mathias_sammer 03.02.09, 16:47 i po jego .... mnie skusilo wejsc ponownie na forum?! jedno udaje czestochowianke (i nie tylko), drugie anglika- globtroterzy od siedmiu bolesci siedzacy od dziesieciu lat przed kompem. m.s. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
villa.nova Re: czasami rece opadaja 03.02.09, 18:57 Czesc, czy Ty jestes calkiem normalny? Odpowiedz Link Zgłoś
polam5 Re: czasami rece opadaja 03.02.09, 19:51 Co za pytanie... przeciez "calkiem normalni" tu nie "przychodza". Chociaz podobno pojecie normalnosci jest pojeciem wzglednym... Odpowiedz Link Zgłoś
mathias_sammer Re: czasami rece opadaja 03.02.09, 20:14 ilekroc znajdowalem schowana przez moja mame- alkoholiczke butelke wodki (czasem taniego wina) dostawala szalu. wrzeszczala, rozbijala o sciane przedmioty, wyzywala nas od najgorszych, zaraz potem biegla do innego schowka i pociagala z innej butelki cieszac sie, ze nas (rodzine) przechytrzyla. nie moglem na nia patrzec. uczucie wspolczucia wymieszane z pogarda i litoscia bylo tak silne, ze mialem ochote ja zabic. zmarla wskutek uzaleznienia. krotko przed smiercia obrzucala nas i sasiadow obelgami. choroba moze upodlic nawet najfajniejszego czlowieka. mielismy za duzo empatii i wybaczalismy zbyt czesto jej jako osobie chorej- dlatego nie zyje. do nastepnego razu jj. m.s. ps. mysle, ze moja zabawa nie jest warta doswiadczania takiego widoku. Odpowiedz Link Zgłoś
villa.nova Re: czasami rece opadaja 03.02.09, 22:45 Myslalam, ze sie wyglupiasz. Teraz nie jestem juz tego pewna; przepraszam. Chcesz pogadac, daj znac, zainstaluje poczte. Odpowiedz Link Zgłoś
polam5 Re: czasami rece opadaja 03.02.09, 19:49 Jak tylko rece opdadaja to jeszcze nie jest tak zle.. pomysl.. mogloby byc (i bedzie) gorzej... Odpowiedz Link Zgłoś
vanderbilt Re: czasami rece opadaja 04.02.09, 20:01 i rozmawia tylko ze soba moja adpowiedz odnosnie jej komentarza na watek zdrowie: Autor: vanderbilt 04.02.09, 19:59 Dodaj do ulubionych Skasujcie Odpowiedz cytując Odpowiedz Armina- zdaję się, że POstanowiłaś nie wtrącać się do moich z kolegą rozmów. Bądź więc łaskawa zająć się tym, na czym znasz się najlepiej czyli jak być dobrym Zydem będęc gojem i trzymaj się postanowień. Vanderbilt Odpowiedz Link Zgłoś