siula5 14.03.08, 19:49 kanapkę z masłem i cukrem mniam mniam. Właśnie pożeram drugą i nie mogę się nadziwić tą pysznością. Rzadko jem takie kanapki, ale jak już to zawsze przypomina mi się dzieciństwo echhh Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wiolunia79 Re: Kto lubi...? 14.03.08, 20:00 to też mój przysmak z dzieciństwa :) ale ja wolałam zawsze ze śmietaną(taka prawdziwą,gęstą) i cukrem :) Odpowiedz Link Zgłoś
monalajza Re: Kto lubi...? 14.03.08, 21:58 odloz! a fe! lato nadchodzi:)) szparagi jedz albo chociaz marchewki bo szparagi drogie:PP Odpowiedz Link Zgłoś
siula5 Re: Kto lubi...? 15.03.08, 10:44 Niestety jestem ciasteczkowym potwórkiem Jak raz dziennie nie zjem czegoś słodkiego to jestem chora Odpowiedz Link Zgłoś
monalajza Re: Kto lubi...? 15.03.08, 11:21 hehe;) spoko spoko ja mam napady zjadam cala czekolade naraz a potem miesia nic slodkiego:) Odpowiedz Link Zgłoś
lutea Re: Kto lubi...? 17.03.08, 00:39 ja tez zawsze wolalam ze smietana i cukrem :)No ale to bylo i minęlo. A teraz jestem na diecie.............więc wcinam brokuly Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: Kto lubi...? 17.03.08, 19:34 ja tam mam gdzieś wszystkie diety i te pe :))) jem to na co mam ochotę :))) jedyne co, to zacznę się wiecej ruszać - już od jutra :D a teraz mam ochotę na obrzydliwie tłuste frytki :D Odpowiedz Link Zgłoś
siula5 Re: Kto lubi...? 18.03.08, 18:13 Za mną fryteczki "chodzą" już od tygodnia mniammmm Odpowiedz Link Zgłoś
lutea Re: Kto lubi...? 19.03.08, 13:14 mnie tez niestety...........ja tez chce frytki . A tak wogóle to moja dietę jak zwykle szkag trafił. W s umie gruba nie jestem , no ale troszke obtłuszczona..........ide po frytki....jak szalec to szalec ;) Odpowiedz Link Zgłoś