the_dzidka 22.05.08, 18:08 Widziałeś go? wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,5236760.html :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
raduch Re: Raduch? :) 22.05.08, 21:22 Tak! :-) Nie da się nie zauważyć jak takie coś 300m od domu przelatuje. Wybiegłem na ulicę z rozdziawioną gębą. :-D Byłem przekonany, że któryś z tutejszych aeroklubowych pilotów latających zawodowo postanowił pochuliganić. Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Raduch? :) 22.05.08, 21:39 Ja bym od razu pomyślała, że on jednak spada :) Odpowiedz Link Zgłoś
raduch Re: Raduch? :) 22.05.08, 21:43 No nie. To jednak umiem poznać czy ktoś ląduje bo desperacko musi, czy niby standardowo podchodzi ale siąść nie zamierza. Szczerze to moja pierwsza myśl "a ten tu, qrwa, skąd?!" :-D Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Raduch? :) 23.05.08, 21:37 A ja jestem sensatka, więc przynajmniej w pierwszej chwili pomyślałabym, że dzieje się coś złego :) Ot, baba :) Mimo że w drugiej chwili już bym pewnie zmieniła zdanie. Tak czy siak, wrażenia mieliście fajowe tefgo dnia :) Odpowiedz Link Zgłoś
raduch Re: Raduch? :) 24.05.08, 08:26 Spoko, szło się domyślić że lot ćwiczebny. Mój tok myślenia był taki: skoro rejsowi piloci będąc w pobliżu ucinają sobie przez radio pogawędki z kolegami z Przylepu, to któryś poszedł krok dalej i postanowił się z nimi zobaczyć. :-D Odpowiedz Link Zgłoś