enancjo 19.11.03, 09:55 .. ostatnio, zauwazylem ze nie umiem odmawiac, ani sobie ani innym .. hmmmmmm Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ka_27 .. ebody gotta SOFT SPOT...ain't that TRUE.. 19.11.03, 09:56 ... że innym, rozumiem ... lecz sobie? ... nikt nie wie jaki jest ... Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone malutka prosba... 19.11.03, 10:00 Pięknie Cię proszę, bardzo pięknie no skocz po wafelki do sklepu! Piękniej już nie potrafię! :) Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: malutka prosba... 19.11.03, 10:02 .. wafel, waflowi nierowny .. jestes malo precyzyjna, dlatego nie umiem spelnic Twojej prosby .. .. ponadto nie ma mnie tam gdzie |Ty jestes, chyba ze Ty jestes gdzie ja jestem .. ooooo Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone Re: malutka prosba... 19.11.03, 10:08 Prince Polo coz to znaczy te marne kilka kilometrow jak sie nie potrafi odmawiac ooooo ;) enancjo napisał: > .. wafel, waflowi nierowny .. jestes malo precyzyjna, > dlatego nie umiem spelnic Twojej prosby .. > .. ponadto nie ma mnie tam gdzie |Ty jestes, chyba ze > Ty jestes gdzie ja jestem .. ooooo > Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: coś daleko ten sklep... albo kolejka długa :( 19.11.03, 10:46 .. jak zaznaczylem .. nie umiem oprzec sie tez i sobie .. zjadlem wszystkie w drodze do kompa :(( .. chyba to jakby sytuacja zywcem z Mrozka .. Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone chlip... chlip... 19.11.03, 11:05 Bylo kupić więcej sknero to żołądek by Ci się oparł :(( Tak czy inaczej... odmówiłeś... Sytuacja jak z Kodeksu Karnego lub innego takiego... Zaniechanie to powazne przestepstwo jak ktos umiera na wafelki!! :) enancjo napisał: > .. jak zaznaczylem .. nie umiem oprzec sie tez > i sobie .. zjadlem wszystkie w drodze do kompa :(( > .. chyba to jakby sytuacja zywcem z Mrozka .. > Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re:.. wafelkożercy wszystkich lądów .. 19.11.03, 14:05 .. łączcie się ... Enancjo ops : .. malo casu kruca bomba .. malo Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone Re:.. wafelkożercy wszystkich lądów .. 19.11.03, 14:33 A gdzie lecisz wafelkozerco?? Taki duzy a nie wie, ze im szybciej sie biegnie, tym predzej ziemia sie kreci! :) enancjo napisał: > .. łączcie się ... > Enancjo > ops : .. malo casu kruca bomba .. malo Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re:.. wafelkożercy wszystkich lądów .. 21.11.03, 10:09 .. a jak sie szybko kreci gdy sie fruwa .. .. wyciagasz 'wafle' stajesz na jednej nozce i robisz FRUUUUUUUUU... .. LOT to jednak znaczy Lot Of Trouble .. fruwaja i sie spozniaja, chybcikiem im sie Ziemia nie w ta strone kreci ..albo chca ja przescignac.. Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone Re:.. wafelkożercy wszystkich lądów .. 21.11.03, 13:07 "lataj LOT-em będą cię zbierać potem" taki wierszyk okolicznościowy hehe... enancjo napisał: > .. a jak sie szybko kreci gdy sie fruwa .. > .. wyciagasz 'wafle' stajesz na jednej nozce i robisz FRUUUUUUUUU... > .. LOT to jednak znaczy Lot Of Trouble .. fruwaja i sie spozniaja, > chybcikiem im sie Ziemia nie w ta strone kreci ..albo chca ja przescignac.. > Enancjo > > Odpowiedz Link Zgłoś