30.03.08, 04:15
www.legia.com.pl/pl/index.php?view=2&nID=8067
Niech mu ziemia itd. Sorki - troche OT, ale jestem w ciezkim szoku, to jakis
czas byl moj sasiad osiedlowy, a tu CBA, rany boskie.
Obserwuj wątek
    • forumowicz_pospolity Re: Wdowiec 30.03.08, 19:22
      ciezko mi było w to uwierzyc choc to jest polski futbol ligowy
      i raczej trzeba wszystko brać pod uwagę

dobrze że jest konkretna walka, moze sie naprawde zrobi czysty futbol
      wszyscy na tym zyskają
      • mameluch Re: Wdowiec 30.03.08, 20:12
        nigdy go nie lubiłem jakoś, ale nie to żebym stawiał go w szeregu z Fryzjerem i
        innymi.
        dobrze że nie próbuje się wybielać teraz. choć to może zasługa supermocnych
        dowodów prokuratury.
        • romy_sznajder Re: Wdowiec 30.03.08, 20:53
          Czy futbol zyska to nie wiem. Dzis jak wiadomo, wystapil nie jako oskarzony,
          tylko jako trener
          www.dziennik.pl/sport/article145354/Wdowczyk_na_lawce_trenerskiej_Polonii.html
          Piechniczek we Faktach powiedzial, ze to sku.....stwo.
          "nic sie nie stalooooo, chlopaki, nic sie nie staloooo"
          • forumowicz_pospolity Re: Wdowiec 30.03.08, 23:06
            romy_sznajder napisała:

> Czy futbol zyska to nie wiem. Dzis jak wiadomo, wystapil nie jako oskarzony,
            > tylko jako trener
            > www.dziennik.pl/sport/article145354/Wdowczyk_na_lawce_trenerskiej_Polonii.html
            > Piechniczek we Faktach powiedzial, ze to sku.....stwo.
            > "nic sie nie stalooooo, chlopaki, nic sie nie staloooo"

tez mnie to nieco zdziwiło ale z drugiej strony co mieli
            go na rynku w Kielcach zdekapitować żeby zaospokoic poczucie sprawiedliwosci
            społecznej?:)

sprawa pewnie rozwojowa, i dla klubu (KOrona) i dla trenera
            nie mam pojecia jak to bedzie, ponoc tylu ludzi jest umoczonych
            ze głowa boli

ale jakby przemietli miotełką solidną to byłoby dla piłki ligowej dobrze, dla
            zyskania zaufania u kibiców
            • romy_sznajder Re: Wdowiec 30.03.08, 23:35
              Na poczatku mi sie zdawalo, ze to taki gest mily: ma kontrakt, niech pracuje, co
              ma sie dolowac. Ale widac, ze to TUPET po prostu. Brak slow i trudno sie w to po
              ludzku wczuc. Ile trzeba miec megalomanii?
              Podoba mi sie komentarz; w tym tekscie:
              www.sport.pl/pilka/1,65063,5070939.html
              link do bolga Pola www.sport.pl/pilka/1,65063,5070939.html

Pol to ten z duza iloscia rozwianych wlosow:)
              javascript:pop(%22serwisy.gazeta.pl/wideo/44,88719,5064994.html%22,790,520)
            • romy_sznajder Re: Wdowiec 30.03.08, 23:38
              > z drugiej strony co mieli
              > go na rynku w Kielcach zdekapitować żeby zaospokoic poczucie sprawiedliwosci
              > społecznej?:)

To jest demagogia, daj spokoj.
              W Faktach pytali jakiegos dzialacza, co mysli o tym, ze W. prowadzi dzis druzyne
              do meczu, to odpowiedz byla: -Nie ogladalem. A jaki byl wynik?

Chodzi o to, ze ci ludzie sa z innej planety, obce im poczucie nie tylko
              przyzwoitosci, ale i jakiegos normalnego ludzkiego obciachu.
              • mozambique Re: Wdowiec 31.03.08, 10:16
                a wsza-Listkiewicz na to " kazdemu sie mogło zdarzyc "
                • romy_sznajder Re: Wdowiec 01.04.08, 23:03
                  Czy ktos sledzi sprawe? Ja tak i nabywam nawet Przeglad Sportowy, juz drugi raz,
                  wczoraj i dzis (Zdecydowanie nie warto, wiecej jest z Dzienniku czy w Wyborczej,
                  ze o necie nie wspomne). Z jednej strony ucieszylo mnie, ze znawcy mieli takie
                  smao zdanie o sprawie i o wystepie w meczu z Polonia, a z drugiej jakies mam
                  wrazenie, ze ktos tu bedzie kozlem ofiarnym.
                  O ile oczywiscie prokuratura i CBA nie dorwa sie do PZPNu.

Z drugiej strony to nieporadne oswiadczenie DW tez za madre ne bylo, mimo ze
                  czuc prawnikiem na odleglosc.
                  • forumowicz_pospolity Re: Wdowiec 03.04.08, 13:17
                    romy_sznajder napisała:

> Czy ktos sledzi sprawe? Ja tak i nabywam nawet Przeglad Sportowy, juz drugi raz
                    > ,
                    > wczoraj i dzis (Zdecydowanie nie warto, wiecej jest z Dzienniku czy w Wyborczej
                    > ,
                    > ze o necie nie wspomne). Z jednej strony ucieszylo mnie, ze znawcy mieli takie
                    > smao zdanie o sprawie i o wystepie w meczu z Polonia, a z drugiej jakies mam
                    > wrazenie, ze ktos tu bedzie kozlem ofiarnym.
                    > O ile oczywiscie prokuratura i CBA nie dorwa sie do PZPNu.
                    >
                    > Z drugiej strony to nieporadne oswiadczenie DW tez za madre ne bylo, mimo ze
                    > czuc prawnikiem na odleglosc.

ja nie sledze, ogólnie po nagłowkach
                    Romy sprawa jest na tyle rozwojowa i tyle trupów jeszcze w szafie
                    sie znajduje że masz tematyke do zainteresowania na dosc długo:)
                    • romy_sznajder Re: Wdowiec 03.04.08, 13:22
                      Mam, na pewno, dlatego zwalniam tempo, dzis juz Przegladu nie kupilam. Natomiast
                      wiekszy zwrot jest taki, ze czytam teksty sportowe, albo chociaz te tytuly.
                      Kiedys - nie do pomyslenia:)
                      • romy_sznajder Re: Wdowiec 03.04.08, 13:34
                        pl.wikipedia.org/wiki/Andrzej_Wo%C5%BAniak_%28bramkarz%29
                        • romy_sznajder Re: Wdowiec 03.04.08, 13:42
                          A'propos mojego sasiada. Min. Cwiakalski powiedzial o W.
                          - Myślę, że prokuratura zwróci się do Dariusza W. o dodatkowe wyjaśnienia i być
                          może rozważy zastosowanie innych środków.

Tak sie wlasnie zastanawialam, czy to metne oswiadczenie mozna uznac za
                          matactwo. Wydawalo mi sie ze jednak nie, bo W. nie wplywa na nikogo
                          (oswiadczeniem). Ale jak sie okaze, ze pokazowo go aresztuja to bedzie dopiero.
                          I po co mu to bylo, zacma jakas weekendowa, najpierw ten mecz, potem
                          oswiadczenie? Juz mi go szkoda zwyczajnie i po ludzku, bo sie pogubil chlopak.
                          Swoja droga dopiero teraz przyjrzalam mu sie na fotach, musze przyznac, ze
                          przystojny bardzo sie zrobil na starsze lata.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka