Gość: Tirka IP: *.inetia.pl 23.01.02, 14:35 ............. warto dla przyjaźni zaryzykować domowy spokój?....... ....... sama nie wiem ..... ... to co wydawało sie proste, okazało sie o wiele za trudne.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: samanta Re: Przyjaźń IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 23.01.02, 14:40 dla prwdziwej przyjazni warto! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tirka Re: Przyjaźń IP: *.inetia.pl 23.01.02, 14:52 dzięki Sami wiedziałam, ale jakos tak.... Odpowiedz Link Zgłoś
chudyy Przyjaźń to więcej niż miłość 23.01.02, 14:55 takie jest moje zdanie. a czy możliwa między kobietą i mężczyzną? odpowiem pytaniem a czy możliwy udany związek bez przyjaźni? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tirka Re: Przyjaźń to więcej niż miłość IP: *.inetia.pl 23.01.02, 14:58 właśnie uważam, że tylko między mężczyzną i kobietą, tylko niektórzy tego nie rozumieja... to przykre.. Odpowiedz Link Zgłoś
chudyy Re: Przyjaźń to więcej niż miłość 23.01.02, 15:00 Gość portalu: tirka napisał(a): > właśnie uważam, że tylko między mężczyzną i kobietą, tylko niektórzy tego nie > rozumieja... > to przykre.. też często takich spotykam, a jacy zapalczywi potrafią być, a jak reagują, no powiesiliby normalnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Przyjaźń to więcej niż miłość IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 23.01.02, 15:18 przyjazn jest wspanialym uczuciem i nie jest wazne czy dzieje sie miedzy kobieta a mezczyzna czy miedzy ta sama plcia. Odpowiedz Link Zgłoś
chudyy Re: Przyjaźń to więcej niż miłość 23.01.02, 15:26 Gość portalu: samanta napisał(a): > przyjazn jest wspanialym uczuciem i nie jest wazne czy dzieje sie miedzy kobiet > a a mezczyzna czy > miedzy ta sama plcia. ale ja wolę z kobietą, z facetami jakoś mi przyjaźń nie wychodzi, z facetami wolę się kumplować bo lepiej się z nimi klnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Przyjaźń to więcej niż miłość IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 23.01.02, 15:34 mam dwie kobiety przyjaciolki..takie prawdziwe z czego jedna poznalam tu i bardzo sobie cenie obydwie te przyjaznie. I klniemy..wszystkie trzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: Przyjaźń to więcej niż miłość IP: *.turboline.skynet.be 23.01.02, 15:43 a my z moja przyjaciolka, taka od ponad cwiercwiecza, nazywamy sie slodko szmatami, dziwkami, wywlokami etc. i to jest moja prawdziwa, najlepsza przyjaciolka. jakby brzydko nie mowila, to by nic z tego nie bylo hahaha ps. a w ogole to co do za dom, gdzie sie trzeba z przyjazni tlumaczyc? no chyba, ze przyjazn polaczona z dymaniem i mezus sie krzywi zdziebko. lub przyjacielem jest mulla omar:))) Odpowiedz Link Zgłoś
oxymoron Re: chudyy i Przyjaz´n´ to wie˛cej niz˙ mi?os´c´ 23.01.02, 17:31 a teraz powiedz wszystkim chu..dyy jaka role w twoich...stosunkach, powidzmy damsko?-meskich, odgrywa (najpiekniejsze slowo) cipka piecioletniej dziewczynki? do mnie nie pisz, bo przyzekles. napisz do tych wszystkich tutaj, ktorzy nie rozumieja tego o czym piszesz bo, jak powiedziales, uzywasz innego slownika. przyjaciel szwgier Ziutka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TIRKA Re: Przyjaźń to więcej niż miłość IP: *.inetia.pl 24.01.02, 08:11 MINA TROSZKE GŁUPKOWATO DO SPRAWY PODCHODZISZ, ALE CÓŻ I TAK MUSI BYĆ. CHUDYYY WIESZ CENIĘ SOBIE TWOJE WYPOWIEDZI, TAK SAMO JAK SAMANTY. CHOC PRZYKRO MI SAM NIESTETY NIGDY NIE UMIAŁAM ZNALEŹĆ PRAWDZIWEJ PRZYJAŹNI W KOBIECIE (WYJĄTEK STANOWIŁA MOJA MAMA) NIO NIESTETY TAK TO JUZ BYWA... Odpowiedz Link Zgłoś
enen Re: Przyjaźń 24.01.02, 08:50 A propos - przyjaźni - mam dwóch przyjaciół i mówię sobie tak: poznam ich ze sobą, może coś "zaiskrzy" i się polubią i "zaiskrzyło"... skleli sie wzajemnie. Lubie i rozumiem każdego z nich pojedyńczo, ale w duecie są nie do zniesienia. Czy powinnaś ryzykować utratą spokóju domowego? hmmm może inaczej zapytam : czy dla świętego spokoju warto rezygnować ze swoich potrzeb? - może tak zadane pytanie pozwoli ci łatwiej sobie samej odpowiedzieć. A sex z przyjacielem - dlaczego nie?! Wolę z przyjacielem, którego rozumiem i który mnie rozumie niż z byle kim:))) Odpowiedz Link Zgłoś