jasmina_tdi 22.01.02, 22:11 Wstretny kitek!!! i to po tym jak ... no juz nie powiem.. ide do domu, poplacze sobie troche to mi przejdzie...moze.. PA! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
men_ Re: A KITEK MI DOKUCZA :(((((((((((((((((((( 22.01.02, 22:12 widzisz, bo z Kitka to taki wstretny podrywacz :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: A KITEK MI JUZ NIE DOKUCZA :)))))))))))))) 22.01.02, 22:13 bo lubi sminke, tylko pojac nie moze, jak menik widzial na zdjeciu jej intelekt, ktory ona w banku trzyma, ot zagadka, Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: A KITEK MI JUZ NIE DOKUCZA :)))))))))))))) 22.01.02, 22:14 Kitek nadal jestes pewna osóbka zauroczony ? nie mineło Ci wieczorem ?:)) Narysowac ten intelekt ?:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: A KITEK MI JUZ NIE DOKUCZA :)))))))))))))) 22.01.02, 22:15 men daj spokoj kredkom! zranisz tylko moje uczucia estetyczne! men_ napisał(a): > Kitek nadal jestes pewna osóbka zauroczony ? nie mineło Ci wieczorem ?:)) > > Narysowac ten intelekt ?:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: A KITEK MI JUZ NIE DOKUCZA :)))))))))))))) 22.01.02, 22:18 No fakt, kredki nie wystarczą, ide po więcej papieru do malowania :)) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: A KITEK MI JUZ NIE DOKUCZA :)))))))))))))) 22.01.02, 22:15 kitek nie wnikaj! kto wnika ten znika :))) powiedz, ze chcesz fotke a nie krecisz hehehe... a men to na zywo widzial... kitek1 napisał(a): > bo lubi sminke, tylko pojac nie moze, jak menik widzial na zdjeciu jej > intelekt, ktory ona w banku trzyma, > ot zagadka, Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: A KITEK MI JUZ NIE DOKUCZA :)))))))))))))) 22.01.02, 22:19 No widziałem "To śliczne dziwo" na zywo, i z bliska pare razy :))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: A KITEK MI JUZ NIE DOKUCZA :)))))))))))))) 22.01.02, 22:21 jakie kurka dziwo??? nie mow tak!! chcesz zebym stara panna zostala??? men_ napisał(a): > No widziałem "To śliczne dziwo" na zywo, i z bliska pare razy :))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: A KITEK MI JUZ NIE DOKUCZA :)))))))))))))) 22.01.02, 22:25 A bo tak mi sie rymneło, to niech będzie mamidło :)) Kurde, a gadali, żes jednego męża juz wykonczyłaś, hę ? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: A KITEK MI JUZ NIE DOKUCZA :)))))))))))))) 22.01.02, 22:27 nie jednego, tylko dwoch :)) men_ napisał(a): > A bo tak mi sie rymneło, to niech będzie mamidło :)) > > Kurde, a gadali, żes jednego męża juz wykonczyłaś, hę ? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: A KITEK MI JUZ NIE DOKUCZA :)))))))))))))) 22.01.02, 22:29 To TY panna inaczej ?:))) Nie za duzo tego inaczej ?:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: A KITEK MI JUZ NIE DOKUCZA :)))))))))))))) 22.01.02, 22:21 wloski takie do szyjki, jasne, oczka niebieskie, ma kozuszek? bo mi juz cos uop-ki podsylaja, Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi hahahahahahahahahahaha!!!!!! 22.01.02, 22:23 brawo kitek!!!! chyba masz negatyw w lapie!!!!!!! hihihihi... kitek1 napisał(a): > wloski takie do szyjki, jasne, > oczka niebieskie, > ma kozuszek? > bo mi juz cos uop-ki podsylaja, Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: hahahahahahahahahahaha!!!!!! 22.01.02, 22:26 albo negatyw, albo ty murzynka jestes, Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: hahahahahahahahahahaha!!!!!! 22.01.02, 22:26 z cala pewnoscia nie jestem blondynka :)))) hehehe kitek1 napisał(a): > albo negatyw, > albo ty murzynka jestes, Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: hahahahahahahahahahaha!!!!!! 22.01.02, 22:28 no widzisz, jakie uopki mamy, panstwo w niebezpieczenstwie, moze, bys pomogla chlopkom i mi fotke podeslala, Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: hahahahahahahahahahaha!!!!!! 22.01.02, 22:39 a po co Ci ta fotka?????? kitek1 napisał(a): > no widzisz, > jakie uopki mamy, > panstwo w niebezpieczenstwie, > moze, bys pomogla chlopkom i mi fotke podeslala, Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: hahahahahahahahahahaha!!!!!! 22.01.02, 22:41 calowac sie mamy, a Ty mi fotki zalujesz, Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: hahahahahahahahahahaha!!!!!! 22.01.02, 22:43 pojdziemy na zywiol! tzn ty nie musisz, bo ja jestem sliczna,... gorzej ze mna! tzn z Toba... kitek1 napisał(a): > calowac sie mamy, > a Ty mi fotki zalujesz, Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: hahahahahahahahahahaha!!!!!! 22.01.02, 22:45 ja tez super, i smialo Ci fotke moge wyslac, Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: hahahahahahahahahahaha!!!!!! 22.01.02, 22:47 no to wyslij a ja pomysle o swojej kitek1 napisał(a): > ja tez super, > i smialo Ci fotke moge wyslac, Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: hahahahahahahahahahaha!!!!!! 22.01.02, 22:49 oki, na pewno wysle, a co mi tam, ladny jestem, Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: hahahahahahahahahahaha!!!!!! 22.01.02, 22:50 pewnie to i tak kolega albo sasiad bedzie! ciekawe, jak mi udowodnisz, ze ten z fotki to Ty hehehe kitek1 napisał(a): > oki, na pewno wysle, > a co mi tam, > ladny jestem, Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: hahahahahahahahahahaha!!!!!! 22.01.02, 22:55 nie wiem jak, ale Ci wyslalem, ja raczej uczciwy jestem, ten kitek, to tak dla zmylki, Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: hahahahahahahahahahaha!!!!!! 22.01.02, 22:59 dla jakiej zmylki??? nic nie mam......:(((( kitek1 napisał(a): > nie wiem jak, > ale Ci wyslalem, > ja raczej uczciwy jestem, > ten kitek, to tak dla zmylki, Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: hahahahahahahahahahaha!!!!!! 22.01.02, 23:03 no bo na adres gazetowy wyslalem, a to najbardziej dziadowska poczta w necie, Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: hahahahahahahahahahaha!!!!!! 22.01.02, 23:06 doszlo! ide ogladac! kitek1 napisał(a): > no bo na adres gazetowy wyslalem, > a to najbardziej dziadowska poczta w necie, Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: A KITEK MI JUZ NIE DOKUCZA :)))))))))))))) 22.01.02, 22:19 no pewnie ze chce, bo kolesie uop-ki naga cie zdjeli i intelektu nie widac, Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: A KITEK MI JUZ NIE DOKUCZA :)))))))))))))) 22.01.02, 22:23 uopki- chlopki moga sobie conajwyzej pomarzyc:))) nie dziwne, ze nic nie znalezli, jak juz nie powiem gdzie szukali! kitek1 napisał(a): > no pewnie ze chce, > bo kolesie uop-ki naga cie zdjeli i intelektu nie widac, Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: sprobuj tylko!!!!!!!! jasminka, a co mi 22.01.02, 22:44 napluje Ci na wycieraczke! men_ napisał(a): > zrobisz ?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: sprobuj tylko!!!!!!!! jasminka, a co mi 22.01.02, 22:53 to ja psikne spryskiwaczem :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: Kitek, opisać w szczegółach ??????? 22.01.02, 22:40 pewnie chetnie, bo na razie blekitnych oczu z ciemnymi wloskami, nie moge sobie wyobrazic, Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Kitek, opisać w szczegółach ??????? 22.01.02, 22:43 kurde, znowu nie łapie tych Ocząt :)) Jasminka wyjasnij to Kitkowi :))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: Kitek, opisać w szczegółach ??????? 22.01.02, 22:43 bo mam zielone ignorancie kolorystyczny!!! kitek1 napisał(a): > pewnie chetnie, > bo na razie blekitnych oczu z ciemnymi wloskami, > nie moge sobie wyobrazic, Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: Kitek, opisać w szczegółach ??????? 22.01.02, 22:47 to jak tak men, ma mi opisywac, to lepiej slij fotke, Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: Kitek, opisać w szczegółach ??????? 22.01.02, 22:48 nie ma glupich - wyslij swoja najpierw. Kitkowi w worku nie wysylam niczego. kitek1 napisał(a): > to jak tak men, ma mi opisywac, > to lepiej slij fotke, Odpowiedz Link Zgłoś
men_ No to ten opis zaczyna sie tak: 22.01.02, 22:57 Jak Jasminka wchodzi np. do ciemnego pokju lub sali w Vikingu, to najpierw ... cdn. Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 brazylijskie telenowele........ 22.01.02, 22:58 to na romantice wyswietlaja, dawaj szybciej, Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi palne cie w leb men!!!!!!!! 22.01.02, 23:00 masz przerabane i to tak bardzo ze nawet L ci nie poomoze!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
men_ KITEK, NIESTETY, Z PRZYCZYN NIEZALEZNYCH 22.01.02, 23:05 ODE MNIE MUSZE WSZTRZYMAC EMISJE SERIALU !!! Odpowiedz Link Zgłoś