Dodaj do ulubionych

co nas drażni?

16.11.03, 00:09
Tak na codzień i od święta....w nocy, rano, w deszcz i upał.
Obserwuj wątek
    • Gość: only Re: co nas drażni? IP: *.kabel.telenet.be 16.11.03, 00:24
      spac!!!
      • aniutka77 Re: co nas drażni? 16.11.03, 00:27
        może poduszkę podać?
        • Gość: only Re: co nas drażni? IP: *.kabel.telenet.be 16.11.03, 00:31
          to ty masz isc spac, ale jak wolisz bez poduszki, to twoja sprawa
          • aniutka77 Re: co nas drażni? 16.11.03, 00:33
            zapomniałes życzyć mi miłych snów, ale nie martw się, masz jeszcze czas, bo ja
            sie nigdzie nie wybieram
            • Gość: only Re: co nas drażni? IP: *.kabel.telenet.be 16.11.03, 00:35
              nie zapomniales, nie zapomniales....zreszta zaraz przyjdzie brunchilda, znaczy
              bob stalone, i na tyle bedzie...
              • schizo69 Re: co nas drażni? 16.11.03, 00:36
                no jestem i co dalej?
                • aniutka77 Re: co nas drażni? 16.11.03, 00:37
                  poczekamy
                  • schizo69 Re: co nas drażni? 16.11.03, 00:38
                    nie ma na co czekać,trzeba brać się za robotę
                • Gość: only Re: co nas drażni? IP: *.kabel.telenet.be 16.11.03, 00:38
                  no jak to co???? tableteczke wziasc, przypiac sie pasami do lozeczka, oblozyc
                  lodem i spac!
                  • aniutka77 Re: co nas drażni? 16.11.03, 00:38
                    serdeczniwe wspólczuję, rozumiem, ze takie rozwiązanie znasz z autopsji?
                    • schizo69 Re: co nas drażni? 16.11.03, 00:40
                      wzajemnie
                  • schizo69 Re: co nas drażni? 16.11.03, 00:39
                    a nic z tego;
                    dzisiaj jestem o suchym pysku
                    • Gość: only Re: co nas drażni? IP: *.kabel.telenet.be 16.11.03, 00:41
                      masz wodowstret???
                      • schizo69 Re: co nas drażni? 16.11.03, 00:42
                        a co ja koń,żeby wodę pić?
                        • aniutka77 Re: co nas drażni? 16.11.03, 00:43
                          jedno z największych forów, a tu schizo , only i ja, a reszta gdzie? wszyscy
                          poszli spać?
                        • Gość: only Re: co nas drażni? IP: *.kabel.telenet.be 16.11.03, 00:44
                          no tak, neospazminka uzaleznila, co???
                          • schizo69 Re: co nas drażni? 16.11.03, 00:46
                            neospazminę,to brałem jak miałem 7 lat;
                            • Gość: only Re: co nas drażni? IP: *.kabel.telenet.be 16.11.03, 00:47
                              a wczesniej to pewnie kropelki do nosa??
                              • aniutka77 Re: co nas drażni? 16.11.03, 00:48
                                raczej proszek....
                              • schizo69 Re: co nas drażni? 16.11.03, 00:48
                                wcześniej to only dydusia
                                • Gość: only Re: co nas drażni? IP: *.kabel.telenet.be 16.11.03, 00:50
                                  czyjego dyndusia??????
                                  • schizo69 Re: co nas drażni? 16.11.03, 00:53
                                    mojego???
                                    nie przypominam sobie,żeby między nami coś było
                                    • Gość: only Re: co nas drażni? IP: *.kabel.telenet.be 16.11.03, 00:56
                                      to ty juz sam musisz wiedziec..
                                      • schizo69 Re: co nas drażni? 16.11.03, 00:57
                                        mimo wszystko niemożliwe
                                        • aniutka77 jesteście lepsi niż prochy 16.11.03, 00:59
                                          jesteście lepsi niż prochy, zanudziliście mnie wyjatkowo sprawnie, siebie
                                          nawzajem zapewne też!
                                          • Gość: only Re: jesteście lepsi niż prochy IP: *.kabel.telenet.be 16.11.03, 01:00
                                            dyc mowilam: spac!
                                            co wiecej straszylam brunschiza.....
                                            • aniutka77 Re: jesteście lepsi niż prochy 16.11.03, 01:04
                                              wolę przenieść się na inne forum, są chyba jeszcze ludzie z którymi można
                                              pogadać, nie tylko o prochach, dyndusiach i innych równie idiotycznych
                                              tematach. Zostawiam wam wątek, piszcie sobie, przynajmniej tu, bo i tak nikt
                                              tego nie czyta.
                                              • Gość: only Re: jesteście lepsi niż prochy IP: *.kabel.telenet.be 16.11.03, 01:08
                                                ale masz odpowiedz w stosunku do samej siebie na pytanie postawione w temacie:
                                                to my cie draznimy, hehe
                                                • aniutka77 Re: jesteście lepsi niż prochy 16.11.03, 01:09
                                                  nie schlebiajcie sobie, by mnie rozdrażnić , trzeba coś sensownego napisać, wy
                                                  mnie zaledwie zanudziliście
                                                  • aniutka77 Re: jesteście lepsi niż prochy 16.11.03, 01:09
                                                    hehe
                                                  • Gość: only Re: jesteście lepsi niż prochy IP: *.kabel.telenet.be 16.11.03, 01:20
                                                    ciekawe czy bardziej by cie rozerwalo czekanie do rana na jakakolwiek odpowiedz
                                                    na twoim watku.....
                                                  • Gość: only Re: jesteście lepsi niż prochy IP: *.kabel.telenet.be 16.11.03, 01:20
                                                    hehe
                                                  • aniutka77 Re: jesteście lepsi niż prochy 16.11.03, 01:22
                                                    niewątpliwie tak, wszystko jest ciekawsze od waszego bełkotu, ale miłej
                                                    rozmowy życze, watek zostawiam, do dowolnego użytku, niech inni sie pośmieją,
                                                    moze mają większe poczucie humoru niż ja
                                                  • Gość: only Re: jesteście lepsi niż prochy IP: *.kabel.telenet.be 16.11.03, 01:24
                                                    aaa, to jeszcze ty... a juz myslalam ze sobie poszlas.....
                                                  • aniutka77 Re: jesteście lepsi niż prochy 16.11.03, 01:26
                                                    nie myśl tyle, bo nie za bardzo to ci wychodzi, ale gadkę o spłuczkach
                                                    kontynuuj, bo jesteś w tym najlepsza
                                                  • Gość: only Re: jesteście lepsi niż prochy IP: *.kabel.telenet.be 16.11.03, 01:28
                                                    ales zes wymyslila, hehe

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka