IP: *.hkid.nt.isdn.ppp.infoweb.ne.jp 30.07.03, 11:35
Ile raze dziennie lub tygodniowo sie onanizujesz? Zarowno panie jak i panowie.
Obserwuj wątek
    • Gość: bizon Re: onanizm wzmacnia organizm IP: *.net81-67-47.noos.fr 30.07.03, 11:38
      nie moge odpisac bo wlasnie sie onanizuje
      bizon
      • iwusia Re: onanizm wzmacnia organizm 30.07.03, 11:45
        Biziu to tylko uważaj na nadgarstki he he he
        buźka:)
        • Gość: bizon Re: onanizm wzmacnia organizm IP: *.net81-67-47.noos.fr 30.07.03, 12:49
          Nadgarstki to male miki, Iwusiu mila, ja nie wiem co mam zrobic z tymi
          pecherzami wewnatrz lewej dloni.....Lewej bo na prawej skora tak stwardniala,
          ze nic juz nie czuje, biedny mis :-((((
          Caluski*****
          Bizon
          • sloggi Re: onanizm wzmacnia organizm 30.07.03, 17:36
            To masz jeszcze dłonie?, ja kiedyś miałem łokcie :))))))))))))))))))))))
            • Gość: leziox Re: onanizm wzmacnia organizm IP: *.arcor-ip.net 30.07.03, 18:16
              To poćwiczcie matoły deko,abyście mogli sobie sami loda robić.Korzyść podwójna-
              łapki całe i nie musicie o to żebrać u kobiet,bo sami zrobicie to sobie
              najlepiej.
              • Gość: panna marianna Re: onanizm wzmacnia organizm IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 30.07.03, 20:12
                Gość portalu: leziox napisał(a):

> To poćwiczcie matoły deko,abyście mogli sobie sami loda robić.Korzyść
                podwójna-
                > łapki całe i nie musicie o to żebrać u kobiet,bo sami zrobicie to sobie
                > najlepiej.

Leziu, co Ty sugerujesz, że Ty..... łaał;-)
                • Gość: mario2 Re: onanizm wzmacnia organizm IP: 217.7.150.* 30.07.03, 21:11
                  jemu ktos kiedys wmowil, ze jest zajacem i zamiast fiuta ma marchewke. lezio w
                  desperacji dokonal dziela bez lamania sobie kregoslupa :o)
                  • Gość: only Re: onanizm wzmacnia organizm IP: *.kabel.telenet.be 30.07.03, 21:16
                    innym wmawiaja ze maja niestety ze maja kije bilardowe, i oni tak recznie w te
                    kule wala.....
                    • Gość: mario2 Re: onanizm wzmacnia organizm IP: 217.7.150.* 30.07.03, 21:19
                      Myslisz o bilardzie kieszonkowym, czy grze w "chowanego"? :o)
                      • Gość: leziox Re: onanizm wzmacnia organizm IP: *.arcor-ip.net 30.07.03, 21:40
                        A co Maryś,zazdrość cię jebie że ty musisz nadal żebrać o te rzeczy u kobiet?
                        • Gość: mario2 Re: onanizm wzmacnia organizm IP: 217.7.150.* 30.07.03, 21:49
                          nie- zazdroszcze innym takiej gietkosci, ale wiem skad sie ona bierze.
                          gietkosc weza-sile slona daje ranne bicie konia :o)
                          • Gość: leziox Re: onanizm wzmacnia organizm IP: *.arcor-ip.net 30.07.03, 21:59
                            Wiesz,ty to musisz doskonale znać się na temacie jednak.
                            • Gość: mario2 Re: onanizm wzmacnia organizm IP: 217.7.150.* 30.07.03, 22:05
                              masz racje- chyba bede sie z tego tematu habilitowal
                              Wplyw przestrzeni miedzydyskowej na gietkosc kregoslupa a co za tym idzie
                              osiaganie autooralozaspokojenia :o)
                              • Gość: leziox Re: onanizm wzmacnia organizm IP: *.arcor-ip.net 30.07.03, 22:38
                                Ten twój znaczek na końcu odpowiedzi zawsze mi sugerował,że myślisz o jakichś
                                dziwnych rzeczach.
                                • Gość: mario2 Re: onanizm wzmacnia organizm IP: 217.7.150.* 30.07.03, 22:40
                                  od czasu do czasu jest tak w istocie. Ale najczesciej wystukuje go juz z
                                  przyzwyczajenia. Ot taki nawyk, jak sieganie po papierosa
                                  • Gość: only Re: onanizm wzmacnia organizm IP: *.kabel.telenet.be 30.07.03, 22:43
                                    kitkowi tez tak ponoc na imie..........
                                    • Gość: only Re: onanizm wzmacnia organizm IP: *.kabel.telenet.be 30.07.03, 22:45
                                      acha, a w gazecie napisali ze jakis tam ksiadz tak z nawyku jechania dalej
                                      samochodem, przejechal dzieciaka i pojechal dalej.......wnioskuje, ze dobrych
                                      nawykow marys nabierasz.........
                                      • Gość: only Re: onanizm wzmacnia organizm IP: *.kabel.telenet.be 30.07.03, 22:47
                                        acha, i jeszcze ten czy tamta cipka czy ocipka, to nie wiedziala, bo jako
                                        naiwna cipka trafila do branzy........pewnie tez z przyzwyczajenie nie
                                        wiedziala.......
                                    • Gość: martuha Re: onanizm wzmacnia organizm IP: *.chello.pl 30.07.03, 22:45
                                      Gość portalu: only napisał(a):

> kitkowi tez tak ponoc na imie..........

onanizm czy nawyk?
                                      • Gość: leziox Re: onanizm wzmacnia organizm IP: *.arcor-ip.net 30.07.03, 22:50
                                        Kitek to może nosić wszystkie imiona,każde na ch,k i p mu podpasuje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka