oczy_mm 26.10.03, 13:32 powiedzcie mi czy mam prawo być zazdrosny o przeszłość mojej partnerki ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: grzes Re: Ludzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.03, 13:40 absolutnie nie. mozesz miec obawy, niepewnosc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frustro faceci zazdrośni o byłych, a kobiety o przyszłych IP: *.future-net.pl 26.10.03, 17:14 no cóż, przeciętny mężczyzna jest zazdrosny o byłych partnerów,przeciętna kobieta, o przyszłe partnerki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: only Re: Ludzie IP: *.kabel.telenet.be 26.10.03, 18:05 oczywiscie ze mozesz byc zazdrosny o przeszlosc swojej partnerki, oraz wspolczuc jej przyszlosci z toba....:) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Ludzie 26.10.03, 18:28 Prawa nie masz, i w ogóle po co byc zazdrosnym o cos, co już było, zamiast się cieszyć z tego, co jest?? Przeciez Ty na pewno też masz jakąś przeszłość, uważasz, że partnerka miałaby prawo być o nią zazdrosna?? Sensu żadnego w tym nie ma, a tylko układ można sobie popsuć. Naprawdę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Ludzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.03, 22:51 lepiej o przyszłość Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Ludzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.03, 22:56 co robi teraz ? Odpowiedz Link Zgłoś