Dodaj do ulubionych

No to jak...

23.10.03, 13:15
jest tu kto z kim kiedykolwiek zamieniłem bodaj dwa słowa?
jeśli nawet nie, to dzień dobry.
k
Obserwuj wątek
    • malwinkax Re: No to jak... 23.10.03, 13:20
      Dzień dobry! Szukasz jakies konkrtnej osoby,czy nudzisz się i tylko chcesz
      pogadać!
      • krzysztof.r.m Konkretnych osób szukać należy chyba zawsze 23.10.03, 13:52
        a czy się nudzę? rzadko się nudzę, pogadać owszem chętnie...
        No to jakby to powiedzieć, spotykasz tu czasem moich starych znajomych?
        • malwinkax Re: Konkretnych osób szukać należy chyba zawsze 23.10.03, 14:18
          Tak spotykam i umawiam sie z nimi!Zadowolony????????
          • Gość: bizon :-)))))))))))))) IP: *.net81-65-13.noos.fr 23.10.03, 15:11
            Witaj Krakusie :-))))) Ja tu b. rzadko wpadam ale dzis nie zaluje, fajnie
            wiedzec, ze zyjesz. A od naszego ostatniego spotkania na forum (kiedy to bylo ?
            hoho!)mialem kilka przemilych i wzruszajacych chwil w Twoim wspanialym Miescie,
            wiesz ? I czekam cierpliwie na ciag dalszy...A teraz spadam i pozdrawiam
            serdecznie
            Bizon
            P.S. Ucaluj ode mnie kol. Smoka W.
            • krzysztof.r.m Żubr występuje w puszczy...!!! 23.10.03, 18:03
              Tak ostatnio często opowiada jakaś telewizja. Widać niekoniecznie, bo utrzymują
              się jeszcze żubrze "gawrosze" i to jakby tam dgzie się polokowaly. Witaj i Ty.
              Wzruszenia w Krakowie...widzisz ja się wzruszam też kiedy wymknę się choćby na
              czas jakiś. A też się i wymykam... Świat jest jaki jest, a podróże pewnie
              dlatego, ze co dnia odkrywają Ci nowy obrazek to i wruszą i ...zaraz nakazują
              wracać skąd się wziąłeś.
              Żyję, jakże inaczej, a tu rzadko zaglądam, bo i nie ma kiedy, a i jakoś dziwnie
              mniej tu ciepła niż kiedyś. To subiektywne, jednak nie urażając dziesiejszych
              Towarzyskich...przybladło FT i zmizerniało. I formalnie i merytorycznie...
              Pijże piwo, wino albo i woeczkę jeśli tylko masz ochotę, a jeśli któryś toast
              wychylisz i pomyślisz o starym koledze to miłe. Ja tak zrobię...
              bywaj zdrów i do kiedyś
              krzysztof
          • Gość: mosad Re: Konkretnych osób szukać należy chyba zawsze IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 23.10.03, 15:12
            No i jak się już umówisz, to co dalej robicie. Gracie może w scrablle? Bo ja
            bardzo lubię tę grę, no i jeszcze może coś...
    • Gość: mario2 Re: No to jak... IP: 217.7.150.* 23.10.03, 16:29
      Krzysiu!!!!! TO TY JESZCZE ZYJESZ? :O)

Witaj, daaaawno cie nie bylo! A szkoda, bo ostatnio czesto przemierzam
      krakowskie ulice :)
      • krzysztof.r.m Nic nie pisałeś, 23.10.03, 18:12
        żeś się na wieniec wykosztował, to i ja nie zdecydowałem się odchodzić.
        I powiem że to może i nie tak źle.
        Mario, a co to znaczy "przemierzam ulice..."? Czyliż to zajęła Cię jakas
        technika geodezyjna czy też przyoblekłeś szaty municypalnego strażnika albo
        moze i co jeszcze ciekawiej?
        Jeśli bywasz , to weźże i kiedy o tym wprzód powiedz...no chyba że nie chcesz,
        to nie.
        A i jeszcze jedno, nie musisz przecież kazdorazowo z wieńcem się taszczyć. Tu
        ewentualnie tez da się coś znaleźć. Można też jakąś wyprzedzającą parastypę
        wyszykować....nawet i za niejednego:-)))
        Pozdrawiam
        • Gość: anka1 Re: Nic nie pisałeś, IP: 212.33.74.* 23.10.03, 18:26
          Krzysiu jak milo zobaczyc znow post Osoby ze starego dobrego ft !
          • krzysztof.r.m Aniu, jasne że miło spotkac 23.10.03, 18:36
            kogoś dawno nie oglądanego...
            pozdrawiam serdecznie i rzeczywiscie jakby przerzedło, jakby niezbyt korzystnie
            się zmieniło. Ale serio nie chcę obecnych bywaczy urazić, więc nie będę
            komentował.
            Jak mówią, raz na wozie, raz w nawozie...Zwyczajnie, życie i ludzie.

krzysztof
    • czort no nie! krzysztof r.m. i zuber:))) 23.10.03, 20:18
      o matko bosko elektryczno!!!
      i stala sie jasnosc:)))))))))
      witajcie moi mili, witajcie serdecznie do chorery!
      • krzysztof.r.m To jak absolutny dowód na to, 23.10.03, 20:46

• czort trojinicjalny 23.10.03, 21:02
          ja tutaj ostatnio nie przebywam, znaczy sie z wizyta zjawiam sie od czasu do
          czasu. a dzis taaaki siurprajz. no! wszelki duch pana boga chwali:)) czort tez
          z ogarkiem biezy:))
          poniewaz pogoda jakas taka niezakonieczna to i humorek niezakonieczny jest. ale
          za to mordka ma usmiechnela sie od ucha do ucha i szczeka wypadla przez to, zem
          taaakich gosciow zobaczyla na forumie:) zapomnialam, ze jako przejrzala
          dziewczynka, winnam trzymac buzie w ciup a raczki w maldrzyk! ale jak tu pisac
          z dlonmi opuszczonymi na podolek? no jakze??? takze wybacz wasc, ze podnieslam
          lapy i morde rozdziawilam:)))))
          a co tam u centusiow slychowac? stoi grod zacny jeszcze czy drzy w posadach?
          • krzysztof.r.m Te rączki w małdrzyk to na dziś jak znalazł... 23.10.03, 21:18

• Gość: mario2 Re: Te rączki w małdrzyk to na dziś jak znalazł. IP: 217.7.150.* 23.10.03, 21:23
              Krzys,
              prawda jest taka, ze malopolskie, a w szczegolnosci Krakow sa terenem objetym
              mym patronatem z ramienia firmy ktora reprezentuje. Jak juz z klientami jestem
              i omawiam, to potem autem jechac nie moge i nocuje zazwyczaj w Kraku. Niestety
              nie mam Twego normalnego adresu e-mailowego, a nie wiem, czy na KRM zagladasz...
            • czort ha! piwko:( 23.10.03, 21:31
              w tymze roku dopiero pic zaczelam, posmakowalam az tu nagle schluss! nie moge
              pic! kalorie ma! i to duuuzo kalorii!!! a ja siem muszem wyszczuplic, bo klucha
              ze mnie przeogromna!
              piwko - nie!
              chlebus - nie!
              cukiereczki - nie!
              za to warzywa i owoce ile dusza zapragnie!
              a mnie sie chce swiezego chlebusia!!!! :(((
              z tej glodowy to puchne w oczach! gorki tyz by sie niewielkie przydali, abo
              jaki chlop ze siekiero, coby poganial dookola bloku!
              za to w brydzyka siem nauczylam grac laskawie:))
              ino czworki ni mo! latem z crimenem pogralismy malenkie conieco, terozki zas w
              canascie siem wyzywam z flo nasza kochana.
              a co do drzenia - to zycze drzenia serducha, wielkiego drzenia wielkiego
              serducha i na gorecki hej!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka