legalna.brunetka 18.02.08, 19:46 no i dopadła mnie jakaś miłość! chyba się zakochałam. może to zauroczenie. może jakiś inny czort. cholerna nasza-klasa. znalazł mnie mój były i od razu do mnie w konkury leci. co począć? wybrnę z tego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
teletoobis Re: cholera jedna 18.02.08, 20:17 Jesli jestes wolna i on wolny, to po co chciec z tego wybrnac? Odpowiedz Link Zgłoś
legalna.brunetka Re: cholera jedna 18.02.08, 20:32 Nie mam pewności, czy on jest wolny. W pierwszej chwili nawet się nad tym nie zastanawiałam, czy jest. O kurczę! Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: cholera jedna 18.02.08, 20:36 Spytaj. Po co inwestowac w cos, czego byc moze nie oczekujesz? No chyba ze taka rola Ci odpowiada... Odpowiedz Link Zgłoś
legalna.brunetka Re: cholera jedna 18.02.08, 20:38 Nie odpowiada mi wcale a wcale. Masz rację, zapytam, ale na dobrą sprawę, może nie powiedzieć prawdy. Jakoś nie mam w zyciu szczęscia do prawdomównych facetów. Zresztą wczesniej właśnie dlatego się rozstaliśmy ( kłamstwa, kłamstwa), ale czas minął, rany się zagoiły... chyba nie mam nic do stracenia Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: cholera jedna 18.02.08, 20:41 Zaufaj intuicji. Ponoc kazda z Was ja ma :) Zrob numer i spytaj, czy po prostu nie mozesz przyjsc do niego na kawe...:) Odpowiedz Link Zgłoś
legalna.brunetka Re: cholera jedna 18.02.08, 20:44 Intuicja podpowiada: biegnij, biegnij! Rozum każe siedzieć na tyłku i czekać. Nie wpadnę do niego na kawę ot, tak sobie bo odległośc między nami na pół Polski. Jasne, zadzwonie do niego i powiem mu: słuchaj, właśnie przypadkiem jestem w twoim mieście? A co ja bym tam robiła? Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: cholera jedna 18.02.08, 20:47 Nie wiem. Cos wymysl...:) No chyba, ze jestes az tak na luzie, ze po prostu w ciemno jeszcze raz sprobujesz... Odpowiedz Link Zgłoś
legalna.brunetka Re: cholera jedna 18.02.08, 20:52 Aż takich niedoborów witamin nie mam. Ale najgorsze jest to, że mnie ciągnie do niego jak diabli. Myślę, wspominam, wzdycham. Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: cholera jedna 18.02.08, 20:56 To juz nie wiem co poradzic. Spytaj moze szczerze o co mu chodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
zgrywusik Re: jeśli z tego samego rocznika 18.02.08, 20:54 to może okazać się małolatem :) legalna.brunetka napisała: > no i dopadła mnie jakaś miłość! chyba się zakochałam. może to > zauroczenie. może jakiś inny czort. cholerna nasza-klasa. znalazł > mnie mój były i od razu do mnie w konkury leci. co począć? wybrnę z > tego? Odpowiedz Link Zgłoś
legalna.brunetka Re: jeśli z tego samego rocznika 18.02.08, 20:55 Naprawdę? Okazać się małolatem? Możesz rozszerzyc swój wywód? Odpowiedz Link Zgłoś
zgrywusik Re: tak na odległość nie mogę :), 18.02.08, 20:58 Korekta:" małolatem". legalna.brunetka napisała: > Naprawdę? Okazać się małolatem? Możesz rozszerzyc swój wywód? Odpowiedz Link Zgłoś
zgrywusik Re: Jak ? Czym ? 18.02.08, 21:03 Nie pitol farmazonów :) teletoobis napisał: > Menik, krecisz :) Odpowiedz Link Zgłoś
legalna.brunetka Re: tak na odległość nie mogę :), 18.02.08, 21:01 zgrywusik napisał: > Korekta:" małolatem". Czyli nie umiesz odpowiedziec na moje pytanie? Czy należysz do osób, które się wtrącają nie mając NIC do powiedzenia???????? Odpowiedz Link Zgłoś
zgrywusik Re: z grzeczności nie zaprzeczam :)ntx 18.02.08, 21:04 legalna.brunetka napisała: > zgrywusik napisał: > > > Korekta:" małolatem". > > Czyli nie umiesz odpowiedziec na moje pytanie? Czy należysz do osób, > które się wtrącają nie mając NIC do powiedzenia???????? Odpowiedz Link Zgłoś
zgrywusik Re: nie mogłem się powstrzymać, to silniejsze ode 18.02.08, 21:09 mnie, szczególnie przy tak ambitnej dyskusji :) Odpowiedz Link Zgłoś
legalna.brunetka to nie była dyskusja, tylko wymiana zdań 18.02.08, 21:10 ale co tam, wybaczam Odpowiedz Link Zgłoś
zgrywusik Re: uff, 18.02.08, 21:12 bo już zaczynałem myśleć nad Twoim nickiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
legalna.brunetka Re: uff, 18.02.08, 21:17 nie myśl tyle. Jeszcze cie głowa rozboli i bedziesz musiał łykać jakieś cuda Odpowiedz Link Zgłoś
legalna.brunetka łykaj,łykaj 18.02.08, 21:24 swoją drogą nie przedawkuj. Nie bede miała z kim się droczyć Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: cuda, które łykam, 18.02.08, 22:43 Krew nie woda.Jezeli cie do niego ciagnie a jego do ciebie,to sprawa jest prosta.Stancie na glowie,spotkajcie sie,zrobcie sobie cudowny weekend.A potem zobaczycie co z tego wyjdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
toop.toop Re: cholera jedna 19.02.08, 20:48 Jakże miło, że dowiaduje sie tutaj na forum o takich hist(e)oriach! A telefonu nie masz? Porady na forum potrzebne? Dobrze wiesz co o tym myślę, więc łap za telefon i dzwoń. Czekam na wieści Odpowiedz Link Zgłoś