Gość: samanta IP: *.bci.net.pl 03.01.02, 16:48 Synku,z nami wypic lyk goracej herbatki to bylby kurwa dla Ciebie zaszczyt!Jak dupku zoledny nie znasz to nie oceniaj.I tak jestem wk.... wiec nie draznij owieczki ze sniegiem w mordce!Alleluja ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: o+o-o Re: GDZIE TEN STARY KON Z KRAKOWA? IP: *.qc.sympatico.ca 03.01.02, 18:04 Gość portalu: samanta napisał(a): > Synku,z nami wypic lyk goracej herbatki to bylby kurwa dla Ciebie zaszczyt!Jak > dupku zoledny nie znasz to nie oceniaj.I tak jestem wk.... wiec nie draznij > owieczki ze sniegiem w mordce!Alleluja ! Czy ty pijesz herbatke z szalejem? O:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: GDZIE TEN STARY KON Z KRAKOWA? IP: *.bci.net.pl 03.01.02, 18:06 Po co?Przeciez ja juz i tak jestem pop...!:) Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: OOOOOO, NARESCIE BEDA SIE BILI!!!!!!! 03.01.02, 18:07 NULL - CHOC POWINNO BYC ZERO!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o+o-o Re: 0 wyobrazni ! IP: *.qc.sympatico.ca 03.01.02, 18:39 onlyania napisał(a): > NULL - CHOC POWINNO BYC ZERO!!! czy ty pastujesz kazde obuwie? .ja chodze boso :) o:) Odpowiedz Link Zgłoś