się za truposza i chyba nie tylko ja. Pozdrawiam, miłej niedzieli. Odpowiedz Link Zgłoś
sigma.33 ... 15.11.07, 22:43 co w tym złego ,że sie do siebie usmiechamy? Do Ciebie również:)Slodkich snów 'normalna':;)!! Odpowiedz Link Zgłoś
jestemn-ormalna Re: ... 15.11.07, 22:45 mnie twoj usmiech nie interesuje ale moze zainteresi wlasnie takiego starca jak leiox? haha bo nikt wiecej takimi staruchami nie zawraca sobie glowy!!!!!!!!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
sigma.33 Re: ... 15.11.07, 22:53 Idę sobie pomarzyć w łóżeczku;)Milej nocki debi_bebi:):)dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: ... 15.11.07, 22:56 Hej,"jestem oralna"-nie podniecaj sie tak.Biorac pod uwage twoje cechy charakteru,nawet o takim facecie jak ja moglabys pomarzyc.Coz,jedne maja chlopow na peczki,inne-tak jak ty-wibrator.Naturalnie zaraz powiesz ze masz setki facetow-ale badzmy szczerzy-w to nawet sama nie wierzysz. Odpowiedz Link Zgłoś
jestemn-ormalna Re: ... 15.11.07, 22:58 spadaj onanisto!!gó..wiesz! mniej niz twoje koty!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: ... 15.11.07, 23:01 Dorownujac do twojego poziomu/chociaz to trudne nawet dla wloczegi dworcowego/musze ci powiedziec,ze z piana na ryju wygladasz wprawdzie niekoniecznie ciekawie,ale jakze oryginalnie.Widzisz jeszcze cokolwiek na kompletnie zaplutym ekranie? Odpowiedz Link Zgłoś
jestemn-ormalna Re: ... 15.11.07, 23:11 WIDZE JAK SIE ONANIZUJESZ NA WIDOK TEJ STAREJ BLONDYNY FARBOWNEJ I INNYCH STARYCH RUR!!!! JA WSKAKUJE ZARAZ DO LOZKA PIEKNEMU BLONDYNOWI STAUCHU!!!!!! HAHA CZEEEEESC reka ci sie nie zmeczyla ????hahhahaha Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: ... 15.11.07, 23:15 Nie,rece mam nadzwyczaj wycwiczone,daje sobie rade.A ty wskakuj do lozka.To jedyne miejsce gdzie mozesz spotkac jakiegokolwiek mezczyzne.Naturalnie w sennych marzeniach.Albowiem zaden facet o zdrowych zmyslach nie poszedlby z toba z wlasnej i nieprzymuszonej woli do wyrka.Wez wazelinke.PRzyda sie tobie oraz twojemu koledze.Jak ma wlasciwie na imie twoj wibrator? Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: ... 15.11.07, 23:29 zupełnie nie rozumiem co sie dzieje....i dlaczego,moze żyje w tej swojej błogiej nieświadomości ale co tam... piękni ludzie są piekni i nic im tego nie odbierze,szukajac piekna w innych,znajdzmy je w sobie,moze lepiej zrozumiemy działania innych. Każdy z nas jest piekny.....czasem nie trzeba szukac..piękno jest w nas i ja w to wierzę:) Pozdrawiam nocnie V. p Odpowiedz Link Zgłoś
jestemn-ormalna Re: ... 16.11.07, 10:50 ty siebie pilnuj a od innych sie odczep ! Odpowiedz Link Zgłoś