Dodaj do ulubionych

Wstydze sie

06.01.02, 20:33
wstydze sie za wypowiedzi uczestniczacych w tym forum kobiet. One przejely
brukowy, wstretny jezyk, ktorym posloguja sie na tym forum rozne indywidua. W
ustach kobiety brzmi to strasznie i wcale nie licuje z dumna nazwa- kobieta!

Te panie tu sie wypowiadajace sa na pewno z zawodu tym, co tak czesto stosuja w
swoich wypowiedziach jako przecinak!
Obserwuj wątek
    • kitek1 Re: Wstydze sie 06.01.02, 20:41
      a ty tez kobieta, ze tak sie tym przejmujesz, jak gadka z sensem, to moze byc i
      quwami, a bezsensownemu pitoleniu i francuskie slowka nie pomoga,
      • kwiatuszek_z_pachnacej_la Re: Wstydze sie 06.01.02, 20:43
        francuski jest piekny, bo to jezyk arystokracyji. Ty kmiotku nie mozesz miec o
        tym pojecia. Mow w rynsztoku sobie tak jak jedynie potrafisz. To zdradza tylko
        o twoim nizkim poziomie!
        • kitek1 pisze sie niskim 06.01.02, 20:45
          najpierw polskiego sie naucz,
          • kwiatuszek_z_pachnacej_la Re: pisze sie niskim 06.01.02, 20:49
            ja tylko sztgko pisze- a Ty wolno myslisz. Polski jest moim narodowym
            jenzykiem, a mature na 5 zdalam!
            • kitek1 w szkole specjalnej? 06.01.02, 20:50
              sa matury,
              • kwiatuszek_z_pachnacej_la Re: w szkole specjalnej? 06.01.02, 20:52
                to byla szkola specjalna dla specjalnie uzdolnionych uczniow. Oprocz
                francuskiego mielismy takrze niemiecki i angielski! ( pisze z malych liter bo
                to przymiotniki)
                • kitek1 Re: w szkole specjalnej? 06.01.02, 20:56
                  nie chcieli was bardziej krzywdzic, dlatego tak wam wmawiali, ze wy uzdolnieni
                  inaczej,
                  • kwiatuszek_z_pachnacej_la Re: w szkole specjalnej? 06.01.02, 21:01
                    uzdolnieni inaczej - bo lepiej. 1 sprawdzianem byl test na IQ, ja mialam 130!
      • czort Re: Wstydze sie 06.01.02, 20:44
        kitus, ty praw, ci, ktorzy znaja mnie w realu - wiedza, ze mowie tak samo, jak
        pisze i co?
        niektorzy mnie lubia. i wcale to im nie przeszkadza!!!
        • kwiatuszek_z_pachnacej_la Re: Wstydze sie - pospolstwo 06.01.02, 20:48
          na pewno w realu tez jestes taka wredna ropucha o rynsztokowym jezyku,
          nieprzystojacym pani dobrze wychowanej i z dobrego domu.

Trzeba dbac o swoj imagie i byc dama w kazdym calu. Tego sie nie da wyuczyc. Z
          tym sie trzeba urodzic!
    • whyskas Re: Wstydze sie 06.01.02, 20:54
      odwalcie sie od Kwiatuszka! Szczegolnie ten Psychiczny psychiatra transsexualny!
      • kwiatuszek_z_pachnacej_la Re: Wstydze sie 06.01.02, 20:55
        dziekuje pieknie i jeszcze piekniej dygam przed Toba. To co mowisz laskocze
        moja wrarzliwa dusze .
        • kitek1 kocur kazdej....... 06.01.02, 20:58
          wywloce to mowi,
          • kwiatuszek_z_pachnacej_la Re: kocur kazdej....... 06.01.02, 21:02
            ja nie jestem wywloka. Wypraszam sobie! Nie bede sie juz do Ciebie odsywala.
            Nie jestes gentelMENem!
            • Gość: mina Re: kocur kazdej....... IP: *.turboline.skynet.be 06.01.02, 21:25
              nieeeeeeee no kurwa, w to juz sie bawilismy przeciez - nie zorientowanych
              odsylam do watku "dlaczego panie jestescie takie wulgarne" niejakiej jacqueline
              de ville. data jakas dawna, nie chce mi sie odkopywac teraz. no to bawcie sie
              dobrze, a ciocia idzie do wyra, bo sie nawrocila ostatnio i w nocy przykladnie
              spi zamiast harcowac. papa!
              • Gość: samanta Re: kocur kazdej....... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.01.02, 21:33
                tez mi sie tak skojarzylo ciotko Mino:)
              • kwiatuszek_z_pachnacej_la Re: kocur kazdej....... 06.01.02, 21:35
                starosc nie radosc, a sen ponoc dobrze zmarszczkom robi. Ciocia Mina celuje w
                byciu niearystokratycznie wychowanom kobieta.
                Ale wszystko wyjasnia moj zmysl dedektywistyczny. Spojrzalam na jej adres i
                wiem "be"- ona musi z Bengladeszu nadawac!
                • Gość: leziox Re: herbicydy IP: *.arcor-ip.net 06.01.02, 22:48
                  Kwiatuszek,a moze ty sie herbicydami i defoliantami najpierw potraktuj?
                  zadnego jeszcze kwiatka do tego stopnia jadowitego w zyciu nie spotkalem,ale
                  jest i na takie sposób.trucizne trucizna traktowac-pozytywny wynik gwarantowany.
                  • kwiatuszek_z_pachnacej_la Re: herbicydy 06.01.02, 22:49
                    Ty tesz jestes z Ligi. Chyba z piontej ligi! Za chwile podzielisz los Kitka!
                  • Gość: kakadoo Re: herbicydy IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.01.02, 22:52
                    moi mili państwo, czy mnie sie wydaje, czy wy daliscie się nabrać na tą
                    komiczną prowokację?
                    autortswo: stawiam na Marysia...
                    • kocur1 Re: herbicydy 06.01.02, 22:53
                      nie daliśmy ..
                      psik ..:)))
                    • Gość: samanta Re: herbicydy IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.01.02, 22:54
                      cichejcie papuga:))))))
                      • Gość: kakadoo Re: herbicydy IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.01.02, 23:08
                        no dobra, dobra, juz przepraszam...
                        młoda jestem, należy mi wybaczyć...
                        :-(
                        • Gość: samanta Re: herbicydy IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.01.02, 23:16
                          ale bystra i to sie liczy:))))))
                          • Gość: leziox Re: herbicydy IP: *.arcor-ip.net 06.01.02, 23:31
                            Kwiatuszek,a moze bys sie tak sam wypieliŁ?Zaoszczedzilbys mi wysilku przy
                            mozolnym wyrywaniu cie z blotka.
                        • bachuu Re: herbicydy 07.01.02, 00:50
                          Gość portalu: kakadoo napisał(a):

> no dobra, dobra, juz przepraszam...
                          > młoda jestem, należy mi wybaczyć...
                          > :-(

he he ciagle mam twoje papierosy (bo ja takowych nie pale)
                          i ciagle jestem w waw
                          :-)))) uklony

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka