Dodaj do ulubionych

to ile klisz mam kupic na piatek 19 grudnia?

19.12.01, 15:57
rany julek, ile filmow ma byc? przeznaczam po 5 klatek na lebka!!!
zapotrzebowanie ogromne jezd od tych, ktorzy nie przyjada!!!!!
zglaszac siem natentychmiast!
Obserwuj wątek
    • anka1 Re: to ile klisz mam kupic na piatek 19 grudnia? 19.12.01, 16:01
      Czort najlepiej polaroida wez:)))!!!
      • jasmina_tdi Re: to ile klisz mam kupic na piatek 19 grudnia? 19.12.01, 16:03
        tak i makijażystę i stylistę i pończochę na obiektyw! muszę dbać o swój imydż!!!

anka1 napisał(a):

> Czort najlepiej polaroida wez:)))!!!

• anka1 Re: to ile klisz mam kupic na piatek 19 grudnia? 19.12.01, 16:11
          to jeszcze fryzjera i manicurzystke :))) a ponczocha koniecznie jedwabna:)))
        • czort Re: to ile klisz mam kupic na piatek 19 grudnia? 19.12.01, 16:22
          jas a skad ja wezma polaroida? pozyczyc? nie, bo juz swoj cyfrowy kiedys w
          krakowie posialam, zadnego polaroida nie wezme!!!!! jeno zwykly, najzwyklejszy!
          anko1, a ty o fryzjerze i manikiurzystce? cos ty, do jasnej anielci!! zdjec nie
          dam!@ za kare! placz sobie!
          stroje normalne majom byc, nie teatralne!!!! zeby potem ludzie na ulicy poznali!
          czort
          • anka1 Re: to ile klisz mam kupic na piatek 19 grudnia? 19.12.01, 16:26
            placze z innego powodu((( Neo maja od stycznia od inernetu odciac(((!
            ja nie tylko o fryzjerze ale i o polaroidzie:))) cha cha. moge Ci swoj aparacik pozyczyc tylko
            ostrezgam ze bydle ma obiektyw ciezki jak jasny gwint!!!
            • czort anka1 19.12.01, 16:52
              dziekuje, bo zgubie!! swego nie bedzie tak szkoda. zdjecia przywioze!!!
              a co z jutrem - po poludniu? ok 19:00? bedziesz miala czas?
              • anka1 Re: do Czorta!!! 19.12.01, 16:57
                a moglabys ok 20.00? bo ja do 19.00 bede w pracy a potem musze sie wyszykowac zeby
                dobre wrazenie zrobic:))) aha i dzieki za kartke!!! a z diabelkiem nie bylo?:)))
                • czort Reanka1 19.12.01, 17:00
                  nie bylo! ale zem ja aniol na swieta!!
                  moze byc ok 20:00. bede kolo ciebie w tych okolicach na rogu malmeda i bialowny
                  w baborze! a zreszta zadzwon! - albo ja przed 15 zadzwonie. pasi?
                  szykowac sie nie musisz, cos ty!
                  • anka1 Re: ReCzort!!! 19.12.01, 17:02
                    zaraz Ci maila posle z numerem mojej komory:)) sluchaj a co to za babor na rogu:)???
                    • czort Re: ReCzort!!! 19.12.01, 17:06
                      no, taki gabinet, pod niebieskim okapem!!! na przeciwko fontanny! nie wiesz? po
                      schodkach na gore sie wchoszi, metalowych!
                      • anka1 Re: ReCzort!!! 19.12.01, 17:08
                        bedziesz sie leczyc!? czy swoje many?:) sluchaj to moze u mnie? hę?
    • jasmina_tdi Re: to ile klisz mam kupic na piatek 19 grudnia? 19.12.01, 16:24
      no....eeee....jakby tu......hmmmmmm....powiedzieć...... ale ja pracuję w agencji i spotykam się z
      klientami w piątek hehehe ... mój strój nie będzie więc normalny....eeeeeee...no taki uliczny całkiem
      to też nie.... ale mamy tu dwie rosjanki !!!! :-)))
      • czort Re: to ile klisz mam kupic na piatek 19 grudnia? 19.12.01, 16:53
        stroj sluzbowy zdejmiesz - bedziesz w stroju ewy!!!!!
        • jasmina_tdi Re: to ile klisz mam kupic na piatek 19 grudnia? 19.12.01, 16:55
          zwariowałaś!!!!! chcesz mieć na karku wszystkich barmanów z całej Starówki hehehehe ??????????
          zresztą, co na to ewka?!

czort napisał(a):

> stroj sluzbowy zdejmiesz - bedziesz w stroju ewy!!!!!

• czort Re: to ile klisz mam kupic na piatek 19 grudnia? 19.12.01, 16:56
            ewka niech zazdrosci!! a barmani? coz, bede miala gdzie spadac z antresoli!
            • jasmina_tdi Re: to ile klisz mam kupic na piatek 19 grudnia? 19.12.01, 17:08
              dobra ale nie spadaj na tych z wąsami...!!!!! to moja ostatnia słabość :-)))))))))

czort napisał(a):

> ewka niech zazdrosci!! a barmani? coz, bede miala gdzie spadac z antresoli!

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka