the_kami 02.10.03, 13:53 Ja monitoruję foruma, i to że nie mam czasu pisać, to nie znaczy, że nie widzę, co masz w sygnaturce :-DDD Otóż oświadczam - to wcale nie było tak, jak myślicie :-DDD Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
konradbryw Re: Dzidziu! 02.10.03, 13:57 the_kami napisała: > Ja monitoruję foruma, i to że nie mam czasu pisać, to nie znaczy, że nie > widzę, co masz w sygnaturce :-DDD Otóż oświadczam - to wcale nie było tak, > jak myślicie :-DDD Jako w pi-arze robiąca, doskonale wiesz, że my doskonale wiemy, że w wiadomości niezdementowane wierzyć nie należy. :P K. Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: Dzidziu! 02.10.03, 14:10 konradbryw napisał: > Jako w pi-arze robiąca, doskonale wiesz, że my doskonale wiemy, że w > wiadomości niezdementowane wierzyć nie należy. :P Spadówa!!! :-DDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
konradbryw Re: Dzidziu! 02.10.03, 14:14 the_kami napisała: > Spadówa!!! :-DDDDDDDDDDDDDD Bo co? Bo co? ;> Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: Dzidziu! 02.10.03, 14:34 konradbryw napisał: > Bo co? Bo co? ;> Przecież wiesz, co powiem... :-DDD Tak tak - bo coś wymyślę ;-DDD Odpowiedz Link Zgłoś
konradbryw Re: Dzidziu! 02.10.03, 14:39 the_kami napisała: > Tak tak - bo coś wymyślę ;-DDD Tak się odgrażasz... Ja myślę, że po prostu masz problem z wymyśleniem. Zauważ, że nie napisałem: z myśleniem. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: Dzidziu! 02.10.03, 14:59 konradbryw napisał: > Tak się odgrażasz... Ja myślę, że po prostu masz problem z wymyśleniem. Nie, mój drogi - ja po prostu umiejętnie stopniuję napięcie :-PPP > Zauważ, że nie napisałem: z myśleniem. ;) Znaczy, że masz instynkt samozachowawczy :-DDD Odpowiedz Link Zgłoś
konradbryw Re: Dzidziu! 02.10.03, 15:02 the_kami napisała: > > Tak się odgrażasz... Ja myślę, że po prostu masz problem z wymyśleniem. > > Nie, mój drogi - ja po prostu umiejętnie stopniuję napięcie :-PPP Tak długo? W końcu mi się znudzi prowokowanie Ciebie. :-P W końcu ile można czekać, nie? > Znaczy, że masz instynkt samozachowawczy :-DDD Powiedzmy. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: Dzidziu! 02.10.03, 15:02 konradbryw napisał: > Tak długo? W końcu mi się znudzi prowokowanie Ciebie. :-P No wiesz, Twój wybór :-P > W końcu ile można czekać, nie? Niektórzy czekają do skutku :-D > Powiedzmy. ;) A nie? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: Spamuchy!!! 02.10.03, 15:07 the_dzidka napisała: > Przeginacie, nie? :-PPPP Nie? :-DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
the-saint Re: Spamuchy!!! 06.10.03, 16:14 the_kami napisała: > the_dzidka napisała: > > > Przeginacie, nie? :-PPPP > > Nie? :-DDDD > Tak? A. PS. Bo ja to chyba jakies 'dezawu' mam, ale moge sie mylic rzecz jasna. Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: Spamuchy!!! 06.10.03, 16:25 the-saint napisał: > Tak? > PS. Bo ja to chyba jakies 'dezawu' mam, ale moge sie mylic rzecz jasna. Jakie Kochanie? Odpowiedź na priv poproszę? Odpowiedz Link Zgłoś
the-saint Re: Spamuchy!!! 06.10.03, 21:28 the_kami napisała: > the-saint napisał: > > > Tak? > > PS. Bo ja to chyba jakies 'dezawu' mam, ale moge sie mylic rzecz jasna. > > Jakie Kochanie? > Odpowiedź na priv poproszę? > Czyli co - juz wyjasnilismy wszystko? Czy jeszcze nie bardzo? :-) A. PS. I wiecej na priv nie bedzie :-P Odpowiedz Link Zgłoś
konradbryw Re: Spamuchy!!! 02.10.03, 15:10 the_dzidka napisała: > Przeginacie, nie? :-PPPP Nie. :P Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Dzidziu! 02.10.03, 14:16 Kami (mówcie mi PR) Siostra Kamisia od Pijarów? ;-PPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: Dzidziu! 02.10.03, 14:36 the_dzidka napisała: > Siostra Kamisia od Pijarów? ;-PPPPP Słodka Siostra Kamisia od Pijarów :-DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Dzidziu! 02.10.03, 14:39 > Słodka Siostra Kamisia od Pijarów :-DDDD W skrócie SSKoP, a z tego łatwo można utworzyć Eskalopkę :-> Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: Dzidziu! 02.10.03, 15:00 the_dzidka napisała: > W skrócie SSKoP, a z tego łatwo można utworzyć Eskalopkę :-> A jak właściwie smakują eskalopki!? Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Dzidziu! 02.10.03, 15:02 > A jak właściwie smakują eskalopki!? O żesz w mordę, błagam! Sa takie pyszne! Zwłaszcza w sosie śmietanowym z koperkiem.. A ja dzisiaj przez cały dzień kalarepka i zupencja Kiembrydż.... :/ Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: Dzidziu! 02.10.03, 15:05 the_dzidka napisała: > O żesz w mordę, błagam! Sa takie pyszne! Zwłaszcza w sosie śmietanowym z > koperkiem.. Ale co to jest?!? Mięsne? Warzywne? > A ja dzisiaj przez cały dzień kalarepka i zupencja Kiembrydż.... :/ A ja dżogurcik i sałatka mniam. Odpowiedz Link Zgłoś
konradbryw Re: Dzidziu! 02.10.03, 15:08 the_kami napisała: > Ale co to jest?!? Mięsne? Warzywne? Mięcho. Cieniutko pokrojone, nie bite, smażone. Chyba najczęściej cielęcina. > A ja dżogurcik i sałatka mniam. A ja od wczoraj mam orgię smaków. Ale ilości umiarkowane. Mniam. Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: Dzidziu! 02.10.03, 15:16 konradbryw napisał: > Mięcho. Cieniutko pokrojone, nie bite, smażone. Chyba najczęściej cielęcina. Chyba nie jadłam... > A ja od wczoraj mam orgię smaków. Ale ilości umiarkowane. Mniam. A co gotowane było wczoraj?! ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
konradbryw Re: Dzidziu! 02.10.03, 15:18 the_kami napisała: > A co gotowane było wczoraj?! ;-))) Też. Strasznie długo nam się zeszło. Gotowanie znaczy. Obiad był po 19. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Dzidziu! 02.10.03, 15:19 konradbryw napisał: > the_kami napisała: > > > A co gotowane było wczoraj?! ;-))) > > Też. Strasznie długo nam się zeszło. Gotowanie znaczy. Obiad był po 19. ;) Konrad pyta, CO było gotowane, Kamisiu Sinomózga. Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: Dzidziu! 02.10.03, 15:25 the_dzidka napisała: > Konrad pyta, CO było gotowane, Kamisiu Sinomózga. Dzidziu, przeczytaj jednakowoż kto kogo i o co pytał :-DDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Dzidziu! 02.10.03, 20:45 > Dzidziu, przeczytaj jednakowoż kto kogo i o co pytał :-DDDDDDDDDDDDDDDDDD E, to jeszcze nic. Nagłóek głosił "Minister rzucił dziennikarkę dla studentki" a jedna pani (nie ja!!) przeczytała "Minister wrzucił dziennikarkę do studzienki". Ale zaczynam się zastanawiać, czy ja nie mam początków Alzheimera. Coż za dużo tego ostatnio. Odpowiedz Link Zgłoś
konradbryw Re: Dzidziu! 02.10.03, 18:38 the_dzidka napisała: > Konrad pyta, CO było gotowane, Kamisiu Sinomózga. Nienienie. Kami pyta Konrada, co było gotowane, acz Konrad, w pędzie do drzwi wyjściowych z firmy, wstawił sobie w trudnym a skąplikowanym procesie czytania - nieistniejący w pytaniu przecinek. Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Protestuję!!!!! :) 02.10.03, 14:03 > Ja monitoruję foruma, i to że nie mam czasu pisać, to nie znaczy, że nie > widzę, co masz w sygnaturce :-DDD Nareszcie zareagowała :-P > Otóż oświadczam - to wcale nie było tak, > jak myślicie :-DDD Jak to nie!! Przecież to jest cytat ze słów, które ptaszęciem z ust Twych koralowych wyfrunęły!!!!!!! Jedno z dwojga: albo wtedy konfabulowałaś, albo teraz ściemniasz :-PPPP Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: Protestuję!!!!! :) 02.10.03, 14:08 the_dzidka napisała: > Nareszcie zareagowała :-P Cholera, przecież właśnie oddałam w ręce drapieżnych klientów stronę, którą robiłam od 27 listopada!!! :-DDD > Jak to nie!! Przecież to jest cytat ze słów, które ptaszęciem z ust Twych > koralowych wyfrunęły!!!!!!! Chciałam powiedzieć, że nie używam koralowej szminki :-P > Jedno z dwojga: albo wtedy konfabulowałaś, albo teraz ściemniasz :-PPPP Nie, ja po prostu mówię, ze to nie było tak, jak wszyscy sobie pomyśleli czytając Twojego sig-a :-DDD Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Protestuję!!!!! :) 02.10.03, 14:13 > Cholera, przecież właśnie oddałam w ręce drapieżnych klientów stronę, którą > robiłam od 27 listopada!!! :-DDD No dobrze, czy ja coś mówię? CO?! Od kiedy?! > Chciałam powiedzieć, że nie używam koralowej szminki :-P Nie musisz, ja mówiłam o koralu ustów, a nie szminki :P > Nie, ja po prostu mówię, ze to nie było tak, jak wszyscy sobie pomyśleli > czytając Twojego sig-a :-DDD To ja nie wiem, jak to mogło być nie tak, skoro przeczytali to, co mówiłas :- PPPP Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: Protestuję!!!!! :) 02.10.03, 14:52 the_dzidka napisała: > No dobrze, czy ja coś mówię? No ;-) > CO?! Od kiedy?! No, oficjalna decyzja o powstaniu zespołu dot. strony internetowej była z 27 listopada 2002 r. > Nie musisz, ja mówiłam o koralu ustów, a nie szminki :P Nie mam koralowych ust? :-D > To ja nie wiem, jak to mogło być nie tak, skoro przeczytali to, co mówiłas :- > PPPP Ale nie znają całości wydarzeń tudzież nie widzieli okolic zdarzenia :-P Odpowiedz Link Zgłoś
konradbryw Re: Protestuję!!!!! :) 02.10.03, 14:54 the_kami napisała: > > CO?! Od kiedy?! > > No, oficjalna decyzja o powstaniu zespołu dot. strony internetowej była z 27 > listopada 2002 r. W tym bu^W bałaganie, który macie, to cud, że powstała. :P > Nie mam koralowych ust? :-D Nie masz? > Ale nie znają całości wydarzeń tudzież nie widzieli okolic zdarzenia :-P Tylko winni się tłumaczą. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: Protestuję!!!!! :) 02.10.03, 15:02 konradbryw napisał: > W tym bu^W bałaganie, który macie, to cud, że powstała. :P Nie cud, Kondziu. Tylko niebywała determinacja Ani, moja i Radeo. Jeszcze przedwczoraj biuro zajmujące się usługami na stronie stanęło okoniem. Wczoraj zbuntowali się informatycy. > Nie masz? Nie mam? :-D > Tylko winni się tłumaczą. ;) Chciałam powiedzieć, że nic już Wam nie opowiem :-DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
konradbryw Re: Protestuję!!!!! :) 02.10.03, 15:04 the_kami napisała: > Nie cud, Kondziu. Tylko niebywała determinacja Ani, moja i Radeo. Cudom też trzeba pomagać. Pan Bóg (or sth) w końcu i tak ma pełne ręce roboty. ;) > Nie mam? :-D Nie masz??? > Chciałam powiedzieć, że nic już Wam nie opowiem :-DDDD Nowy etap swojego życie zaczynasz od łamania postanowień? ;> Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: Protestuję!!!!! :) 02.10.03, 15:09 konradbryw napisał: > Cudom też trzeba pomagać. Pan Bóg (or sth) w końcu i tak ma pełne ręce > roboty. ;) No to pomoglismy. Mam nadzieję, że Radeo nie przypłaci tego wrzodami :-( > Nie masz??? Nie mam! :-D > Nowy etap swojego życie zaczynasz od łamania postanowień? ;> Czy ja kiedyś postanowiłam, że będę Wam opowiadać (wszystko?)? :-DDD Co do sygnaturki - daj Dzidzi szansę, coś Ci wymyśli :-P Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Protestuję!!!!! :) 02.10.03, 14:56 > Nie mam koralowych ust? :-D Chcialam być uprzejma, Sinousta Kamisiu :-PP > Ale nie znają całości wydarzeń tudzież nie widzieli okolic zdarzenia :-P Mam zacytować, co powiedział policjant? ;-PPP Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: Protestuję!!!!! :) 02.10.03, 15:17 the_dzidka napisała: > Chcialam być uprzejma, Sinousta Kamisiu :-PP No wiesz! :-P Mam błyszczyk :-P > Mam zacytować, co powiedział policjant? ;-PPP Spróbuj! <Kamisia_spokojnie> Odpowiedz Link Zgłoś
bain_de_sang Re: Protestuję!!!!! :) 02.10.03, 15:15 the_kami napisała: > Ale nie znają całości wydarzeń tudzież nie widzieli okolic zdarzenia :-P No powiedz wreszcie, przejechałaś skurwieli czy nie??? marcin niecierpliwy Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: Protestuję!!!!! :) 02.10.03, 15:18 bain_de_sang napisał: > No powiedz wreszcie, przejechałaś skurwieli czy nie??? No odskoczyli w ostatniej chwili. Obaj. Ale wiesz, to było na ich terenie - przejście pod posterunkiem Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Protestuję!!!!! :) 02.10.03, 15:20 > No odskoczyli w ostatniej chwili. Obaj. HA! Przyznała się!!! Odpowiedz Link Zgłoś