bain_de_sang 29.09.03, 13:55 Zmieniłem "dzien dobry" na "cześć" bo się wyluzowałem i to pierwsze nie przechodzi mi przez gardło. To spotkanie, co się na nie spóźniłem, to jest do powtórzenia, czy też było jedyne w swoim rodzaju? :-) marcin Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
the_dzidka Re: Cześć 29.09.03, 14:00 bain_de_sang napisał: > Zmieniłem "dzien dobry" na "cześć" bo się wyluzowałem i to pierwsze nie > przechodzi mi przez gardło. To spotkanie, co się na nie spóźniłem, to jest do > powtórzenia, czy też było jedyne w swoim rodzaju? :-) Każde jest jedyne w swoim rodzaju :) Ale o wiele sie nie myle, za 2 miesiace czeka nas jakaś parapetówa w Warszawie, więc masz szansę :-) Bardzo byłes najarany, jak do mnie wysyłałes tego sms-a? ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
bain_de_sang Re: Cześć 29.09.03, 14:11 the_dzidka napisała: > Każde jest jedyne w swoim rodzaju :) Ale o wiele sie nie myle, za 2 miesiace > czeka nas jakaś parapetówa w Warszawie, więc masz szansę :-) O, lubię. > Bardzo byłes najarany, jak do mnie wysyłałes tego sms-a? ;-)))) Ale ser też kupiłem :-DDD pozdry, marcin Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: Cześć 29.09.03, 21:04 bain_de_sang napisał: > the_dzidka napisała: > > Bardzo byłes najarany, jak do mnie wysyłałes tego sms-a? ;-)))) > > Ale ser też kupiłem :-DDD > Idelany przykład jak to mężyczyźni się do niczego nie przyznaja i odwracają kota ogonem ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś