girl_32 05.09.08, 17:12 Cóz to? Teraz to się numery telefonów publicznie podaje? A może to numery nielubianych znajomych,co? Może mi ktoś owa modę wytłumaczyć? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
polam5 Re: Nowa moda? 05.09.08, 19:16 A jaki to problem - kazdy moze podawac jakie chce numery i to wcale nie znaczy ze reszta musi tak samo... I kto wie czy te numery to ich czy wlasnie tych nielubianych Odpowiedz Link Zgłoś
girl_32 Re: Nowa moda? 06.09.08, 16:35 O kurcze....,dobrze,że zmieniłam numer:PPPP Odpowiedz Link Zgłoś
konto_online Re: Nowa moda? 06.09.08, 19:42 bardzo dobry jak ktoś chce po mordzie dostać Odpowiedz Link Zgłoś
konto_online Re: Nowa moda? 06.09.08, 23:12 spoko spoko, nie ma niebezpieczeństwa - żadnej takiej nie podaję swojego numeru Odpowiedz Link Zgłoś
camilolargo Re: Nowa moda? 08.09.08, 02:17 girl_32 napisała: > Cóz to? Teraz to się numery telefonów publicznie podaje? (...) > Może mi ktoś owa modę wytłumaczyć? Nie będę tłumaczyl jak jest u innych, ale jestem takim okazem co swego numery się nie boi ujawniać, więc wytłumaczę jak to jest u mnie :) Przyswyczaiłem się do podawania numeru, bo np. zajmowalem się sprzedażą online. Choć nie tylko dlatego. Od strony prywatnej, wytłumaczenie może być taki: Różne ogłoszenia gdzie ludzie nie podają prawdziwych nr. tel. są bardziej podejrzane. Dużo łatwiej założyć lewego maila, kilka, kilkanaście, dziesiąt czy nawet set i więcej. Jeśli chcesz być bardziej wiarygodny podajesz prawdziwe dane. No chyba, że masz coś na sumieniu i wolisz się ukrywać. A tak trochę w temacie. Kolejna ciekawa rzecz co do anonimowości którą zauważyłem. Ci którzy sprzedają auta przez internet często zamazują nr. tablicy rejestracyjnej. Prawdę powiedziawszy nigdy nie rozumiałem powodu takiego postępowania. Czy im ktoś ukradnie auto patrząc na tablicę rejestracyjną na fotce w necie, czy co ? Może mi ktoś tą modę wytłumaczy ? :) Podejrzewam, że większość ludzi nawet nie wiem czemu zamazuje te tablice. Myślę, że zobaczyli, że ktoś tak zrobił i niezastanawiając się naśladują. A moje autko jest tutaj: camilo.pl/rover/ Oczywiście z piękną tablicą :) Może mi zaczaruje ktoś autko przez to, że jej nie zasłoniłem ;-))) oooooo i jeszcze mój telefon :) +44 7908 53 06 64 i na dodatek prawdziwy :) Odpowiedz Link Zgłoś
urukkasz Re: Nowa moda? 11.09.08, 09:50 to pewnie jakieś połączenie przez seszele, za jakiś czas przyjdzie rachunek :D Odpowiedz Link Zgłoś
girl_32 Re: Nowa moda? 11.09.08, 10:04 Dobrze,że do Ciebie w razie co ma w granicach administracyjnych :PPPP Odpowiedz Link Zgłoś
urukkasz Re: Nowa moda? 11.09.08, 10:19 My w przeciwieństwie do reszty możemy nawet w czasie rozmowy się widzieć :PPP Odpowiedz Link Zgłoś
urukkasz Re: Nowa moda? 11.09.08, 10:47 dobrze.... nic nie powiem o tym co robiliśmy :PPP Odpowiedz Link Zgłoś
girl_32 Re: Nowa moda? 11.09.08, 10:54 Wszystko możemy sobie prywatnie powiedzieć nie dawaj pożywki innym:P Odpowiedz Link Zgłoś
emilka222 Re: Nowa moda? 11.09.08, 19:21 Nie wiem, czy to moda, ale jeżeli numery są prawdziwe, to współczuję: ( Na wakacjach chciałam komórkę utopić, choć na forum numeru jej nie podawałam:))) Odpowiedz Link Zgłoś
urukkasz Re: Nowa moda? 12.09.08, 12:58 jak przypominała mydelniczkę :) nie dziwie się :PPP Odpowiedz Link Zgłoś