Gość: Ktos IP: *.hkid.nt.isdn.ppp.infoweb.ne.jp 30.07.03, 11:35 Ile raze dziennie lub tygodniowo sie onanizujesz? Zarowno panie jak i panowie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bizon Re: onanizm wzmacnia organizm IP: *.net81-67-47.noos.fr 30.07.03, 11:38 nie moge odpisac bo wlasnie sie onanizuje bizon Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: onanizm wzmacnia organizm 30.07.03, 11:45 Biziu to tylko uważaj na nadgarstki he he he buźka:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bizon Re: onanizm wzmacnia organizm IP: *.net81-67-47.noos.fr 30.07.03, 12:49 Nadgarstki to male miki, Iwusiu mila, ja nie wiem co mam zrobic z tymi pecherzami wewnatrz lewej dloni.....Lewej bo na prawej skora tak stwardniala, ze nic juz nie czuje, biedny mis :-(((( Caluski***** Bizon Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: onanizm wzmacnia organizm 30.07.03, 17:36 To masz jeszcze dłonie?, ja kiedyś miałem łokcie :)))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: onanizm wzmacnia organizm IP: *.arcor-ip.net 30.07.03, 18:16 To poćwiczcie matoły deko,abyście mogli sobie sami loda robić.Korzyść podwójna- łapki całe i nie musicie o to żebrać u kobiet,bo sami zrobicie to sobie najlepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panna marianna Re: onanizm wzmacnia organizm IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 30.07.03, 20:12 Gość portalu: leziox napisał(a): > To poćwiczcie matoły deko,abyście mogli sobie sami loda robić.Korzyść podwójna- > łapki całe i nie musicie o to żebrać u kobiet,bo sami zrobicie to sobie > najlepiej. Leziu, co Ty sugerujesz, że Ty..... łaał;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: onanizm wzmacnia organizm IP: 217.7.150.* 30.07.03, 21:11 jemu ktos kiedys wmowil, ze jest zajacem i zamiast fiuta ma marchewke. lezio w desperacji dokonal dziela bez lamania sobie kregoslupa :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: only Re: onanizm wzmacnia organizm IP: *.kabel.telenet.be 30.07.03, 21:16 innym wmawiaja ze maja niestety ze maja kije bilardowe, i oni tak recznie w te kule wala..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: onanizm wzmacnia organizm IP: 217.7.150.* 30.07.03, 21:19 Myslisz o bilardzie kieszonkowym, czy grze w "chowanego"? :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: onanizm wzmacnia organizm IP: *.arcor-ip.net 30.07.03, 21:40 A co Maryś,zazdrość cię jebie że ty musisz nadal żebrać o te rzeczy u kobiet? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: onanizm wzmacnia organizm IP: 217.7.150.* 30.07.03, 21:49 nie- zazdroszcze innym takiej gietkosci, ale wiem skad sie ona bierze. gietkosc weza-sile slona daje ranne bicie konia :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: onanizm wzmacnia organizm IP: *.arcor-ip.net 30.07.03, 21:59 Wiesz,ty to musisz doskonale znać się na temacie jednak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: onanizm wzmacnia organizm IP: 217.7.150.* 30.07.03, 22:05 masz racje- chyba bede sie z tego tematu habilitowal Wplyw przestrzeni miedzydyskowej na gietkosc kregoslupa a co za tym idzie osiaganie autooralozaspokojenia :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: onanizm wzmacnia organizm IP: *.arcor-ip.net 30.07.03, 22:38 Ten twój znaczek na końcu odpowiedzi zawsze mi sugerował,że myślisz o jakichś dziwnych rzeczach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: onanizm wzmacnia organizm IP: 217.7.150.* 30.07.03, 22:40 od czasu do czasu jest tak w istocie. Ale najczesciej wystukuje go juz z przyzwyczajenia. Ot taki nawyk, jak sieganie po papierosa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: only Re: onanizm wzmacnia organizm IP: *.kabel.telenet.be 30.07.03, 22:43 kitkowi tez tak ponoc na imie.......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: only Re: onanizm wzmacnia organizm IP: *.kabel.telenet.be 30.07.03, 22:45 acha, a w gazecie napisali ze jakis tam ksiadz tak z nawyku jechania dalej samochodem, przejechal dzieciaka i pojechal dalej.......wnioskuje, ze dobrych nawykow marys nabierasz......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: only Re: onanizm wzmacnia organizm IP: *.kabel.telenet.be 30.07.03, 22:47 acha, i jeszcze ten czy tamta cipka czy ocipka, to nie wiedziala, bo jako naiwna cipka trafila do branzy........pewnie tez z przyzwyczajenie nie wiedziala....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martuha Re: onanizm wzmacnia organizm IP: *.chello.pl 30.07.03, 22:45 Gość portalu: only napisał(a): > kitkowi tez tak ponoc na imie.......... onanizm czy nawyk? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: onanizm wzmacnia organizm IP: *.arcor-ip.net 30.07.03, 22:50 Kitek to może nosić wszystkie imiona,każde na ch,k i p mu podpasuje. Odpowiedz Link Zgłoś