krzysztof.r.m 23.10.03, 13:15 jest tu kto z kim kiedykolwiek zamieniłem bodaj dwa słowa? jeśli nawet nie, to dzień dobry. k Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malwinkax Re: No to jak... 23.10.03, 13:20 Dzień dobry! Szukasz jakies konkrtnej osoby,czy nudzisz się i tylko chcesz pogadać! Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof.r.m Konkretnych osób szukać należy chyba zawsze 23.10.03, 13:52 a czy się nudzę? rzadko się nudzę, pogadać owszem chętnie... No to jakby to powiedzieć, spotykasz tu czasem moich starych znajomych? Odpowiedz Link Zgłoś
malwinkax Re: Konkretnych osób szukać należy chyba zawsze 23.10.03, 14:18 Tak spotykam i umawiam sie z nimi!Zadowolony???????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bizon :-)))))))))))))) IP: *.net81-65-13.noos.fr 23.10.03, 15:11 Witaj Krakusie :-))))) Ja tu b. rzadko wpadam ale dzis nie zaluje, fajnie wiedzec, ze zyjesz. A od naszego ostatniego spotkania na forum (kiedy to bylo ? hoho!)mialem kilka przemilych i wzruszajacych chwil w Twoim wspanialym Miescie, wiesz ? I czekam cierpliwie na ciag dalszy...A teraz spadam i pozdrawiam serdecznie Bizon P.S. Ucaluj ode mnie kol. Smoka W. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof.r.m Żubr występuje w puszczy...!!! 23.10.03, 18:03 Tak ostatnio często opowiada jakaś telewizja. Widać niekoniecznie, bo utrzymują się jeszcze żubrze "gawrosze" i to jakby tam dgzie się polokowaly. Witaj i Ty. Wzruszenia w Krakowie...widzisz ja się wzruszam też kiedy wymknę się choćby na czas jakiś. A też się i wymykam... Świat jest jaki jest, a podróże pewnie dlatego, ze co dnia odkrywają Ci nowy obrazek to i wruszą i ...zaraz nakazują wracać skąd się wziąłeś. Żyję, jakże inaczej, a tu rzadko zaglądam, bo i nie ma kiedy, a i jakoś dziwnie mniej tu ciepła niż kiedyś. To subiektywne, jednak nie urażając dziesiejszych Towarzyskich...przybladło FT i zmizerniało. I formalnie i merytorycznie... Pijże piwo, wino albo i woeczkę jeśli tylko masz ochotę, a jeśli któryś toast wychylisz i pomyślisz o starym koledze to miłe. Ja tak zrobię... bywaj zdrów i do kiedyś krzysztof Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mosad Re: Konkretnych osób szukać należy chyba zawsze IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 23.10.03, 15:12 No i jak się już umówisz, to co dalej robicie. Gracie może w scrablle? Bo ja bardzo lubię tę grę, no i jeszcze może coś... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: No to jak... IP: 217.7.150.* 23.10.03, 16:29 Krzysiu!!!!! TO TY JESZCZE ZYJESZ? :O) Witaj, daaaawno cie nie bylo! A szkoda, bo ostatnio czesto przemierzam krakowskie ulice :) Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof.r.m Nic nie pisałeś, 23.10.03, 18:12 żeś się na wieniec wykosztował, to i ja nie zdecydowałem się odchodzić. I powiem że to może i nie tak źle. Mario, a co to znaczy "przemierzam ulice..."? Czyliż to zajęła Cię jakas technika geodezyjna czy też przyoblekłeś szaty municypalnego strażnika albo moze i co jeszcze ciekawiej? Jeśli bywasz , to weźże i kiedy o tym wprzód powiedz...no chyba że nie chcesz, to nie. A i jeszcze jedno, nie musisz przecież kazdorazowo z wieńcem się taszczyć. Tu ewentualnie tez da się coś znaleźć. Można też jakąś wyprzedzającą parastypę wyszykować....nawet i za niejednego:-))) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Nic nie pisałeś, IP: 212.33.74.* 23.10.03, 18:26 Krzysiu jak milo zobaczyc znow post Osoby ze starego dobrego ft ! Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof.r.m Aniu, jasne że miło spotkac 23.10.03, 18:36 kogoś dawno nie oglądanego... pozdrawiam serdecznie i rzeczywiscie jakby przerzedło, jakby niezbyt korzystnie się zmieniło. Ale serio nie chcę obecnych bywaczy urazić, więc nie będę komentował. Jak mówią, raz na wozie, raz w nawozie...Zwyczajnie, życie i ludzie. krzysztof Odpowiedz Link Zgłoś
czort no nie! krzysztof r.m. i zuber:))) 23.10.03, 20:18 o matko bosko elektryczno!!! i stala sie jasnosc:))))))))) witajcie moi mili, witajcie serdecznie do chorery! Odpowiedz Link Zgłoś
czort trojinicjalny 23.10.03, 21:02 ja tutaj ostatnio nie przebywam, znaczy sie z wizyta zjawiam sie od czasu do czasu. a dzis taaaki siurprajz. no! wszelki duch pana boga chwali:)) czort tez z ogarkiem biezy:)) poniewaz pogoda jakas taka niezakonieczna to i humorek niezakonieczny jest. ale za to mordka ma usmiechnela sie od ucha do ucha i szczeka wypadla przez to, zem taaakich gosciow zobaczyla na forumie:) zapomnialam, ze jako przejrzala dziewczynka, winnam trzymac buzie w ciup a raczki w maldrzyk! ale jak tu pisac z dlonmi opuszczonymi na podolek? no jakze??? takze wybacz wasc, ze podnieslam lapy i morde rozdziawilam:))))) a co tam u centusiow slychowac? stoi grod zacny jeszcze czy drzy w posadach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: Te rączki w małdrzyk to na dziś jak znalazł. IP: 217.7.150.* 23.10.03, 21:23 Krzys, prawda jest taka, ze malopolskie, a w szczegolnosci Krakow sa terenem objetym mym patronatem z ramienia firmy ktora reprezentuje. Jak juz z klientami jestem i omawiam, to potem autem jechac nie moge i nocuje zazwyczaj w Kraku. Niestety nie mam Twego normalnego adresu e-mailowego, a nie wiem, czy na KRM zagladasz... Odpowiedz Link Zgłoś
czort ha! piwko:( 23.10.03, 21:31 w tymze roku dopiero pic zaczelam, posmakowalam az tu nagle schluss! nie moge pic! kalorie ma! i to duuuzo kalorii!!! a ja siem muszem wyszczuplic, bo klucha ze mnie przeogromna! piwko - nie! chlebus - nie! cukiereczki - nie! za to warzywa i owoce ile dusza zapragnie! a mnie sie chce swiezego chlebusia!!!! :((( z tej glodowy to puchne w oczach! gorki tyz by sie niewielkie przydali, abo jaki chlop ze siekiero, coby poganial dookola bloku! za to w brydzyka siem nauczylam grac laskawie:)) ino czworki ni mo! latem z crimenem pogralismy malenkie conieco, terozki zas w canascie siem wyzywam z flo nasza kochana. a co do drzenia - to zycze drzenia serducha, wielkiego drzenia wielkiego serducha i na gorecki hej! Odpowiedz Link Zgłoś