fnoll 28.06.08, 02:26 taka tam zgaduj-zgadula... chodzi o osoby, które nie są tymi, za które się podają, i kreują się po to, by prowokować komentarze Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maria421 Re: kto jest trollem na forum KiR? 28.06.08, 10:26 No przeciez wiadomo ze Maria421 i A000000 to ta sama osoba, a jezeli sie czasem nie zgadzaja to tylko dla zmylenia przeciwnika :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza a ja to nie wy, znaczy Maria i Azerka? 28.06.08, 14:52 Bo też się z wami zwykle zgadzam... Odpowiedz Link Zgłoś
maria421 Re: a ja to nie wy, znaczy Maria i Azerka? 28.06.08, 17:54 kochanica-francuza napisała: > Bo też się z wami zwykle zgadzam... Cicho, mialo sie nie wydac :-) Odpowiedz Link Zgłoś
grzespelc Re: kto jest trollem na forum KiR? 28.06.08, 10:31 Masz jakichś kandydatów? No wiadomo, że tu Bronek Wildstein grasuje waśnie po to, żeby prowokować komentarze, a potem wierszówkę za felieton w Rzepoie skasować, ale który to - nie wiem... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
a000000 Re: kto jest trollem na forum KiR? 28.06.08, 11:22 jedynym trollem jest jajco, który już grasuje od kilku lat pod kolejnym nikiem... teraz to omat koboska.... w uśpieniu ma jeszcze MOIM zdaniem dwa nicki pod którymi się z rzadka odzywa. A Bronek Wildstein to nie troll. Jeśli wśród nas szuka inspiracji... to dlaczego mu odmawiać? Odpowiedz Link Zgłoś
grzespelc Re: kto jest trollem na forum KiR? 28.06.08, 18:15 > A Bronek Wildstein to nie troll. Jeśli wśród nas szuka inspiracji... to dlaczego > mu odmawiać? Tylko ciekawe, dlaczego się nie ujawnia? Odpowiedz Link Zgłoś
hiperrealizm Re: kto jest trollem na forum KiR? 28.06.08, 18:22 Bo on jest ponad to wszystko (tak jak Bóg) Odpowiedz Link Zgłoś
a000000 Re: kto jest trollem na forum KiR? 28.06.08, 18:34 a który z nas się ujawnia??? wszyscy działamy pod nickami, anonimowo. Odpowiedz Link Zgłoś
grzespelc Re: kto jest trollem na forum KiR? 29.06.08, 02:48 No przepraszam, nie wszyscy anonimowo, sama dobrze wiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
kora3 Re: kto jest trollem na forum KiR? 28.06.08, 13:36 ja :) wiadomo, ze notorycznie zmyslam i prowokuję:) chciałabym jeszcze napisać,z e karafka i ja to ta sama osoba, ale niestety nie - jest ode mnie duzo ladniejsza, wiec szzcrze załuję,z e to nie ta sama osoba :) Odpowiedz Link Zgłoś
hiperrealizm karafka ładniejsza? 28.06.08, 14:27 azerka twierdzi że jesteś piękna... jakim cudem karawka moze być jeszcze piękniejsza? Odpowiedz Link Zgłoś
a000000 Re: karafka ładniejsza? 28.06.08, 14:44 mam Korci zdjęcie i wiem co mówię. Odpowiedz Link Zgłoś
hiperrealizm Re: karafka ładniejsza? 28.06.08, 18:20 a000000 napisała: > mam Korci zdjęcie i wiem co mówię. ===================================== azerko ja tobie zawsze wierzę... no chyba że mówisz ewidentne bzdury. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
a000000 Re: karafka ładniejsza? 28.06.08, 18:35 możesz mi wierzyć... poproś Korcię o zgodę, to wyślę ci jej zdjęcie. Bez zgody - mowy nie ma. hehehe gdy mówię ewidentne bzdury to sama sobie nie wierzę... Odpowiedz Link Zgłoś
hiperrealizm Re: karafka ładniejsza? 28.06.08, 18:41 a000000 napisała: > możesz mi wierzyć... poproś Korcię o zgodę, to wyślę ci jej zdjęcie. ============= Nie. Dostałem fotke k-f io od tej pory nie potrafię jej przywalić tak jak to normalnie robię na forum. K-F przestała być nickiem i stała się Człowiekiem. Nie chcę by to obejmowało coraz wieksza liczbe nickow. Odpowiedz Link Zgłoś
a000000 Re: karafka ładniejsza? 28.06.08, 19:16 hihihi... a ja jestem nickiem czy człowiekiem? Odpowiedz Link Zgłoś
marcinlet Re: karafka ładniejsza? 28.06.08, 23:42 hiperrealizm napisał: > Nie. Dostałem fotke k-f io od tej pory nie potrafię jej przywalić > tak jak to normalnie robię na forum. > K-F przestała być nickiem i stała się Człowiekiem. > Nie chcę by to obejmowało coraz wieksza liczbe nickow. No to też wyślij im swoje zdjęcie i będzie równowaga. Odpowiedz Link Zgłoś
hiperrealizm Re: karafka ładniejsza? 29.06.08, 05:51 marcinlet napisał: > No to też wyślij im swoje zdjęcie i będzie równowaga. ========== To nie miało by sensu. Odpowiedz Link Zgłoś
kora3 Ciekawe podejscie :) 29.06.08, 09:33 przyznaje - nie mam takich oraniczeń - znam z "widzenia " I Azercię, i Kochanice, i Mamałgosię, co juz tu nie zagląda :( Herbarium, dawną Treję (nie wiem gdzie sie obraca), Stefana, Grzesia, Alkoo i Karafke, a moze z dawnych zcasów mam jeszcze inne fotki, nie pamietam, juz, bo akcja wymiany byla dawno, a czesc osób stąd znikneła, ale to mi wcale w rozmowach nie przeszkdza... Odpowiedz Link Zgłoś
grzespelc Re: Ciekawe podejscie :) 29.06.08, 23:42 Ja tez jakoś pisząc tu nie mam w głowie Twoich zdjęć. Ani Stepha ani Herbarium czy tam kogo jeszcze, nie pamiętam.. Odpowiedz Link Zgłoś
kora3 Re: karafka ładniejsza? 29.06.08, 09:30 a000000 napisała: > mam Korci zdjęcie i wiem co mówię. Dzieki Azerciu :) Odpowiedz Link Zgłoś
kora3 Drogi Hiperze 29.06.08, 09:28 Jestem bardzo wdzięczna Azerci, za jej opinię, serio! Mam wszelako qwiedze nt. wygladu koleżanki Karafki i jest to osoba prześluczna, wg - sporo ladniejsza ode mnie. Mam prawo do swego zdania, nie?:) A zresztą na logikę, fakt, ze jest ona urodziwsza ode mnie wcale nie musi determinować opinii, ze ja sama jestem brzydka, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
grzespelc Re: Drogi Hiperze 29.06.08, 23:44 No, tak ją reklamujesz, że chyba muszę poprosić o przesłanie zdjęcia zanownej Karafki :))) Odpowiedz Link Zgłoś
diabollo Ale sobie wszyscy schlebiają... 28.06.08, 22:13 ...tymczasem dla większości czytelników tego forum jest oczywiste, że naszym główny trollem jest czcigodny Omat_Koboska (podejrzewany powszechnie o koneksje z czcigodnym Ogolonymi_Jajkami), za którym tuż-tuż drugą, mocną i chlubną pozycję vice-trolla zajmuje diabollo. Kłaniam się nisko. Odpowiedz Link Zgłoś
grzespelc Re: Wychodzi na to 29.06.08, 02:53 No Stefan może nie, ale ja przecież jestem nim, tylko takim bardziej wrednym. :) Odpowiedz Link Zgłoś
stephen_s Re: Wychodzi na to 29.06.08, 09:59 > ... ze tylko Stefan nie jest trollem! Zgadza się. Ja jestem gnomem... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
hiperrealizm gnomy to bardzo przyzwoita stara rasa 29.06.08, 10:04 A ja jestem krasnoludem z Mahakanu. Odpowiedz Link Zgłoś
kora3 Heh ... 29.06.08, 09:30 dla mnie oczywiste nie ejst, ale ja tez nie jestem i j]nie bylam wczesniej fanem Jajka to i nie znam go tak dobrze i nie umiem powiazac panów :) a co do schlebioania - Diabollo, wiem jak wygladasz i co tu kryc - no, piekno trza pochwalić :) Odpowiedz Link Zgłoś
kora3 Re: ciekawe.... 29.06.08, 11:26 hiperrealizm napisał: > wszyscy piękni.... Oj Hiper, ty tak typowo po polsku - nie chcesz sam zobaczyć forumowiczów z jakis swoich powodów i to jest ok, ale przy tym nie widząc ich kwestionujesz zdanie tych, którzy widzieli :) Nie wydaje Ci sie to nieco hmmm dziecinne?:) Wg mnie Diabollo jest niebotyczne , bosko przystojny :) - takie mam zdanie oparte na wejrzeniu w jego fote :) Mam prawo? Odpowiedz Link Zgłoś
hiperrealizm oj korcia 29.06.08, 14:26 typowo kobieca reakcja na jedno moje niewinne słowo... TWOICH DZIESIĘĆ! Nie wydaje Ci sie to nieco hmmm dziecinne?:) Czy nie zauważyłaś, że zadnym słowem nie kwestionuje twojego prawa do suwerennej oceny atrakcyjności Wielce Szanownego Diabollo? PS Kosmodeusz działa ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kora3 Re: oj korcia 29.06.08, 14:30 hiperrealizm napisał: > typowo kobieca reakcja > na jedno moje niewinne słowo... > TWOICH DZIESIĘĆ! > Nie wydaje Ci sie to nieco hmmm dziecinne?:) nie, po prostu ciekawi mnie socjologicznie, skąd taka reakcja Twoja :) > Czy nie zauważyłaś, że zadnym słowem nie kwestionuje twojego prawa > do suwerennej oceny atrakcyjności Wielce Szanownego Diabollo? > PS > Kosmodeusz działa ;) No nie wiem, nie wiem ... ale zakladam świezy wat, moze mi odpowiesz na pytanko :) Odpowiedz Link Zgłoś