ceper_pepper 27.10.03, 20:37 Żeby wątek był atrakcyjniejszy i ciekawszy?? Kiedy czasu na serfowanie po sieci niewiele :-/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ralston Re: Co zrobić, no co?? 27.10.03, 22:33 Och jakże często sam sobie zadaję to pytanie... Odpowiedz Link Zgłoś
wedrowiec2 Re: Co zrobić, no co?? 27.10.03, 22:44 Jeden mój wpis nie doszedł, pisze raz jeszcze. Wiekszość For cierpi na niedobór dyskutantów. Czasami jest tłok i chaotyczna dyskusja, czasami monolog jednej, smutnej osoby. Jedno jes pewne - gości nie nalezy zostawiac na pstwe losu. Bez obecnego, chociaż raz dziennie gospodarza, herbata stygnie, a odgrzewana to juz nie to samo. Robię co mogę, z symaptii dla herbaty, i wspólnych znajomych, ale Ceper- Pepper - bądź bardziej aktywny. W dodatku sygnaturka nie chce byc linkiem - i co mam zrobić? Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Co zrobić, no co?? 28.10.03, 10:34 Gorzej jak gospodarz sam jeden jak ten palec czeka na gości, odgrzewając co chwila herbatę... :) Odpowiedz Link Zgłoś
ceper_pepper Re: Co zrobić, no co?? 28.10.03, 18:46 Woda zaczyna się gotować, zaraz będzie herbata. Zapraszam i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Co zrobić, no co?? 28.10.03, 19:21 Hej! Herbate wartko dać i z herbatom do nos zdobywac 8ooo tysięcznik cepera peppera. Kurde jestem uziemiona w pracy. Z doskoku zapraszam na F. Z. bo Rumcajs sam padnie, hehe. telo.Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
wedrowiec2 Re: Co zrobić, no co?? 28.10.03, 19:56 Dobra, gorąca herbata dobrze mi zrobi. Własnie wróciłam z pracy, internet "chodzi" jak chce, ale częściej nie chce. Admin proponuje zwrot pieniędzy, ale co tam pieniądze, gdy na Forum Herbaciane zajrzeć nie mozna:( Odpowiedz Link Zgłoś
wedrowiec2 Re: Co zrobić, no co?? 28.10.03, 23:51 Zapraszam na Forum Zakopane - zdobyliśmy ośmiotysięcznik! Odpowiedz Link Zgłoś