hi-hi jak by nie było - JUZ NOC !! 24.02.02, 17:52 jak nie jak tak !!! słońca już niet hi-hi pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: jak by nie było - JUZ NOC !! 24.02.02, 17:55 no, ciemno juz.... witaj hi hi :))) Odpowiedz Link Zgłoś
hi-hi Re: jak by nie było - JUZ NOC !! 24.02.02, 22:39 a teraz to już prawie pół nocy witaj ;-) hi-hi pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: jak by nie było - JUZ NOC !! 24.02.02, 22:43 jeszcze jestem, ale jeszcze troszeczke, potem idem spac.... stoj dzielnie na strazy nocnych markow, wkrotce dolacze do druzyny :))) Odpowiedz Link Zgłoś
hi-hi Re: jak by nie było - JUZ NOC !! 25.02.02, 02:14 onlyania napisał(a): > jeszcze jestem, ale jeszcze troszeczke, potem idem spac.... > stoj dzielnie na strazy nocnych markow, wkrotce dolacze do druzyny :))) -------- ja zaraz spadam ale Kama ma tu być o 5 w nocy oczewista ;-)) hi-hi pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: jak by nie było - JUZ NOC !! IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 25.02.02, 03:18 Jwstem duuuużo wcześniej:) Córka sie obudziła i mnie goni spać bo o 7.00 mam z nią jechać po zwolnienie. Całkiem zapomniałam :( A przed chwilą zrobiłam sobie kawusi :) Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: ..już noc..SPIACA ONLY wita NOCNE MARKI.... 25.02.02, 21:34 jakem padnieta, lojejku...... witam ale zaraz pozegnam...... Odpowiedz Link Zgłoś
hi-hi Re: ..już noc..SPIACA ONLY wita NOCNE MARKI.... 25.02.02, 23:25 onlyania napisał(a): > jakem padnieta, lojejku...... > witam ale zaraz pozegnam...... ---------- ja dziś do póżna (może 5 w nocy ??) ale nie przy kompie nooo może co 2 h wpadne paaaaaaaaaa hi-hi pzdr ps. phi_ co sie z toba dzieje ??? Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: ..już noc..SPIACA ONLY wita NOCNE MARKI.... 26.02.02, 03:09 dopiero trzecia, jeszczem nie padla, ale czuje zem tuz tuz.... nie wiem gdzie jest phi_, moze sphi, he he he :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
hi-hi o kim? o Phi_ 26.02.02, 04:17 onlyania napisał(a): > dopiero trzecia, jeszczem nie padla, ale czuje zem tuz tuz.... > nie wiem gdzie jest phi_, moze sphi, he he he > :)))) -------- śpi ? nocny marek nie może spać tyle dni pod rząd w nocy co z godnością nocnego marka ?!?!?! Phi_ czekamy hi-hi pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: o kim? o Phi_ IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 26.02.02, 04:37 Już nie czekam na phi. To jest moje ostatnie wejście na dzisiaj. Idę sie przytulić do grubusia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: ..już noc. Phi przybywaj IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 26.02.02, 03:58 Cóżeś się w te plany zaplątała, o nas zapomniała? Rzuć te projekta i wpadnij na chwilkę. Podziel się nowymi przemyśleniami. Cze kamy :) Odpowiedz Link Zgłoś
phi_ Re: ..już noc. Phi przybywaj 27.02.02, 04:29 Cze Kama ! ! ! ;-) Wpadłam - Tutaj na chwilkę :) Czy grozi mi popadnięcie w manierę ??? ;))) Czołem Hi-hi ! ! ! Czy śpię ?! a-ku-rat :) Nie wiem jak u Was, ale u mnie "w dechę" ! :) Hmmm... tylko jak tutaj oddać choć cień mojej radości... ?! Proponuje toast - za tych, co byli i będą ! :)) Adios !? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: ..już noc..only wita hi hi i kame i phi... 26.02.02, 20:28 i innych..... nie wiem czy dzis bede nocnym markiem, ale moze, to zalezy, wczoraj siedzialam do 3ciej, moze dzisiaj tez.....(tyle ze nie w necie..:((() Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: ..już noc..only wita hi hi i kame i phi... IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 27.02.02, 01:50 Ja dzisiaj to napewno wiem, ze zaraz idę spać. O jeden drink za dużo:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: ..już noc..only wita hi hi i kame i phi... 27.02.02, 01:51 u mnie o butelke pifka za malo :((( Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: ..hi hi - smichy........ 27.02.02, 01:46 kurna, tak wczesna pora a hi_hi-ja ni ma....... podnosze watek w tej sytuacyi....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: ..hi hi - smichy........ IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 27.02.02, 01:52 On dzisiaj pewnie też zabalował jak ja:) Tylko z innych powodów:) Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: ..hi hi - smichy........ 27.02.02, 01:58 co z innych powodow??? balowac bedziecie w przyszly wtorek jak mi jurodziny wyprawicie na watku, he???? Odpowiedz Link Zgłoś
hi-hi Re: ..hi hi - smichy........(phi_ witaj) 27.02.02, 08:18 onlyania napisał(a): > co z innych powodow??? > balowac bedziecie w przyszly wtorek jak mi jurodziny wyprawicie na watku, he??? > ? ---- jeżeli skromną popijawkę mozna nazwać "balem" to balowałem więc chyba moja nieobecność usprawiedliwiona.... No i w końcu phi_ wróciła ale nie nie wspomniała co robiła... ja już nerwy straciłem prze nią !! hi-hi pzdr ps. oj to bedą urodziny jakich mało !!!! ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: only Re: ..podnosze.. IP: *.chello.pl 27.02.02, 19:31 wkrotce wroce na razie uciekam..... witam wsajacych i w nocy nie spiacych...... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
hi-hi Co by tu durzo nie gadać..... 27.02.02, 22:24 ........to już noc dziś nie śpie w ogóle !!! pójde jutro około 15-17 buźki dla pań hi-hi pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: ha ha , ale byka napisałem ..;-)))))))))))))) 28.02.02, 01:20 jaki byk???? dobrze ze ja nie na czerwono, ojejku......:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pomka A moze by tak... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.02.02, 01:26 Nową wersję wątku? Bo ten już długi jest... Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: A moze by tak... 28.02.02, 01:29 ej tam, do tysiaca jeszcze daleko...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: h 35% z 1000 (jaki byk...!!) IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 28.02.02, 02:05 durzo / dużo już wiesz jaki byk ...to wina wynikająca z tego że ja jestem wzrokowcem i jak stukam to "rz" i "ż" to dla mnie to sam dopiero jak spojrze.......... ha ha haaa durzo by gadać ;-))))))))))))))))) hi-hi pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
hi-hi h = hi-hi (wersja mini bez logowania) 28.02.02, 02:07 ale jestem zapominalski nawet sie nie zalogowałem uprzednio ;-))) hi-hi pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maya Re: h = hi-hi (wersja mini bez logowania) IP: *.adsl.hansenet.de 28.02.02, 02:43 Podbijaam Wam licznik i ide luli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: h = hi-hi (wersja mini bez logowania) IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 28.02.02, 03:19 Only i Mayu, dzięki za podbicie. Only widzę, że wcześniej dostałaś ten obiecany komp i siedzisz dłużej:))) Dzisiaj już nie wracam . Idę jeszcze poczytać co się w naszym światku dzieje i luliczku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maya Re: h = hi-hi (wersja mini bez logowania) IP: *.adsl.hansenet.de 28.02.02, 16:06 Ja dzisiaj wstalam, wstyd powiedziec o 13.00, znowu noc zawale, badz gotowa Kama ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: h = hi-hi (wersja mini bez logowania) IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 01.03.02, 02:17 O 13 dopiero się położyłam. Byłam gotowa, Ciebie nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: h = hi-hi (wersja mini bez logowania) 28.02.02, 16:11 nie dostalam kompa tylko dostep do niego wczesniej :((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: h = hi-hi (wersja mini bez logowania) IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 01.03.02, 02:19 Czy już na stałe ten dostęp? Odpowiedz Link Zgłoś
hi-hi Re: ..hi-hi ty Poznan jestes????? 28.02.02, 19:21 onlyania napisał(a): > no wlasnie?????? -------- a ty też ??? no właśnie ??? hi-hi pzdr ;-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: ..hi-hi ty Poznan jestes????? 28.02.02, 19:24 ej, nie jestem z poznania, ale mam niemile wspomnienia zwiazane z poznaniem Poznania :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: ..hi-hi ty Poznan jestes????? IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 01.03.02, 02:22 Ja mam niemiłe wspomnienia z ZOO. Nosorożec żył w warunkach urągajacych wszelkim normom. Mam nadzieję, że to się zmieniło. Hi-hi, Ty tego możesz nie pamiętać:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: Only, zawodłaś..... IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 02.03.02, 02:18 Musiałam po całej stronie szukać. A nie wiem czy wiesz, że jestem strasznym leniem :( Dzisiaj wchodzę o dość wczesnej porze bo operator mnie cały czas wywala. Nie mam zdrowia łączyć się po każdym słowie. Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: Only, zawodłaś..... 02.03.02, 02:22 ja dopiero co weszlam na neta, a jeszcze musialam maila poslac i takie tam..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: Only, zawodłaś..... IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 03.03.02, 03:54 Przepraszam :) Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: ..już noc..only wita NOCNE MARKI.... 02.03.02, 02:14 i podnosi watek.... Odpowiedz Link Zgłoś
phi_ Ad rem ! 03.03.02, 01:53 Już ! :-) - wpisuję się po tym interludium Ehhh... widzę, że opuściliście się całkiem... ( ! ! ! ) etc. Wiem... i ja gdzieś się zapodziałam... Gwoli wyjaśnień: ostatnio nie mogłam sobie pozwolić na ekscesy... Trochę musicie mnie zrozumieć... kilka godzin snu ( tak, ten sposób życia jest zaraźliwy ) i nieprzeciętnie wiele zajęć... - yy... y... ależ nie, nie wspomnę co robiłam ;) ... Ach, coś moje istnienie nie działa na Hi-hi, jak środek uspokajający... Hi-hi, po co te nerwy ? Zachowaj równowagę ! Co się łamiesz... ;) ( Niby nie mówię nic śmiesznego, ale to strasznie..... ) Tak czy inaczej... Mnie też czasami ludzie wkurzają. Jak mnie oni wkurzają ! :) ... Wygląda na to, że dzisiaj będę musiała zmyć się stąd, i to bardzo szybko. Tak, to całkiem prawdopodobne. ( O, sancta simplicitas ! ) phi_ Odpowiedz Link Zgłoś
phi_ O, naiwności ! - a nie mówiłam ;-) 03.03.02, 02:09 A co to za nowy, podejrzany, niebezpieczny wątek ??? Skonfiskować !? ;) Piękna krecha ! Ale czy to jest fair ?! ;) No Hi-hi, wieczny odpoczynek już tylko w niebie Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: O, naiwności ! - a nie mówiłam ;-) IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 03.03.02, 04:00 No nareszcie !!!! Zguba się znalazła!!!!!! Ależ zabalowałaś ;))))) A na poważnie. Zapanowałaś już nad natłokiem zajęć? Odpowiedz Link Zgłoś
phi_ ...A nie mówiłam !? 03.03.02, 05:46 :))) Cześć Kama ! Smażysz się ? A niech mnie ! ;))) ... Nie, nie zapanowałam nad nadmiarem... Ciągle się męczę... i chyba juz nie mogę... ;) Eszsz... jakoś nie zabrałam się za to za co powinnam... ! Cholerka, wszystko jutro ( tfu ! dzisiaj ! ). Ach, co za ból... Musze wracać... ! ( lepiej będzie jeśli od razu położe się spać. Co za ból... ! ) JUŻ NOC !??? ( - małpuję Hi-hi; Hahaha... diabli wiedzą, co wymyśli ! ) :))) Pozdrawiam ! phi_ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: ...A nie mówiłam !? IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 05.03.02, 03:00 Pewnikim cierpliwość się wyczerpała i w krótkim czasie zacznę skwiercześ:) Szkoda, że nie możesz dać na luz:( Odpowiedz Link Zgłoś
phi_ Re: ...A nie mówiłam !? 05.03.02, 07:08 Gość portalu: kama napisał(a): > Pewnikim cierpliwość się wyczerpała i w krótkim czasie zacznę skwiercześ:) A to dopiero ! ;)) Ja też w tę stronę ! ... No ! Lecę. Spadam, nie gadam. Uua ! Co za rymofilstwo ! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hi-hi ____stosunkowo___ 04.03.02, 02:24 stosunkowo długo mnie nie było ;-)) dziś wróciłem wieczoram więc moga za free pisać po necie zabrudze ten ekran mojego kompa moimi slaczkami a niech tam nalezy mu sie ... do olny j a k i e m a s z te przykre doswiadczenia z poznania ??? hmmmm mufff szybko -- phi_ miło że jesteś a kama !! - dzieki że podnosicie ten wątek choć tepo spada i te 1000 będzie troche póżniej niz myślałem ale co ta, nie o to idzie hi-hi pzdr póki co paaaaaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
phi_ No nie da się ukryć ... 04.03.02, 04:56 . . . n i e z n u ż y ł e ś n a s n i e p o t r z e b n y m i d e t a l a m i . . . Odpowiedz Link Zgłoś
hi-hi jestem jestem 05.03.02, 00:36 ludzie są głupi stwierdzam jak patrze na BAR i BB ok już wyłączyłem TV bo duzo strace w oczach u phi_ ;-)) hi-hi pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dude Re: jestem jestem IP: *.rsk.pl 05.03.02, 00:54 hi-hi napisał(a): > ludzie są głupi > > stwierdzam > > jak patrze na BAR i BB > co to jest bar? A tak wogóle walnąłbym cos na sen albo na zęba na ząb mniejsza z tym wiec to to ten bar je?bo zbubiłem watek...-) > ok > już wyłączyłem TV > > bo duzo strace w oczach u phi_ > > ;-)) > > hi-hi > pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: ja tez jestem...... 05.03.02, 01:39 hi-hi otworzyl juz siampana????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pom Was już nie ma, ale ja jestem:)))))) IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 05.03.02, 02:51 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: Was już nie ma, ale ja jestem:)))))) IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 05.03.02, 02:57 Witam, Pom. Nie masz pojęcia jak mi przykro, że muszę się wpisać po Tobie:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pom Re: Was już nie ma, ale ja jestem:)))))) IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 05.03.02, 02:58 Wydzielam jakiś niemiły zapaszek?:) Odpowiedz Link Zgłoś
phi_ Re: Was już nie ma, ale ja jestem:)))))) 05.03.02, 07:35 To tylko promile ! "Pomnabuzowanajakdzika" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hi-hi Droga Pom - ja nie śpie w ogóle w nocy !!! 05.03.02, 05:35 wiec chyba nie da się ze mna wygrac przynajmniej nie dziś ;-))))))))))) ale miło że są jeszcze nocne marki na tym świecie człowiekowi jakos raźniej ;-))) hi-hi pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: ja tez jestem...... IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 05.03.02, 03:10 Only!!! Nie wiem, ile roczków Tobie mija, ale ze szczerego serca życzę wszystkiego naj...naj...naj... I pamiętaj: "Jedni rodzą się za późno, a drudzy za wcześnie. To wielka sztuka zrodzić się współcześnie! Odpowiedz Link Zgłoś
phi_ Re: jestem jestem 05.03.02, 08:07 Gość portalu: dude napisał(a): > > co to jest bar? > A tak wogóle walnąłbym cos na sen > albo na zęba > na ząb > mniejsza z tym > wiec to to ten bar je?bo zbubiłem watek...-) Tak: w ogóle świetnie trafiłeś, Dude ! - Prosto na urodziny Może nawet nadasz ton - ogółowi ... Co do zęba ...to zależy - czy Cię boli :) "mniejsza z tym", gospodarz nie jest purystą językowym... ( prawda Hi-hi ? ;))) OK ! Kończę życzliwie ( i trzeźwo ) phi_ Odpowiedz Link Zgłoś
phi_ Melduję się ! ;-) 05.03.02, 07:55 Hi-hi, wyrzuć to "magiczne" pudło ! A propos ...ponoć ludzie uprzejmi nie pozostają idiotami - to spostrzeżenie wczesniej wspomnianego filozofa; mówi on tak: łagodne maniery otwierają oczy, uszy i serca... to wystarcza by chcieć czegoś więcej... i te de, i te pe ( Yhm... Ha, ha, ha... słyszę jak to brzmi... ;) Taa... Chyba jednak poproszę kropelkę. Nie, nie w ten kieliszek w ten mały; tylko na dno... Hola hola ! Wystarczy ! No to... teraz mogę się wylogować :)) Odpowiedz Link Zgłoś
phi_ Życzenia 05.03.02, 07:19 Tobie, Only, wszystkiego co NAJ-ważniejsze ! :) Oczywiście pomyślisz, co zechcesz... Sugeruję SZEROKOPASMOWE ŁĄCZA ;))) phi_ Odpowiedz Link Zgłoś
phi_ To teraz toast : 05.03.02, 07:27 Niech żyje sztuka dalekich transmisji ! ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
hi-hi Dlaczego ja nic nie wiem że Masz urodziny !!!!??? 05.03.02, 23:48 podobno masz UR. dziś ?!!! mogłas dać jakiś sygnał bym cos przygotował !!! ///////////////////////////// LAURKA \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\ Wszystkiego naj... naj..... NAJ ........!!!! naszej kochanej .........OLNY................ 1000 * 1000 buziaków !!!!!!!! \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\ ;-)) ///////////////////////////////// hi-hi pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: Dlaczego ja nic nie wiem że Masz urodziny !!!!??? IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 06.03.02, 03:03 Oj dawała, dawała:) Dym z czarciego pieca po łączach się rozchodził, Radochę rogaty miał ,że będzie grzesznie, a piekielny Marek zabył:((((((((( i w cnocie pozostawił...........chlip, chlip, chlip, kap, kap, kap Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: ..już noc.. Only świętuje.. IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 06.03.02, 23:34 I zapomniała podnieść wątek:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: ..już noc.. Only świętuje.. IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 07.03.02, 04:19 Widać , że wszyscy imprezują:))) Oj ja biedna sowa, samotnie hukam i żadnego echa:((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: ..już noc.. Only świętuje.. IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 08.03.02, 02:03 jak mnie rachuby nie mylą to sama będę ciągnęła do tego 1000 :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mr.Big Re: ..już noc.. Only świętuje.. IP: *.commercial.cgocable.net 08.03.02, 02:49 Gość portalu: kama napisał(a): > jak mnie rachuby nie mylą to sama będę ciągnęła do tego 1000 :)))))) jakiego tysiaca? w karty gracie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mr.Big Re: ..już noc.. Only świętuje.. IP: *.commercial.cgocable.net 08.03.02, 02:53 Gość portalu: kama napisał(a): > jak mnie rachuby nie mylą to sama będę ciągnęła do tego 1000 :)))))) wszyscy spia jak susly,co? Kama,bardzo madrze piszesz!!! Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: ..już noc.. Only juz nie świętuje.. 08.03.02, 18:20 a zreszta wcale tak bardzo nie swietowala tylko ciezko wysilala mozgownice aby dnia ktoregos pojawic siem w nocy na netcie i to w calkowitym spokoju... moze wkrotce bede tu czesciej, az wam siem znudzem :)))) a tak na razie pozdrawiam i zycze milej nocy :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: ..już noc.. Only świętuje.. IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 08.03.02, 19:45 Mr.Big. Dzięki za poparcie mojej tezy :)))) To nie karty, lecz próba, której zakończenie oddala się w zastraszającym tempie :) Odpowiedz Link Zgłoś
hi-hi bo rozdarty jestem........ 08.03.02, 20:47 Gość portalu: kama napisał(a): > Mr.Big. > Dzięki za poparcie mojej tezy :)))) > To nie karty, lecz próba, której zakończenie oddala się w zastraszającym > tempie :) ------------- hmmmmm pisuje na kilu różnych forach i wszedzie jestem nocnym markiem ;-)) w środku tygodnia jestem poza moim głównym PC więc pisuje z cafe wtedy ale jak będzie weekend do nadrobie tak co by ten 1000 sie zbliżał w 7-milowych butach ;-))) hi-hi pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: WROCILAM NA NOCNA ZMIANA!!!!!! 11.03.02, 19:31 i podnosze watek do gory...... witam wszystkie phije i hihije i oczywiscie dziewczyny (siebie tyz):))) Odpowiedz Link Zgłoś
hi-hi post nr 400 !!!!!!!!! 08.03.02, 20:50 400 ładna liczbe tylko nie wiem dlaczego........... bo ma 2 zera ?? ;-)) 40 % za nami ale wole by to nie był smutny "obowiązek" PO prostu niech się tu wpisza nocne marki w nocy jak mają chwile czasu by otworzyć ten długi wątek u mnie trwa to średnio 10 sek a gdy chce otworzyc wszystko to chyba z 2 min a u was ?? hi-hi pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: post nr 400 !!!!!!!!! IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 09.03.02, 01:03 Hi-hi przez "rozdarcie" nie zauważasz uśmiechów:)))))) Faktycznie źle z Tobą. Potrzebujesz snu we własnym łóżeczku :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ania1 Re: ..już noc..hi-hi wita NOCNE MARKI.... 08.03.02, 20:56 Witaj Hi-Hi !!! Pozdrawiam Ania Odpowiedz Link Zgłoś
hi-hi ania !!!!!!!!! 09.03.02, 04:13 tylko jedno cisnie mi sie na usta ...............gdzie byłaś ..........................jak ciebie nie było !!!!! myslisz że my nerwy ze stali mamy ? ...........myslisz że sami do 1000 dojedziemy ? każda łapka przyłożona w słusznej sprawie sie przyda tym bardziej Twoja !!! zreszta nie wiem czy dojechalismy już do Rysy 2499 mnpm ???? hi-hi pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aCh Re: ..już noc..hi-hi wita NOCNE MARKI.... IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 09.03.02, 02:02 ano witam choc to witam niejako slabowite i rachityczne:((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
hi-hi Re: ..już noc..hi-hi wita NOCNE MARKI.... 09.03.02, 04:07 Gość portalu: aCh napisał(a): > ano witam choc to witam niejako slabowite i rachityczne:((((((((((( ------------- a piekne lato mamy tej zimy nad morzem ?? wiem że w nocy może nie widac "pogody" za oknem ale może co i z pamieci zostało z widnych godzin ?? hi-hi pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Apollo Re: ..już noc..hi-hi wita NOCNE MARKI.... IP: *.enter.net 09.03.02, 04:46 Tak doglebnie napisales ze nie wiadomo o co chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
phi_ Re: ..już noc..hi-hi wita NOCNE MARKI.... 09.03.02, 05:59 Gość portalu: Apollo napisał(a): > Tak doglebnie napisales ze nie wiadomo o co chodzi No nie... nie mam już siły się śmiać... ! ...A tu... Apollo ! Znowu Apollo ! ( Obawiam się, że możesz się spotakać z dyskusyjnym uporem, głuchym na... "argumenty". ) Jest tam kto ?!?!?! Dawno już nie widziałam Waszych znajomych twarzy... Cholera ! Cały dzień bieganiny. Co za pieprzona biurokracja ! ! ! Budzi się we mnie chęć..... przekory !? :)Wrrr... ! Tak, na pewno i złość. I bunt też ! :) ...eh, szkoda gadać..... Wszyscy śpią ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hi-hi Re: ..już noc..hi-hi wita NOCNE MARKI.... IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 09.03.02, 06:26 phi_ napisał(a): > Gość portalu: Apollo napisał(a): > > > Tak doglebnie napisales ze nie wiadomo o co chodzi > > > No nie... nie mam już siły się śmiać... ! ...A tu... Apollo ! Znowu Apollo ! > ( Obawiam się, że możesz się spotakać z dyskusyjnym uporem, głuchym > na... "argumenty". ) > > > Jest tam kto ?!?!?! > Dawno już nie widziałam Waszych znajomych twarzy... > > Cholera ! Cały dzień bieganiny. Co za pieprzona biurokracja ! ! ! Budzi się we > mnie chęć..... przekory !? :)Wrrr... ! Tak, na pewno i złość. I bunt też ! :) > ...eh, szkoda gadać..... > > Wszyscy śpią ? --------------------- to ja hi-hi jestem nago (bez logo) bo tylko byłem cos przekąsić ;-)) ja już niby spie 1,5 h ;-)) a właściwie to sobie leże na wyrku sapć nie moge słonko swieci w brzuchu burczy e tammmm cicho być hi-hi pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: acH Re: ..już noc..hi-hi wita NOCNE MARKI.... IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 09.03.02, 11:07 piekna mamy zime drogi hihi, moj nocny entuzjazm wynikal miedzy innymi z faktu iz zmuszona bylam walic w klawiature palacami zgrabialymi...choc co i prawda jest nic nie zapowiadalo naglego ochlodzenia. :) narara Odpowiedz Link Zgłoś
ania1 Re: ..już noc..hi-hi wita NOCNE MARKI.... 09.03.02, 22:03 Co tam ,dokładam rączke,niech sobie ten miły wątek wędruje do góry(hm;)!Czego się nie robi dla Starego Znajomego:)))!!!!!A na Rysach już byliśmy,nie pamietasz?:)))))A. Odpowiedz Link Zgłoś
hi-hi no tak rysy już były 09.03.02, 23:38 ja dziś na chwile cały dzień latałem ide spac za 30 minnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn wiec paaaaaaaaaa hi-hi pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: ..już noc..hi-hi wita NOCNE MARKI.... IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 09.03.02, 22:22 Dzisiaj wbrew swoim upodobaniom wpisuję się wcześniej, bo moje oczęta po spotkaniu jakoś dziwnie się zamykają a paluszki stukają nie w te klawisze :))))))))). O ile kawa przemówi to wrócę, zobaczyć kto dzisiaj markuje????????? Odpowiedz Link Zgłoś
phi_ Re: Usneliscie blyskawicznie ! 10.03.02, 02:25 Jestem autentycznie wstrzasnieta ! Nie moge uwierzyc w to, co przeciez widze na wlasne oczy ! ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: Usneliscie blyskawicznie ! IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 10.03.02, 04:37 Nie usnęłam:))) Kawusia zadziałała:))) Teraz idę lulać. Pozdrawiam Phi. Odpowiedz Link Zgłoś
hi-hi Co za dzień, co za NOc 11.03.02, 01:44 ide polezeć czy zasne ? oto jest pytanie auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu chce mi sie wyć ! hi-hi pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
phi_ Hi... 11.03.02, 02:24 ...hi, hi... wiem, wiem... SPISZ ( kto nie pracuje ten śpi ? ) Kamo, KAMO ! WRACAJ ! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: Hi... IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 11.03.02, 02:51 Już jestem ;) Zawołanie dobiegło, chociaż ktoś głośno wył i zakłócał przekaz:))) Odpowiedz Link Zgłoś
phi_ Re: Hi... 11.03.02, 03:10 Kamo, przekaz wysłuchany ...więc jestem ! :) Esz... Coś u Hi-hi myślenie wyraźnie się zwichrowało ;) O ! Nie ! Jak tak dalej będzie, wejdą nam na głowę... ! ( Panie architekcie, gdzie pański inżynierski realizm ? ) ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: Co za dzień, co za NOc IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 11.03.02, 02:48 Z Marka przeobraziłeś się w wampira? aaaaaaauuuuuuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
phi_ A-a-a ! ! ! 11.03.02, 03:28 WAMPIR ! ! ! ! ! To ja uciekam, bo lada moment będzie za późno... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: A-a-a ! ! ! IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 11.03.02, 05:20 ja też już zmykam ;) dobrej nocki życzę :) bez auuuuuuuuuuu :) Odpowiedz Link Zgłoś
ania1 Re:wyżej w góry...........albo do góry..... 12.03.02, 15:54 .....oj,zdecydowanie musze zadbać trochę o ten wątek bo go Główny Szef zaniedbuje.......H-Hi.....a Gerlach?byłeś?Ja chyba spróbuję latem......rozglądaj się na szlaku za wysoką jasnowlosą kobietą,może się spotkamy:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re:wyżej w góry...........albo do góry..... 12.03.02, 16:18 ej, przeciez szef powiedzial zeby od 17 podnosic, a jeszcze nie ma 17..... wczoraj podnioslam, ale w malo widocznym miejscu..... Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re:wyżej w góry...........albo do góry..... 12.03.02, 18:02 Cześć Only, pomóc Ci? Odpowiedz Link Zgłoś
hi-hi ja w kilku sprawach 12.03.02, 22:44 Witam nową(-ego) "członka" tego wątku ;-)) Aniu , na gerlach próbowałe wejść ale dnia nie starczyło ;-)) jak się o 10 wychodzi to sie wie ;-)) Olny, wątek podnosimy jak zachodzi słoneczko czyli każdego dnia coraz szybciej latem to nawet koło 16 już można ;-)) buźki dziś posiedze długo ale wpadne może zw 2 razy :-( niooooo tio paaaa hi-hi pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: ja w kilku sprawach IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 12.03.02, 23:20 Sówki i Marki korzystając z chwili lepszego samopoczucia dokładam swoje trzy grosze i na razie opuszczam ten wątek, dopóki mój kręgosłup nie odzyska formy. Cieszę się, że przybywa chętnych do markowania:))) Do zobaczenia:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: ja w kilku sprawach 12.03.02, 23:27 Kiedym ja nie marek, zwykle spać chadzam z kurkami. Dobrej nocy. Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: ja w kilku sprawach 13.03.02, 19:49 Witajcie Marki, sądząc ze stanu za oknem noc już. Miłej zabawy życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
ania1 Re: ja w kilku sprawach 13.03.02, 20:20 Dobry wieczór !!!Wszystkim Markom,Marom(hm:))i innym zmorom:)))......oj i teraz obrazi się jak nic połowa ekipy....co ja narobiłam..... Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: ..ale ja wczoraj plame dalam........ 13.03.02, 20:56 poszlam spac o 21.00 :))) a potem o 2.00 juz mnie sie nie chcialo markowac nawet........:))) do hihija: o 16 w lato zachodzi slonce???????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mr.Big Re: ..ale ja wczoraj plame dalam........ IP: *.commercial.cgocable.net 14.03.02, 04:05 onlyania napisał(a): > poszlam spac o 21.00 :))) > a potem o 2.00 juz mnie sie nie chcialo markowac nawet........:))) > > do hihija: > o 16 w lato zachodzi slonce???????????? ale z was marki??? wszyscy spia! hehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
phi_ Cześć ! ( Maleństwa ?! ) 14.03.02, 22:59 Gość portalu: Mr.Big napisał(a): > ale z was marki??? wszyscy spia! hehehe. Czy wszyscy już wstali ?! Hi-hi weźże się obudź ! Kamo ! Jak forma ?! :) Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: Cześć ! ( Maleństwa ?! ) 14.03.02, 23:14 jestem phiju...... ten Mr Big przesadza. ja jestem w Poland i czasami ide spac o 21,00 polskiego czasu bo po prostu jestem zmeczona......ale kiedys i nadal sie budze o 2.00 w nocy i moge nadal pisac ale jakos po prostu tylko nie pisze..... wiosennne przesilenie moze...... Odpowiedz Link Zgłoś
phi_ No cóż... 14.03.02, 23:56 ...phi nie odmienia się przez przypadki. Mam nadzieję, że nakierowałam Cię w dobrą stronę zdecydowanym, lecz również wyjątkowo czułym dzisiaj, gestem... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MrBig Re: No cóż... IP: *.commercial.cgocable.net 15.03.02, 01:01 I co? znowu spimy? eee z takimi tam nocnymi markami jak wy....???!!!! Onlyania,ja nie przsadzam!!!!ja mowie prawde.hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
phi_ Re: No cóż... 15.03.02, 01:35 Nie spię. Obudził mnie telefon, tak gwałtownie... Zerwałam się. Nogi mi się splątały i... Łubu-du ! - z całej siły :( na podłogę. Kilka następnych minut było... uuu ! Teraz moje kolano jak kora sosnowa :( Wybacz pozostałym, tak się zajęli sobą, że zapomnieli się wpisać. ( Kochani ! Wymachuję kończynami i wołam "cześć!" ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: No cóż... IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 15.03.02, 02:33 Dzisiaj nie wszyscy śpią:))) forma nie powraca, ale duch podrywa:))) Odpowiedz Link Zgłoś
phi_ Re: No cóż... 15.03.02, 04:46 Eh ! Strasznie chce mi się spać... e, jeszcze nie... :( ( Boże, skąd mi się wziął taki zrzędliwy nastrój ? ;) Oho ! Jedno mogę od razu przewidzieć... jeszcze chwila i rąbnę głową w klawiaturę ;) Bum ! Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: skoro....... 15.03.02, 22:51 slonce juz zaszlo (chociaz i tak caly dzien siedzialo za chmurami zasiedziale) i nikt na towarzyskim wpisow nie urzadza mozna watek podnosic...... ale spac mnie siem chce tak okrutnie........oj oj oj.... Odpowiedz Link Zgłoś
phi_ Ależ się opuściliście ! 16.03.02, 05:14 Przypominam, że istnieje coś takiego jak dyscyplina, bo wygląda na to, że o niej zapomnieliście ;) No dobra, moglibyśmy omówić program telewizyjny -żartuję :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: Ależ się opuściliście ! IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 16.03.02, 05:32 Jako zdyscyplinowany członek melduję się:))))) Ale wybacz programu omawiała nie bedę:)))) innym razem, dnieje a słońce zabija:))) Odpowiedz Link Zgłoś
phi_ Re: Ależ się opuściliście ! 17.03.02, 02:46 No no. Kto by pomyślał... taka odrobina niebezpieczeństwa... Teraz pewnie siedzisz, Kamo, przy kolacji... No no... Hi-hi jeszcze na łowach? A może zamiast śniadania po prostu śpi dłużej ? ;) PS. Mam głupią nadzieję, że nie interesują Was moje tkanki... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: Ależ się opuściliście ! IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 17.03.02, 06:09 Phi wyczułaś , o porze przez ciebie podanej faktycznie jadłam kolacje:)) Tylko zmora ze mnie słaba:( Korzonki mi bardziej leżą niż mięsko:) Hi-hi ma kłopoty z komputerem:((( Nie wiadomo kiedy wróci:( Dostępny tylko na GG :) Teraz zjem śniadanko i kryję się w swojej norze do zmroku:) Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: ..dobry wieczor!!!!! :)))) 17.03.02, 21:26 najwyzsza pora pobudzic watek do zycia....:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: ..dobry wieczor!!!!! :)))) IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 18.03.02, 03:01 Oj pora, pora :) Dzięki. Lubie go otwierać kiedy jest podniesiony i pobudzony:) Odpowiedz Link Zgłoś