Dodaj do ulubionych

Jestem kulturalna

25.08.03, 19:24
cytat dnia - przyznaje żółte papiery
Obserwuj wątek
    • schizo69 Re: Jestem kulturalna 26.08.03, 12:49
      dla przypomnienia
    • Gość: qq1 Re: Jestem kulturalna IP: *.zgora.dialog.net.pl 07.09.03, 14:46
      A tak w ogóle , to o co Ci chodzi ?
      Masz za dużo czasu , i nie wiesz co z tym fantem zrobić ?
      Głupoty się Ciebie trzymają ?
      Lepiej odrób lekcje , żebyś znowu nie kiblował w szóstej klasie.
    • schizo69 Re: Jestem kulturalna 07.09.03, 16:42
      czy qq to część od saqqara???
      • Gość: samanta Re: Jestem kulturalna IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 07.09.03, 17:12
        z pewnoscia nie.To jakis dupek,nie zwracaj na niego uwagi:)
        • Gość: leziox Re: Jestem kulturalna IP: *.ipt.aol.com 07.09.03, 17:46
          Można mieć żółte papiery,będąc kulturalnym oraz być niekulturalnym bez żółtych
          papierów.Naturalnie,żadna z tych opcji nie wyklucza bycia pierdolniętym,a żółte
          papiery to taki dodatek,jak zaświadczenie o akcie ślubu/Tfu!/wydane in blanco
          dla żyjącego w konkubinacie.
          Zresztą jak zwykle nie wiem o co mi chodzi.
        • Gość: qq1 Re: Jestem kulturalna IP: *.zgora.dialog.net.pl 08.09.03, 01:01
          Gość portalu: samanta napisał(a):

> z pewnoscia nie.To jakis dupek,nie zwracaj na niego uwagi:)

To Ty Samanto byłaś przy tym , jak internauta Schizo69 opisywał rodzaje gówna,
          i jak sikał do basenu ? A może cudze łóżko , w którym się obudził , to było
          Twoje łóżko ?
          Czujesz jakąś więź emocjonalną ze Schizo69 ?
          Co Cie pociąga w jego dyskusjach na forum ?
          Do czego on Cię nastraja ? Do jakich przemyśleń i wniosków ?

Podziel się ze społecznością sieciową , co Cię fascynuje w postaci Schizo69 !

Mój nick qq1 ma proste wytłumaczenie : klawisz [Q] i [1] leżą blisko siebie , i
          tak najłatwiej mi się klika. A Tobie wszystko kojarzy się z dupą , dupkiem ,
          du***,
          To kolejny zły wpływ Schizo69 na Ciebie.

Zrób sobie przerwę na jakiś czas , wyjdź na spacer , na plotki do przyjaciółki ,
          i weź dystans do Schizo69.

Pozdrawiam Cie.

• schizo69 Re: Jestem kulturalna 08.09.03, 10:04
            Twój mózg nie wytrzymał tego?
            Zlasowały się dwie szare komórki?
            wracaj skąd zlazłaś - na drzewo !!!
            Czemu jesteś anonimowa?
            Brak odwagi oczywiście!
            mogło by się okazać,że nie jesteś taka cacy?
            pochwal się co sobą reprezentujesz?
            • Gość: leziox Re: Jestem kulturalna IP: *.ipt.aol.com 08.09.03, 15:35
              Można jeszcze pójść na późne winobranie,słyszałem że w Zielonej Górze dopisały
              zbiory w tym roku i kwachy stanieją...
              • Gość: qq1 Re: Jestem kulturalna IP: *.zgora.dialog.net.pl 08.09.03, 16:28
                Gość portalu: leziox napisał(a):

> Można jeszcze pójść na późne winobranie,słyszałem że w Zielonej Górze
                dopisały
                > zbiory w tym roku i kwachy stanieją...

Robisz sobie lewatywę z taniego wina , i dlatego je tak cenisz ?
                A potem pijesz mocz , który sika schizo69 ? I taki sposób bycia
                nastraja Ciebie i schizo69 do dywagacji ne temat kupy ?
                A jak z Twoją głową ? Co jest w niej ? Mózg czy maślanka ?
                Napiszesz coś o tym ?
                A może mama nie dawała Ci grzechotki w dzieciństwie i dlatego masz problemy z
                percepcją świata zewnętrznego ?
                Co mówi o Tobie twój psychiatra ? Załamuje ręce i sobie już odpuścił ?

• Gość: qq1 Re: Jestem kulturalna IP: *.zgora.dialog.net.pl 08.09.03, 16:39
              schizo69 napisał:

> Twój mózg nie wytrzymał tego?
              > Zlasowały się dwie szare komórki?
              > wracaj skąd zlazłaś - na drzewo !!!
              > Czemu jesteś anonimowa?
              > Brak odwagi oczywiście!
              > mogło by się okazać,że nie jesteś taka cacy?
              > pochwal się co sobą reprezentujesz?

A czego mój mózg miał nie wytrzymać ?
              Czy Ty wiesz , co to jest móżg ? Przecież go nie masz.!

Ja mam w głowie mózg , a nie jak Ty , pustkę.
              Jednak nie zdałeś , i znowu będziesz repetował w szóstej klasie !!
              Współczuję Ci !
              Twoi rówieśnicy kończą studia , a Ty z masochistycznym uwielbieniem
              kiblujesz w podstawówce , i w szkolnym szalecie wypisujesz głupawe
              maksymy.
              Napisałeś już wypracowanie z j.polskiego ?

A może mama nie dała Ci dzisiaj lizaka , i dlatego jesteś obrażony na cały
              świat ?
              Może dla równowagi , pojeździłbyś na hulajnodze ?
              Możesz także wyrzucić śmieci , odkurzyć swój pokoik dziecięcy ,
              podlać kwiatki w kuchni , lub zobaczyć , czy w piaskownicy nadal bawią sie Twoi
              koledzy, itp.
              Zrób coś pożytecznego , a wtedy mama pozwoli korzystać Ci z sieci.

Używasz słów i określeń , których nie rozumiesz. Wiesz , co to znaczy lasować?

• schizo69 Re: Jestem kulturalna 08.09.03, 20:08
                nie rusza mnie to!!!,a Tobie proponuję nauczyć się czytać,o zrozumieniu słowa
                pisanego nawet nie wspomnę,bo jak widzę to jest nieosiągalne dla Ciebie teraz i
                na wieki.Amen.
    • panna_marianna Re: Jestem kulturalna 08.09.03, 16:39
      dużo musisz ich wydać :)
    • Gość: maryjo2 Re: Jestem kulturalna IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.09.03, 20:10
      Jestem kulturalna, a kto nie wierzy, dostanie w dziób!
      • Gość: mario2 Re: Jestem kulturalna IP: 217.7.150.* 08.09.03, 20:14
        nie wierze

a teraz jeden w dziob, a drugi prosze do reki :o)
        • Gość: maryjo2 Re: Jestem kulturalna IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.09.03, 20:15
          Co do ręki? Grzesiek?
          • Gość: mario2 Re: Jestem kulturalna IP: 217.7.150.* 08.09.03, 20:17
            owszem, ale nie ubrany :o)
            nie zapomnij, ze drugiego obiecalas w dziob :o)
            • Gość: maryjo2 Re: Jestem kulturalna IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.09.03, 20:21
              Nie ma sprawy, dwa razy w dziób dostaniesz, najpierw jeden ,potem drugi.
              O żadnej dyskryminacji nie może być mowy!
              • Gość: mario2 Re: Jestem kulturalna IP: 217.7.150.* 08.09.03, 20:28
                tak bardzo zalezy Ci na rownomiernej obsludze Grzesiow?
                • Gość: maryjo2 Re: Jestem kulturalna IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.09.03, 20:31
                  Oczywiście! Staram się ich traktować na równi. Zresztą jeden nie w niczym
                  ustępuje drugiemu :)
                  • Gość: mario2 Re: Jestem kulturalna IP: 217.7.150.* 08.09.03, 20:38
                    pewnie tak i dziwie sie im, ze nie protestuja, kiedy jeden z nich jest
                    traktowany po macoszemu :o)
      • schizo69 Re: Jestem kulturalna 08.09.03, 20:15
        Gość portalu: maryjo2 napisał(a):

> Jestem kulturalna, a kto nie wierzy, dostanie w dziób!

Czy to prowokacja???
        • Gość: maryjo2 Re: Jestem kulturalna IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.09.03, 20:16
          Nie, to PRAWDA.
          • Gość: mario2 Re: Jestem kulturalna IP: 217.7.150.* 08.09.03, 20:19
            czy kulturalna osoba robi blizniemu na zlosc, wiedzac ze go skreca cos tam na
            widok czegos tam?
            • Gość: maryjo2 Re: Jestem kulturalna IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.09.03, 20:25
              A co ma do tego kultura?
              • Gość: mario2 Re: Jestem kulturalna IP: 217.7.150.* 08.09.03, 20:29
                jak zwykle nic, ale gdybym ja tak czynil- pewnie by miala
                • Gość: maryjo2 Re: Jestem kulturalna IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.09.03, 20:32
                  No to spróbuj, a przekonamy się
                  • Gość: mario2 Re: Jestem kulturalna IP: 217.7.150.* 08.09.03, 20:39
                    a co ma probowac, nie dosyc jest juz przykladow na forum?
                    • Gość: maryjo2 Re: Jestem kulturalna IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.09.03, 20:43
                      Chyba jesteś zajęty gdzie indziej, wydajesz sie byc mocno rozproszony.
                      Chyba jestem śpiąca.
                      • Gość: mario2 Re: Jestem kulturalna IP: 217.7.150.* 08.09.03, 20:48
                        owszem jestem i doskonale wiesz gdzie.
                        A ze spiaca jestes- to nie dziwota, bo primo- uciekasz od tematu, secundo-
                        jeszcze nie ma 1 w nocy- wtedy bedziesz w swoim zywiole :o)
          • schizo69 Re: Jestem kulturalna 08.09.03, 20:21
            no to mi ulżyło!!!
            • Gość: leziox Re: QQRYDZA IP: *.ipt.aol.com 09.09.03, 13:55
              Słuchaj połamany,zielony kaczanie kukurydziany.Co ja robię i z kim,to akurat
              nie twoja sprawa,maleńki móżdżku,bo jak na razie nie usiłowałem cię
              obrażać,łajzo.
              Lewatywę zrób sobie sam,to wypłuczesz przez dupę resztki swojego mózgu z pustej
              czachy i może uda ci się dostać na bazarze nowy mózg,kura byłaby odpowiednim
              zwierzęciem aby przetransplantować od niej szare zwoje.
              Mojej mamy się nie czepiaj,wszo łonowa,bo jeszcze cię zacznie straszyć po
              nocach,a grzechotkę możesz naturalnie zrobić ze swojej własnej czachy,ale
              dopiero po transplantacji tam kurzego mózgu.
              Nie znam cię,ośle/oślico/i znać nie mam zamiaru ale będzie mi miło wrzucić ci
              jeszcze parę głębszych w zwieracz przy następnym razie.
              Ps.Mój psychiatra jest bardzo sympatycznym człowiekiem bo zawsze zapisuje mi
              całą górę kolorowych pigułek i mogę grać nimi w pchełki.Wal się,padalcu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka