silverstone 29.08.03, 10:05 ... i jeszcze jeden... Czy jesień ma sens? Potem przecież Wszystko trzeba zaczynać od początku! W gazetach piszą, że częściej jak trzy razy w życiu to nie wypada... :)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mama_muminka Re: Sens ma to, 29.08.03, 14:49 co sie robi z sercem, a nie byle jak. Wtedy można zaczynać wielokrotnie, nie tylko trzy razy w życiu. Jak ma coś robić na "odwal się", to nawet ten pierwszy raz nie należy zaczynać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzyt oby tylko... IP: cache:* 29.08.03, 14:51 to, co robisz "enty" raz nie było kolejną powtórką poprzedniego błędu... Odpowiedz Link Zgłoś
mama_muminka Re: Każdy dzień 29.08.03, 15:10 jest inny z założenia. Tylko od człowieka zależy, żeby by nie powielił dnia poprzedniego. Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone ale... 29.08.03, 15:46 ... ja mialam na mysli coroczne odrastanie lisci...!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: ale... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.08.03, 19:26 Silverstone, drzewom to jednak nie przeszkadza :) Wolałabyś, żeby im liście wcale nie odrastały?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: ale... IP: 217.7.150.* 29.08.03, 19:36 Nie- ona wolalaby, zeby im w ogole nie rosly :o) Odpowiedz Link Zgłoś
mama_muminka Re: ale... 29.08.03, 19:47 silverstone napisała: > ... ja mialam na mysli coroczne odrastanie lisci...!!! > > :) Przyroda ma to do siebie, że się odradza, a uczucia nie ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: ale... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.08.03, 19:51 To dziwne, bo ja co rok tak samo zakochuję się w wiośnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: ale... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.08.03, 20:11 Mario, przeczytaj dokładnie to, co napisane, i nie zadawaj pytań nie na temat :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adaś Re: Ooooo.... liść spadł... IP: *.aries.com.pl 29.08.03, 20:58 I właŚNIE O TO CHODZI. Życie ma sens i wszystko ma sene, i wszystko jest piękne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Ooooo.... liść spadł... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.08.03, 20:59 Życie ma sens, a wszystko ma senes? To juz wiem, skąd czasami bierze się rozwolnienie :) Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone Re: Ooooo.... liść spadł... 30.08.03, 18:16 No jakby nie patrzec to z życi_a... Gość portalu: maryjo2 napisał(a): > Życie ma sens, a wszystko ma senes? To juz wiem, skąd czasami bierze się > rozwolnienie :) Odpowiedz Link Zgłoś
schizo69 Re: Ooooo.... liść spadł... 30.08.03, 18:20 silverstone napisała: > No jakby nie patrzec to z życi_a... > > Gość portalu: maryjo2 napisał(a): > > > Życie ma sens, a wszystko ma senes? To juz wiem, skąd czasami bierze się > > rozwolnienie :) ze spadajających liści??? Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone Re: Silverek wrócił 30.08.03, 18:39 Buuuuuuuuuuuuaziaczki!! Jak zdrowko? Widzisz - jesien ze soba przywiozlam :) Gość portalu: maryjo2 napisał(a): > :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Silverek wrócił IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.08.03, 18:48 No widze. Skontaktuje sie z Toba w najblizszym czasie, dobrze? Fajnie, ze juz jestes. Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone Re: Silverek wrócił 30.08.03, 18:53 OK :)) Nie bylo mnie tylko krociotko tak naprawde, ale wiesz jak to jest: i to i tamto :) Gość portalu: maryjo2 napisał(a): > No widze. Skontaktuje sie z Toba w najblizszym czasie, dobrze? > Fajnie, ze juz jestes. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Silverek wrócił IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 31.08.03, 09:32 Zanim nastąpi kolejne to i tamto, napisałam króciutki @ Odpowiedz Link Zgłoś