chudyy 16.01.02, 15:14 aleście złośliwi, pierońsko mówię wam, Hejka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
luciella Re: do właścicieli forum Towarzyskie 16.01.02, 15:16 tak? nie zauważyłam. Odpowiedz Link Zgłoś
chudyy Re: do właścicieli forum Towarzyskie 16.01.02, 15:18 luciella napisał(a): > tak? nie zauważyłam. No niejaka Samanta się na mnie denerwuje, że kiedyś był porządek, a potem namieszałem Odpowiedz Link Zgłoś
luciella Re: do właścicieli forum Towarzyskie 16.01.02, 15:21 widziałam, co się przejmujesz! Odpowiedz Link Zgłoś
chudyy Re: do właścicieli forum Towarzyskie 16.01.02, 15:26 luciella napisał(a): > widziałam, co się przejmujesz! no serducho mnie nie boli, po prostu dziewczyna sama na siebie bicz ukręci bo już mnie korci, żeby nawtykać kolejną porcję pościków, dla mnie to betka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: do właścicieli forum Towarzyskie IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 16.01.02, 15:26 ...wie co robi! A Ty malenka lepiej uwazaj co mowisz. To tylko moja rada Odpowiedz Link Zgłoś
luciella Re: do właścicieli forum Towarzyskie 16.01.02, 15:28 tak się składa, że się ciebie nie boję! i co mi zrobisz? Odpowiedz Link Zgłoś
chudyy Straszne 16.01.02, 15:29 luciella napisał(a): > tak się składa, że się ciebie nie boję! > i co mi zrobisz? Wiesz Luciella, jest tylko jeden sposób INGOR, robisz swoje i zero komentarza, bo się dziewczynie z nerwów kompek zapali pod paluszkami hie hie Złośliwy Odpowiedz Link Zgłoś
chudyy Re: Straszne 16.01.02, 15:31 luciella napisał(a): > to juz będzie jej problem! nie mój! to co, atakujemy? Odpowiedz Link Zgłoś
chudyy Re: Straszne 16.01.02, 15:33 luciella napisał(a): > znienacka! z przyczajki, a napiszesz do mnie, bo to sprawy drugiej wagi Odpowiedz Link Zgłoś
luciella Re: Straszne 16.01.02, 15:35 a napisałam, nie odebrałeś? chudyy napisał(a): > luciella napisał(a): > > znienacka! > > z przyczajki, > a napiszesz do mnie, > bo to sprawy drugiej wagi Odpowiedz Link Zgłoś
chudyy Re: Straszne 16.01.02, 15:37 luciella napisał(a): > a napisałam, nie odebrałeś? na razie nie, choć może mówisz o starym, bom przecie pytanie 4 puntkowe wyprodukował, Pozdro. P.S. wiesz, ja tamtej robię ignor, bo mi się nie chce czasu na kłótnie tracić, a tamta jak chce dalej się kłócić to niech idzie do lustra :) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 uwazaj malenka 16.01.02, 15:30 samantka musi miec forum, bo ona tu kicha, jak ma katar, Odpowiedz Link Zgłoś
chudyy Re: uwazaj malenka 16.01.02, 15:31 kitek1 napisał(a): > samantka musi miec forum, bo ona tu kicha, jak ma katar, ale co z nią, wszy ją gryzą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta no i ..... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 16.01.02, 15:28 masz przesrane chudy teraz! Odpowiedz Link Zgłoś
chudyy A więc wojna 16.01.02, 15:30 Gość portalu: samanta napisał(a): > masz przesrane chudy teraz! gdy przyjdą w nocy załomotać w Twój dom e, prześpij się Odpowiedz Link Zgłoś
luciella Re: A więc wojna 16.01.02, 15:33 nie strasz dziewczyny, bo się nerwicy nabawi albo choroby wrzodowej dostanie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: A więc wojna IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 16.01.02, 15:34 Uprzedzalam Cie chudy! jeszcze niejedno spotkanie bedzie ale modl sie zeby mnie na nim nie bylo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta luciella IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 16.01.02, 15:37 radze Ci wypierdzielac stad!Od dzisiaj nie bedziesz miala tu zycia! jestes za cienka moja mala zeby ze mna wojne prowadzic.Albo szybko zmien nick i zachowanie albo lepiej znikaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: luciella/chudy IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 16.01.02, 15:40 To od mario dla Was ...na razie tylko to! " dochodza mnie sluchy, ze na forum zagniezdzila sie banda rozrabiaczy. Sa do mnie droga poczty elektronicznej kierowane prosby o zajebanie sprawcow poruty. Niestety, musze w tym czasie na chleb pracowac, ale z wieczora dopierdole wszystkim razem i kazdemu z osobna. Na razie prosze traktowac Samante jako mojego rzecznika w slusznej sprawie i sluchac jej slow, jakby byly to moje wlasne slowa. Mario" Odpowiedz Link Zgłoś
luciella Re: samanta 16.01.02, 15:46 tego sie obawiałam, głupota ludzka nie zna granic! żal mi Ciebie !! Gość portalu: samanta napisał(a): > radze Ci wypierdzielac stad!Od dzisiaj nie bedziesz miala tu zycia! jestes za c > ienka moja mala zeby ze mna wojne > prowadzic.Albo szybko zmien nick i zachowanie albo lepiej znikaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: samanta IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 16.01.02, 15:48 teraz to martw sie o siebie! Odpowiedz Link Zgłoś
luciella Re: samanta 16.01.02, 15:53 niech Ciebie o to głowa nie boli! zakompleksiona czy jaka? Gość portalu: samanta napisał(a): > teraz to martw sie o siebie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: samanta IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 16.01.02, 15:59 mysle ze lepiej bedzie jak pozegnasz sie i wyjdziesz stad.Dla Ciebie bedzie lepiej......... Odpowiedz Link Zgłoś
luciella Re: samanta 16.01.02, 16:01 wiesz co Ci powiem, nie zamierzam dyskutować więcej z Toba, nie ten poziom i nie zamierzam sie zniżać żegnam Gość portalu: samanta napisał(a): > mysle ze lepiej bedzie jak pozegnasz sie i wyjdziesz stad.Dla Ciebie bedzie lep > iej......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: samanta IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 16.01.02, 16:02 o to wlasnie mi chodzilo..zebys sie pozegnala ................. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: an Re: samanta IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.01.02, 22:36 kto mieczem wojuje... Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: samanta 16.01.02, 22:46 Nie calkiem tak. !!! Ja widze objawy slabosci u tej kreaturki, ktora dzis tu pierwszy raz wlazla i od razu za rzadzenie sie zabrala obrazajac Samcie. Zdaje sobie sprawe, ze po tym wpisie moge miec szlaban na wejscie na Forum . Takie male weszki sa zazwyczaj bardzo wredne, kasliwe i pamietliwe. Nie dbam o to. mam kilka adresow IP i moge pisac z kazdego z nich! Wkurwia mnie tylko, ze za pomoca znajomosci i denuncjacji mozna przeprowadzic wszystko co sie chce! Tak naprawde, to ta mala ma teraz przejebane, jesli sie koaze, ze to rzeczywiscie jej sprawka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czort an? IP: *.tkb.net.pl 16.01.02, 22:51 wiesz, nie wiem, czy to tamci to zrobili, ale ty to jezdes swinia, inaczej nie moge powiedziec!!!!!! a swinie trza szlachtowac!!! przerabiac na kielbasy!!! a z ciebie to i kielbasy nikt zrec nie bedzie, swinio jedna - kopac lezacego? te dziadzia stalin !!!!!!!!!! o kurwa, sorry ziutek, ty przynajmniej byles genialnym politykiem, a to to tutaj - chuj wie co jezd!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś