Dodaj do ulubionych

Chce byc kochana ale przez normalnego faceta!!!!

28.10.03, 10:12
No takie ja juz mam szczescie ze jesli sie z kims wiaze to ten sie okazuje
chamem, klamca i do tego brutalem. Czemu nie moge miec normalnego faceta????
Czy tak zawsze musi byc? Ja nie lubie byc sama a jestem juz od 2 miechow i
jest mi zle.Kto mnie pocieszy? Niech mnie ktos przytuli......
Obserwuj wątek
    • Gość: bikuFM Re: Chce byc kochana ale przez normalnego faceta! IP: 62.233.163.* 28.10.03, 10:21
      ...no prosze ...ja tez jestem sam,i chetnie Cie poznam 696676525.Marcin Sie
      kłania!!
      • schizo69 R 28.10.03, 11:15
        przykro mi ale ja też jestem nienormalny
        • Gość: Inka Re: R IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.03, 12:23
          ale za to jak uroczo samokrytyczny ;)
          • ka_27 R 28.10.03, 12:24
            Witaj Inka :-)

jak tam jesienny humorek? :-)))
        • Gość: oona e IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.03, 12:24
          wmawiasz sobie...

schizo69 napisał:

> przykro mi ale ja też jestem nienormalny
          • ka_27 e 28.10.03, 12:26
            Witaj Oona :-)))))))

wiesz, ze u nas jest słonecznie :-)))
            Piastowskie Słońce jest najcieplejsze o tej porze roku :-)))
            • Gość: oona Re: e IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.03, 12:33
              u nas też bezchmurnie a temperatura ponoć
              osiągnęła gdzie niegdzie całe 4 stopnie :)

• ka_27 e 28.10.03, 12:37
                Oona :-)

jak TU przyjedziesz,
                to dopiero zobaczysz,
                co to jest prawdziwa polska złota jesień :-))))
                • Gość: oona Re: e IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.03, 12:47
                  to juz raczej nie w tym roku...to jest-
                  ta złota polska jesień,bo przyjazd,owszem,
                  całkiem prawdopodobny:)
                  • ka_27 e 28.10.03, 12:51

Ty się nawet nie zastanawiaj,
                    Ty się pakuj i przyjeżdżaj!! :-)))
                    • Gość: oona Re: e IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.03, 12:55
                      no niestety,spontaniczność nie jest moją
                      najmocniejszą stroną:(
                      :)
                      • ka_27 e 28.10.03, 12:57

co się odwlecze, to nie uciecze :-)))
                        Ale myślę, że się pojawisz w piastowskich progach :-)))
                        • Gość: oona Re: e IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.03, 13:05
                          pewnie,przyjadę się ogrzać do oazy ciepła
                          zimą w Polsce:)
                          • ka_27 e 28.10.03, 13:07

i znów powita Cię:
                            "Piastowski Gród wita Oonę" :-)))
      • shi_llunia Re: Chce byc kochana ale przez normalnego faceta! 28.10.03, 16:17
        Ja tez chetnie cie poznam a skad jestes? Bo ja jestem z wawy 603220682
        > ...no prosze ...ja tez jestem sam,i chetnie Cie poznam 696676525.Marcin Sie
        > kłania!!
    • saqqara nie ma NORMALNYCH facetow 28.10.03, 12:43
      sa tylko mniej nienormalni.
      • ka_27 nie ma NORMALNYCH kobiet 28.10.03, 12:46
        są tylko takie mniej nienormalne :-P
        • saqqara Re: nie ma NORMALNYCH kobiet 28.10.03, 12:49
          hehehehe, papuga:)
          • ka_27 nie ma NORMALNYCH kobiet 28.10.03, 12:51
            papuga mówi to samo :-PPPPP
            • saqqara Re: nie ma NORMALNYCH kobiet 28.10.03, 12:54
              no wlasnie:PPP
              • ka_27 nie ma NORMALNYCH kobiet 28.10.03, 12:57
                a dlaczego niby nie? :-PPP
                • saqqara Re: nie ma NORMALNYCH kobiet 28.10.03, 13:12
                  widac, brakuje inwencji tworczej;)
                  • ka_27 nie ma NORMALNYCH kobiet 28.10.03, 13:15
                    Szaki :-)

komu jej brakuje?
                    Tym kobietom, czy tym mężczyznom? :-P
                    • saqqara Re: nie ma NORMALNYCH kobiet 28.10.03, 14:38
                      tym, co stwierdzaja ze nie ma normalnych kobiet:)
                      • ka_27 nie ma NORMALNYCH kobiet 28.10.03, 14:40
                        A tym, co to stwierdzają, że nie ma normalnych mężczyzn? :-P
                        • saqqara Re: nie ma NORMALNYCH kobiet 28.10.03, 14:51
                          niczego nie brakuje:)
                          • ka_27 nie ma NORMALNYCH kobiet 28.10.03, 14:53
                            I vice versa :-)))))))
                            • saqqara Re: nie ma NORMALNYCH kobiet 28.10.03, 15:04
                              a tu mam watpliwosci:)
                              • ka_27 nie ma NORMALNYCH kobiet 28.10.03, 15:08
                                Wątpisz - a więc jesteś :-))))
                                • saqqara Re: nie ma NORMALNYCH kobiet 28.10.03, 15:24
                                  a skad! ja byt niematerialny, unosze sie w gorze i rzucam w was ogryzkami;))
                                  • ka_27 nie ma NORMALNYCH kobiet 28.10.03, 15:29
                                    To się oobjadasz bujając w obłokach :-PPPP
                                    • saqqara Re: nie ma NORMALNYCH kobiet 28.10.03, 15:37
                                      niekoniecznie. wlasnie skonczyly mi sie jablka i szukam czego tresciwszego...
                                      jakiejs mlodej sztuki miesa szukam... niuchniuch....
                                      ;)
                                      • ka_27 nie ma NORMALNYCH kobiet 28.10.03, 15:48
                                        I jak?
                                        Wyniuchałaś niezłą sztukę? :-)
                                        • Gość: don jonson Re: nie ma NORMALNYCH kobiet IP: 195.95.19.* 30.10.03, 08:59
                                          i prosze romantyczni, pelni uroku chlpcy pojawili sie jak grzyby po deszczu...
                                          uwielbiam to, jakas dziewczyna daje ogloszenia i nagle znajduja sie rodzynki...
                                          buhehehhee
                                          sory ze sie smieje, ale to jest smieszne

a tobie zycze powodzenia w szukaniu
                                          • shi_llunia Re: nie ma NORMALNYCH kobiet 30.10.03, 12:54
                                            To nie jest ogloszenie tylko moj marzenie a to roznica
                                            • Gość: don jonson Re: nie ma NORMALNYCH kobiet IP: 195.95.19.* 30.10.03, 13:58
                                              w takim razie przepraszam, to nie byl jakikolwiek przytyk do twojej osoby,
                                              raczej wysmianie pewnego zjawiska ;)
                                              • saqqara moze problemem jest to 30.10.03, 14:04
                                                ze po takim ogloszeniu to sie zaden facet, a do tego normalny, tutaj nie
                                                wpisze. i wiem ze na takie ogloszenie od faceta i kobietki by sie nie rwaly...

proponuje zaczac pisac na jakimkolwiek forum, dac sie poznac i poznac ludzi tam
                                                piszacych. czesto sie zdarza ze sie podobne dusze spotykaja, potem moze byc
                                                mail, sms, spotkanie. jedno drugie, niekoniecznie z ta sama osoba....wtedy moze
                                                sie udac.

pozdrawiam i powodzenia zycze
                                                • Gość: don jonson Re: moze problemem jest to IP: 195.95.19.* 30.10.03, 14:25
                                                  saqqara uwazasz, ze jezeli ktos chodzi w dresie to jest glupi ???

dres subsytutem rozumu ??
                                                  • saqqara Re: moze problemem jest to 30.10.03, 14:32
                                                    a czy teraz wyjdzie ze jestem w ciazy z jakims nieznajomym, ktorego usilnie
                                                    poszukuje przez "ktokolwiek widzial, ktokolwiek wie"?
                                                  • Gość: saqqara Re: moze problemem jest to IP: 195.95.19.* 30.10.03, 14:39
                                                    a czy teraz sie okaze, ze zero adresu zaprzecza twierdzeniu, ze najciemniej
                                                    jest pod latarnia ??
                                                  • Gość: don jonson Re: moze problemem jest to IP: 195.95.19.* 30.10.03, 14:41
                                                    sorry ten post u gory jest moj
                                                    kopiowalem nicka, bo nie chcialo mi sie przepisywac, ze bywstawic w odpowiedzi
                                                    i tak sie zamyslilem nad jego znaczeniem, ze przybralem twoje imie

jeszcze raz przepraszam
                                                  • saqqara Re: moze problemem jest to 30.10.03, 14:56
                                                    hahahaha...nie Ty jeden masz problem co znaczy saqqara. zapewniam jednak ze
                                                    jest to kolejna prowokacja. na ktora nie kazdy musi sie dac zlapac
                                                  • Gość: don jonson Re: moze problemem jest to IP: 195.95.19.* 30.10.03, 15:35
                                                    po wglebieniu sie w nicka, przychodzi mi do glowy cos takiego:
                                                    sqaw kuguara

trafilem ??
                                                  • saqqara Re: moze problemem jest to 31.10.03, 09:21
                                                    nie bardzo;)
                                                  • Gość: don jonson Re: moze problemem jest to IP: 195.95.19.* 31.10.03, 09:50
                                                    jakas podpowiedz??
                                                  • saqqara Re: moze problemem jest to 31.10.03, 10:09
                                                    www.memphis.edu/egypt/saqqara.htm
                                                  • ka_27 moze problemem jest to 31.10.03, 10:11
                                                    Cześć Szaki :-)

ładne krajobrazy :-))
                                                    A Ty jesteś niczym oaza? :-)))
                                                  • saqqara Re: moze problemem jest to 31.10.03, 10:14
                                                    nie, raczej jak egipska studnia, cembrowina jest, ale wody nie uwidzisz:)
                                                  • ka_27 moze problemem jest to 31.10.03, 10:23

boś Ty jest Źródłem? :-)))
                                                  • saqqara Re: moze problemem jest to 31.10.03, 10:39
                                                    Ka
                                                    przestan, juz mialam dzisiaj do czynienie z romantykiem, ulewa mi sie:)
                                                  • ka_27 moze problemem jest to 31.10.03, 10:43
                                                    Zamilczę niczym grób! :-)

Wyżyj się na ... pracy :-)
                                                  • saqqara Re: moze problemem jest to 31.10.03, 10:54
                                                    sorka, nie chcialam byc napastliwa.
                                                    licze tylko ze jesli chcemy rozmawiac to nie w kolko o tym samym
                                                  • ka_27 moze problemem jest to 31.10.03, 11:26

jak zwykle masz rację :-)
                                                  • saqqara nie mam racji 31.10.03, 11:40
                                                    na wyrocznie nie pasuje:)
                                                  • ka_27 nie mam racji 31.10.03, 11:42

ale pamiętaj, że to Ty powidziałaś :-P
                                                    Teraz mam już atut w ręku :-))))

A na co pasujesz? :-)
                                                  • saqqara Re: nie mam racji 31.10.03, 12:28
                                                    a co ja mowilam, bo nie pamietam:))
                                                    pasuje na potwora straszacego dzieci w czasie snu, doroslych panow tez moge
                                                    straszyc;)
                                                  • ka_27 nie mam racji 31.10.03, 13:08

kieliszek czegos mocniejszego dla przypomnienia? :-)))

Strasz, strasz, strasz! :-P
                                                  • saqqara Re: nie mam racji 31.10.03, 13:30
                                                    uuuu, alkohol??? nic z tego! ja sie po alkoholu straszni rozkoszna robie:))

uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
                                                    moze byc?:))
                                                  • ka_27 nie mam racji 31.10.03, 13:33

trzeba było nie mówić o tym! :-P
                                                    Teraz to ja już Cię zapraszam :-))))
                                                    Trudno - słowo się rzekło ... :PPP

Aaaale się się sie prze prze przestraszyłem :-)
                                                  • saqqara Re: nie mam racji 31.10.03, 13:48
                                                    hehehehe, chcesz mnie spic?:)

w nocy Cie nastrasze, o!
                                                  • ka_27 nie mam racji 31.10.03, 13:50

skądże znowu :-)
                                                    Po prostu skosztujesz trochę % :-PPPPP

To ja się przykryję po sam czubek głowy :-P
                                                  • saqqara Re: nie mam racji 31.10.03, 13:54
                                                    aha, a jednak chcesz mnie spic. ostrzegam! bede spiewac:)))

hihi, glowe to moze przykryles ale stopy sa widoczne:)))
                                                  • ka_27 nie mam racji 31.10.03, 13:55

jakoś to "przeboleję" :-PPPPPP

To ubiorę skarpetki :-P
                                                  • Gość: don jonson Re: moze problemem jest to IP: 195.95.19.* 31.10.03, 10:57
                                                    to ciekawe znasz jakies fajne strony tylko o anubisie ??
                                                  • saqqara Re: moze problemem jest to 31.10.03, 11:08
                                                    www.touregypt.net/ANUBIS.htm
                                                    a tak wogole to polecam np google..
                                                  • Gość: don jonson Re: moze problemem jest to IP: 195.95.19.* 31.10.03, 12:26
                                                    dziekuje ci bardzo za pomoc :P
                                                  • saqqara Re: moze problemem jest to 31.10.03, 12:44
                                                    prosze bardzo;)
                                                  • Gość: don jonson Re: moze problemem jest to IP: 195.95.19.* 31.10.03, 12:50
                                                    to jak to jest z tym dresem i rozumkiem ??
                                                  • saqqara Re: moze problemem jest to 31.10.03, 13:31
                                                    rozumek jest. dresik tez, z dwoma paskami
                                                  • Gość: don jonson Re: moze problemem jest to IP: 195.95.19.* 31.10.03, 13:33
                                                    a ja mam dresik bez paskow, rozumek raczej tez i bardzo lubie pana Anubisa.
                                                  • saqqara Re: moze problemem jest to 31.10.03, 13:47
                                                    dlaczego akurat Anubis? ze wzgledu na sterczace uszka?
                                                  • Gość: don jonson Re: moze problemem jest to IP: 195.95.19.* 31.10.03, 15:22
                                                    ze wzgledu na to co soba reprezentuje, lubie taki klimaty i bardzo chcialbym
                                                    byc jego kaplanem, te pare tysiecy lat temu
    • j_u Re: Chce byc kochana ale przez normalnego faceta! 31.10.03, 21:10
      Dopisze cokolwiek, zeby debila troche podenerwowac...
      No dobrze, nudzi mi sie, nie chce mi sie robic nic konstruktywnego...
    • debi_bebi Re: Chce byc kochana ale przez normalnego faceta! 31.10.03, 22:48
      hop, głowa do góry!
      • shi_llunia Re: Chce byc kochana ale przez normalnego faceta! 03.11.03, 08:39
        dzieki
    • Gość: xyz Re: Chce byc kochana ale przez normalnego faceta! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.03, 22:59
      a może klapsa ?
    • Gość: edi Re: Chce byc kochana ale przez normalnego faceta! IP: 128.187.28.* 01.11.03, 02:34
      Cham, klamca i brutal to wlasnie normalny facet, tak zostalismy
      uksztaltowani przez ewolucje: kobiety wlasnie takich wybieraja za mezow.
      Wymoczki i geje odchodza bezpotomnie. A moze z Toba jest cos nie tak?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka