marceliszpak 15.09.03, 12:34 gph co tak sie sepisz i nic nie mowisz? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gph nie ma - a miał. 15.09.03, 12:46 a na flaszkę to przyjdzie mi poczekać trochę. jutro muszę dzień urlopu zaliczyć z okazji przyjazdu mojej siestry z chrześniakiem, a w środę dziewczę mnie odjeżdża. to i flaszeczkę wypijemy jak należy.. Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: gdzie i na ile 15.09.03, 13:10 marceliszpak napisał: > dziewcze wyjezdza? do Finlandii. do niedzieli. od środy. Odpowiedz Link Zgłoś
marceliszpak Re: gdzie i na ile 15.09.03, 13:14 fiu fiu , rzekl wrobelek elemelek Odpowiedz Link Zgłoś
gph czy fifi to się dopiero okaże. 15.09.03, 14:12 jak na razie urwanie pałki mam.. Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: czy fifi to się dopiero okaże. 16.09.03, 09:54 przypadkiem się tu nalazłam, dacie łyczka, bo imieniuje dzisiaj? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sabba GPH!!!! 23.09.03, 09:08 No to sciskam lape jak nalezy i skladam grzecznie zyczenia urodzinowe co prawda spoznione ale jednakze szczere i pozytywne. Oby bylo dobrze i jeszcze lepiej, ciekawych wypraw, zadawalajacych czynnosci pierwszych i drugich, otwartych i szerokich horyzontow...i zakamarkow tylko tajemiczych.... No i teraz tez moge przyjac spoznione, bom 16 swietowala:))) Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik74 Re: GPH!!!! 23.09.03, 10:42 u la la, ilu jubilatów :))) zycze Wam, to znaczy kazdemu z osobna, samych usmiechow i wszystkiego co trzeba :))) Odpowiedz Link Zgłoś
gph wszystkim; jubilatom, solenizantom i tym co z 23.09.03, 10:52 wakacji wrócili niniejszym życzę wsiego choroszego z nowym godom (nu, trochę pogalopował - ja) i przypominam, że jednym z prezentów było 6 l martini gazowane i to trzeba kiedyś zutylizować. Odpowiedz Link Zgłoś
sabba Re: GPH!!!! 23.09.03, 11:09 dzieki dzieki panie grochu, jakos zyje sie po trochu:)))) A jak tam interesik?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: GPH!!!! 23.09.03, 11:20 sabba napisała: > dzieki dzieki panie grochu, jakos zyje sie po trochu:)))) > > A jak tam interesik?:))) na razie malutki :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
sabba Re: GPH!!!! 23.09.03, 11:26 ciekawe, czy u Wodnika tez na razie malutki:))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik74 Re: :))))) 23.09.03, 15:53 sabba napisała: > ciekawe, czy u Wodnika tez na razie malutki:))))))))) > moglabym rzec na razie malutki, ale mam nadzieje, ze niedlugo sie, za przeproszeniem, powiekszy :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś