janchomicz 19.12.07, 00:28 choć nie wiem dlaczego? Proszę przeczytać tutaj forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=49039&w=73396000 Czy chodzi o skłócenie czy napuszczenie kogoś na to nasze małe forum? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
janchomicz Re: Czuję że dzieje sie coś niedobrego, 19.12.07, 00:35 Nie szukam konfliktów i nie szkodzę nikomu, więc nie rozumiem dlaczego ktoś stosuje takie tricki i do jakiego celu? Odpowiedz Link Zgłoś
iw78 Re: Czuję że dzieje sie coś niedobrego, 19.12.07, 00:41 nie wiem o co chodzi, ale z konfliktami tak juz jest...jedni ich unikają a inni robią wszystko żeby doszło do afery ;(..życie.... ....................................... Kochać to tworzyć w barwie burzy rzeźbę gwiazd. Odpowiedz Link Zgłoś
iguana1978 Re: Czuję że dzieje sie coś niedobrego, 19.12.07, 08:10 po co zwarcasz na to uwagę? Niech sobie pogadają Ty rób swoje.. zawsze się taki znajdzie kto gada... czyżbyś utożsamiał się z tym? Odpowiedz Link Zgłoś
tadzio51 Słusznie mówi Iguana! Spoko Admin 19.12.07, 11:00 rób swoje, nie będę przeszkadzał. Wielonickowość na gazecie.pl jest zjawiskiem nagminnym, więc nie ma się czym przejmować, bo ten dziwny nick jakby celowo chciał coś zamącić? Odpowiedz Link Zgłoś
tadzio51 Jeszcze a'propos tego nicka 19.12.07, 11:06 aaauuuu - to jak sądzicie, czy to okrzyk po uszczypnięciu czy może wycie wilka... na przykład?:) Stawiam na "wilczycę"!! Jest wiele kobiet, które na forach mogą mieć do mnie pretensje, różnorakie aczkolwiek nieuzasadnione, z mojego punktu widzenia...;))) Odpowiedz Link Zgłoś
iguana1978 Re: Jeszcze a'propos tego nicka 19.12.07, 11:17 tadzio51 napisał: > aaauuuu - to jak sądzicie, czy to okrzyk po uszczypnięciu czy może wycie > wilka... na przykład?:) Stawiam na "wilczycę"!! Jest wiele kobiet, które na > forach mogą mieć do mnie pretensje, różnorakie aczkolwiek nieuzasadnione, z > mojego punktu widzenia...;))) Wiesz tadzio ja uważam, ze można smiało wyrażać swoją opinię ale żałosne wydaje mi się wyrażanie opini pod nickiem stworzonym tylko i wyłącznie na potrzeby tej wypowiedzi miałam podobne sytuację wprost czułam, że koleś wymyslił nick i pisał na jednym forum używając dwóch i wprowadzając ludzi w błąd wyraziłam swoją opinię a przy okazji swoją frustrację :P ale używając swojego nicku Iguana gdyż wydało mi sie to nieuczciwie, miałam też z tym kolesiem na pieńku chciałam się też zemścić nie powiem... ale suma sumarem chyba nie pomyliłam się a kolesia n końcu przeprosiłam jeżeli ktoś ma coś do Ciebie to niech powie Ci to otwarcie - takie jest moje zdanie Odpowiedz Link Zgłoś
iw78 Re: Jeszcze a'propos tego nicka 19.12.07, 11:35 iguana1978 napisała: > Wiesz tadzio ja uważam, ze można smiało wyrażać swoją opinię ale > żałosne wydaje mi się wyrażanie opini pod nickiem stworzonym tylko i wyłącznie na potrzeby tej wypowiedzi Ja nie rozumiem jak można zmieniać nicki tylko po to, aby komuś ubliżyć a pod innym miło sobie rozmawiać. I mnie kiedyś spotkała podobna sytuacja...jedna osoba pod trzema nickami mi ubliżała, w życiu nie spotkałam się z takimi wulgaryzmami co właśnie wtedy. I do dziś nie pojmuję, co tamta kobieta do mnie miała i co nią kierowało... ....................................... Kochać to tworzyć w barwie burzy rzeźbę gwiazd. Odpowiedz Link Zgłoś
iguana1978 Re: Jeszcze a'propos tego nicka 19.12.07, 11:43 zazwyczaj kieruje nami złość, zazdrość i frustracja :) ale to jest problem tych osób nie nasz gorzej jak się dajemy zatruwać jadem tych osób im właśnie o to chodzi aby wyssać z nas energię w ten złośliwy sposób najlepiej powiedzieć sobie "to mnie nie dotyczy to problem tej osoby a nie mój" :) Odpowiedz Link Zgłoś
janchomicz Re: Jeszcze a'propos tego nicka 19.12.07, 19:14 iguana1978 napisała: > najlepiej powiedzieć sobie "to mnie nie dotyczy to problem tej osoby > a nie mój" :) Tak jak najbardziej potwierdzam, najlepiej nie reagować, to taka osoba zrezygnuje nie widząc żadnej reakcji. Nie osiąga tego co chce. Odpowiedz Link Zgłoś
janchomicz Re dla Iw78 :) 19.12.07, 19:12 Na gazecie można spotkać wiele osobowości z zaburzeniami psychicznymi, najlepiej nie przejmowac się takimi. Może wzięla Cię za kogoś innego, że zmienił nick, albo zazdrość o faceta(ów)? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
iw78 Re: Re dla Iw78 :) 19.12.07, 20:26 masz rację, sporo takich dewiatów kręci się po forach :) A tamta Pani...no cóż...wiedziała kim jestem :) ....................................... Kochać to tworzyć w barwie burzy rzeźbę gwiazd. Odpowiedz Link Zgłoś
janchomicz Re dla Iguany :) 19.12.07, 19:11 Wiem, ze na gazecie atakują podstępnie, więc mu nie powiedzą. Jest gwałtowny i nieobliczalny w reakcjach, sorry tadzio ale tak jest :) Odpowiedz Link Zgłoś
iguana1978 Re: Re dla Iguany :) 20.12.07, 08:22 janchomicz napisał: > Wiem, ze na gazecie atakują podstępnie, więc mu nie powiedzą. Jest gwałtowny i > nieobliczalny w reakcjach, sorry tadzio ale tak jest :) skąd tak dobrze znasz Tadzia? Odpowiedz Link Zgłoś
janchomicz Re dla tadzio51 19.12.07, 19:08 Dzieki za zobowiązanie do nieprzeszkadzania. Jak widzisz komuś to przeszkadza? Moze ty jesteś powodem? Znam sytuacje na gazecie, nie założylbym forum bez dokładnego rozeznania. To właśnie jest przyczyną sukcesu w rankingu, z którego nas chwalisz. Dzieki, pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś