czort 23.12.01, 17:58 mam dla ciebie prezent swiateczny!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mario2 Re: menus, observer i inny jakis 23.12.01, 18:06 co masz dla MENdy - klatke z bananem? Tej kurwie tylko kaktus w dupie zrobi przyjemnosc! Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: menus, observer i inny jakis 23.12.01, 18:08 manius, swieta idom, pokoj ludziom dobrej woli! Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: menus, observer i inny jakis 23.12.01, 18:29 pokoj ludziom dobrej woli i ..... chuj MENdzie w dupe, chociaz to dla gnoja zbyt przyjemne by bylo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yesska Re: mario IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 23.12.01, 18:35 mario jesli mozna spytac...za co ty go tak nie znosisz? Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: mario 23.12.01, 18:47 dopoki sie dzis nie pojawil byl pokoj ludziom dobrej woli. ledwie przylazl zalozyl 120 durnych watkow. Lubi pierdolic zabawe innym! To jest typ "czlowieka" ktory MENdzi innym. Za to go dzisiaj wypierdolili z "Romantici" Poza tym- "wszystko MOGE WYBACZYC OPROCZ GLUPOTY" *Napoleon Bonaparte *cytat Odpowiedz Link Zgłoś
observer Re: yesska 23.12.01, 18:49 odpowiadam: knurom wciaz wszystkiego malo,musza <nazrec sie> podwojnie, rozpychajac wszystkich na boki wielkim ryjem . Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: yesska 23.12.01, 19:36 sami, sprobuj ich uspokoic, ja juz wysiadam.......... jeszcze im tylko czapke mikolajke dac i dzieci nawet bez rozg jutro straszyc moga.... Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Ania 23.12.01, 19:42 nie mozesz uspokoic tego co rozpetalas. Ogien parzy. Wiec trzymaj lapki daleko od zapalek- albo..... baw sie ogniem daleko od chalupy! Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: Ania 23.12.01, 19:48 to ty juz lepiej po germansku gadaj, wiecej zrozumie ( mam taka nadzieje) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: yesska 23.12.01, 19:32 Warchlaku we wlasnym gownie uciaprany!!! Sam sie wlasnym ryjem wpierdalasz gdzie cie nie prosza! Co zyskujesz? - wroga po wrogu. No chyba ze akceptacje niezrownowazonych! Odpowiedz Link Zgłoś