oona 25.01.02, 09:04 bo Ci nawieje wichura straszna dzien dobry :))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kitek1 Re: Kitek zatkaj uszy 25.01.02, 09:06 wlasnie, prze nia przebrnalem zeby sie z Toba powitac, widze, ze wykonczylas menika, szkoda, bo mi wszystko barwna postac to byla, Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: Kitek zatkaj uszy 25.01.02, 09:10 niech mu dysk twardy lekkim bedzie, amen Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: Kitek zatkaj uszy 25.01.02, 09:15 ja tez nie, ale badz okrutna, i nadal mi wirtualne rogi przyprawiaj:((( Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: Kitek zatkaj uszy 25.01.02, 09:16 a Ty mscij sie słodko za pomoca mojej krajanki :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: Kitek zatkaj uszy 25.01.02, 09:18 i tak za chwile spadam, a krajanka-typowa wroclawianka, na niejednym watku przedzie, Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: Kitek zatkaj uszy 25.01.02, 09:23 u przasniczki siedza, jak aniol dzieweczki, przeda sobie, przeda menowe wateczki, Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: Kitek zatkaj uszy 25.01.02, 09:25 nie mam tyle czasu co on, i wyrywa mi najpiekniejsze forumki, Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: Kitek zatkaj uszy 25.01.02, 09:26 wykorzysta i porzuci przeciez zapowiedział musisz byc cierpliwy :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: Kitek zatkaj uszy 25.01.02, 09:28 a co to ja wedkarz jestem, tez lubie szybkie zdobycze, Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: Kitek zatkaj uszy 25.01.02, 09:29 ale jak nie masz czasu to nie masz wyboru,prawda? life is brutal :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: Kitek zatkaj uszy 25.01.02, 09:31 tylko Ty sie uneczko, tak moim naporem nie przejmuj, i tak jestem Twoj na wiosne, Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: Kitek zatkaj uszy 25.01.02, 09:33 nie przejmuje sie i działan dywersyjnych nie bede przeprowadzac chyba ze nie wytrzymam hihi :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: Kitek zatkaj uszy 25.01.02, 09:37 to udany zimnych metefor Ci dzisiaj zycze, Twoj od wiosny, obywatel K. Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: Kitek zatkaj uszy 25.01.02, 09:39 to ja Twoja Gilda :)) tylko sobie na rudo zrobie włosy :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: Kitek zatkaj uszy 25.01.02, 09:43 no przeciez zapowiedział jestem przygotowana na najgorsze :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: Kitek zatkaj uszy 25.01.02, 09:47 a ja czekam na najlepsze z Twojej strony, i z otwartymi uszkami narazie spadam, pa Odpowiedz Link Zgłoś
oona Draniu-zastanawiam sie,czy by nie 25.01.02, 12:58 rozczłonkowac troche naszego watku zebys miał mniej czasu na bieganie po innych:)) wracamy do znakow zodiaku chcesz czy nie juz wiem kim jestes-Ty wyjatku od reguły! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Draniu-zastanawiam sie,czy by nie 25.01.02, 13:16 hi, hi - to kim, rybakiem, tfu, wodnikiem ?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: Draniu-zastanawiam sie,czy by nie 25.01.02, 13:29 tu Cie mam rybaku.......:))) pod wenus urodzony.... łagodny tylko jak spi... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Draniu-zastanawiam sie,czy by nie 25.01.02, 13:32 co Ty z tym rybakiem ?? tylko przejęzyczenie :)) No i jak spi to ma cos z małego dziecka :)) Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: Draniu-zastanawiam sie,czy by nie 25.01.02, 13:48 to słodkoooooooo brzmi z tym dzieckiem....:)) chyba,ze ma cos brzydkiego na mysli??! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Draniu-zastanawiam sie,czy by nie 25.01.02, 13:50 Nie zaśnie, jak sie nie przytuli, albo ...:)) p.s.: to tylko metafora !!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: Draniu-zastanawiam sie,czy by nie 25.01.02, 14:02 złapałam!!!!!!!!! nooooooooo no..... Nie rozczulaj mnie do reszty! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Draniu-zastanawiam sie,czy by nie 25.01.02, 14:10 to taka "choroba", niektórzy boją się ciemności w samotności :)) Ale Ja nieeeeeee !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: Draniu-zastanawiam sie,czy by nie 25.01.02, 14:15 dziecinko Ty moja.... no co?kobieta sie wzruszyła i tak łatwo jej teraz nie przejdzie :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Draniu-zastanawiam sie,czy by nie 25.01.02, 14:17 E tam, ja to wszystko przepisałem ze ściągawki, którą kiedys dostałem od starszego brata :))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Draniu-zastanawiam sie,czy by nie 25.01.02, 14:18 p.s.: mam nadzieję, że nie przejdzie na kogoś innego, kurde !!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: Draniu-zastanawiam sie,czy by nie 25.01.02, 14:23 masz starszego brata?????? a fajny?????? :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Draniu-zastanawiam sie,czy by nie 25.01.02, 14:28 hi, hi - a jak myslisz od kogo sie uczyłem ?:)) podobny, i prywatnie i zawodowo :)) Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: Draniu-zastanawiam sie,czy by nie 25.01.02, 14:35 nooooo prosze a uczen nie przerosł juz (starszego)mistrza czasem? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Draniu-zastanawiam sie,czy by nie 25.01.02, 14:44 chyba tak, bo ja tak na okragło, żeby nie wyjśc z wprawy, on tylko tak od czasu do czasu, żeby nie zapomnieć :)) Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: Draniu-zastanawiam sie,czy by nie 25.01.02, 14:51 co Ty na okragło???? to do czego Cie wczoraj siła niemal nakłoniłam?? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Draniu-zastanawiam sie,czy by nie 25.01.02, 14:53 Ty mnie ???? To ja podjałem się, bo Uneczka była taka spragniona, a ja Uneczkę lubię ..:)) p.s. tylko mi sie nie obrażać zaraz ...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Draniu-zastanawiam sie,czy by nie 25.01.02, 15:00 nawet nie myśl, że będzie powtórka tego rzucania kogoś na kolana :)) PA! Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: Draniu-zastanawiam sie,czy by nie 25.01.02, 15:09 za pozno! juz zdazyłam pomyslec wiec? (bo bedzie)PA! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Draniu-zastanawiam sie,czy by nie 25.01.02, 15:11 Oj, Uneczka za często drazni sie z Menikiem :)) Menik sie zestresuje i co będzie wieczorem - przy ogladaniu telewizji ?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Draniu-zastanawiam sie,czy by nie WIEM, MAM 25.01.02, 15:18 Menik pójdzie dzisiaj wieczorem z kumplami na piwo do pubu - zaraz jak ten pub się nazywał ? jakos dziwnie: GOGO czy coś w tym rodzaju ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: Draniu-zastanawiam sie,czy by nie WIEM, MAM IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 25.01.02, 15:26 no dobra dobra,ok, juz wszystko w porzadku a jednoosobowy wystep GOGO to Ci zrobie w domu ...i piwo przyniose (z tym,ze nie na pewno hihi) :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Draniu-zastanawiam sie,czy by nie WIEM, MAM 25.01.02, 15:40 Ech, a tak sie rozmarzyłem, już nawet ustaliliśmy, gdzie pójdziemy - tak fajna knajpa ARENA z wybiegiem, tfu w kształcie literki - a wybieg cały czas zapełniony na full :)) Kurde, już nie moge sie doczekać teego .., piwka (też) Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: Draniu-zastanawiam sie,czy by nie WIEM, MAM 25.01.02, 15:42 przeciez dostałes zezwolenie tam na dole watku cooooooo,myslisz ze jestem zazdrosna???? wrrr.. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Draniu-zastanawiam sie,czy by nie WIEM, MAM 25.01.02, 15:46 O.K. - idę, a Ty wieczorem popierzesz i uprasujesz moje kouszule na następny tydzień :) Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: Draniu-zastanawiam sie,czy by nie WIEM, MAM 25.01.02, 15:51 haha,dobre sobie ja pojde w takim razie na panienski wieczor kolezanki, ze striptizem meskim oczywiscie,hę??? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Draniu-zastanawiam sie,czy by nie WIEM, MAM 25.01.02, 15:52 A w pupe dawno dostała, hę :))) Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: Draniu-zastanawiam sie,czy by nie WIEM, MAM 25.01.02, 16:02 niech pomysle....:) co do striptizu...ja tam kobieta to wzrokowcem nie jestem ale jak trzeba bedzie,to trudno,popatrze...co robic :))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Draniu-zastanawiam sie,czy by nie WIEM, MAM 25.01.02, 16:06 No to ja w ten weekend zrobie szkolenie wyjazdowe działu marketingu i handlu :)) Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: Draniu-zastanawiam sie,czy by nie WIEM, MAM 25.01.02, 16:13 no to ja w poniedziałek przyjde do pracy w swojej najkrotszej spodniczce i przez cały tydzien tak bede chocby snieg i mróz :)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Draniu-zastanawiam sie,czy by nie WIEM, MAM 25.01.02, 16:16 Oj, bo se odmłodze moja asystentkę (nie sekretarke) - a starowinka ma 25 czy 26 latek już :)) Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: Draniu-zastanawiam sie,czy by nie WIEM, MAM 25.01.02, 16:18 to chwyt ponizej pasa! dobra,a ja se wymienie kierowce na niezonatego :)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Draniu-zastanawiam sie,czy by nie WIEM, MAM 25.01.02, 16:24 oona napisał(a): > to chwyt ponizej pasa! TO METAFORA, CZY SKOJARZENIE DLA MNIE, hę ?:)) A przez weekend Uneczki nie bedzie na forum, buuuuuuuuuuuuuuuuu :(( Co ja biedny poczne (na tym forum) :((( > > dobra,a ja se wymienie kierowce na niezonatego > :)) > Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: Draniu-zastanawiam sie,czy by nie WIEM, MAM 25.01.02, 16:34 sprawdzałam Twoją czujnosc-czujnik jednak działa sprawnie, skojarzenia prawidłowe-dla prawdziwego samc..yyyy mena,drania itd jutro Uneczka moze sie pojawi w okolycy...okolicy południa znaczy albo troszke wczesniej a jesli nie-to bez ekscesów plizz a co to są ekscesy to juz chyba ma w zeszyciku zanotowane? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Draniu-zastanawiam sie,czy by nie WIEM, MAM 25.01.02, 16:38 sekretareczka zanotowała bo jej dyktowałem, ale gdzies to wp ....włozyła i nie znajde do poniedziałku :)) Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: Draniu-zastanawiam sie,czy by nie WIEM, MAM 25.01.02, 16:44 to Ty jej dyktujesz to co my tu wygadujemy??? jej... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Draniu-zastanawiam sie,czy by nie WIEM, MAM 25.01.02, 16:47 no przeciez sekretareczka jest do pomagania szefowi .., w pamietaniu równiez :)) A dziecko ma sie do cholery uczyć, nio nie ?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: Draniu-zastanawiam sie,czy by nie WIEM, MAM 25.01.02, 16:55 Jakby Ci to powiedziec... eee...zeby byc delikatną.... wiesz,dzieci teraz szybciej sie uczą niz to kiedys bywało nooooo i obawiam sie,ze na darmo sie poswiecasz z tym nauczaniem. A dziecko przez grzecznosc i szacunek nie wyprowadza Cie z błędu :)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Draniu-zastanawiam sie,czy by nie WIEM, MAM 25.01.02, 16:59 kurde, naprawdę ? al myslisz, że tylko przez grzeczność ??? Chyba trzeba tez pomysleć o wymianie na cos młodszego :)) do nauki Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: Draniu-zastanawiam sie,czy by nie WIEM, MAM 25.01.02, 17:02 ale takich mło...małych dziewczynek zatrudniac nie wolno:)) nie,zebym miala takie złe zdanie o młodziezy........ :)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Draniu-zastanawiam sie,czy by nie WIEM, MAM 25.01.02, 17:05 hi, hi - no co Ty ? można, jako uczennice na stażu :))) uff, to dobrze że nie masz takiego zdania :))) Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: Draniu-zastanawiam sie,czy by nie WIEM, MAM 25.01.02, 17:12 boo zaraz zaczne filozofowac i to swoje wnetrze ujawniac nie prowokuj! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Draniu-zastanawiam sie,czy by nie WIEM, MAM 25.01.02, 17:13 aaaaaaaaaaaaaaaaaaa, przepraaaaaaaaaaszam nie, plizzzzzzzzz :))) Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: Draniu-zastanawiam sie,czy by nie WIEM, MAM 25.01.02, 17:22 Ty kurde z ta swoją szczeroscią... tam sie tak miło na tych innych naszych watkach zrobiło a tu.... sie powinnam obrazic ale mi sie nie chce :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Draniu-zastanawiam sie,czy by nie WIEM, MAM 25.01.02, 17:28 Ty przestań z tym obrażaniem, bo Ci we krwi zostanie :)) A mnie cholera to przepraszanie - plizzzzzz :)) Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: Draniu-zastanawiam sie,czy by nie WIEM, MAM 25.01.02, 17:35 przeciez sie nie obraziłam!bo mi sie nie...itd mnie sie w ogole nie chce obrazac tylko czasem wypada-zeby nie było,ze jestem gópia taka i nie widze,ze ktos mi szpile wbija ja to bym najchetniej zignorowała,bo mi sie nie chce ...itd.jw I nie bierz tego TYLKO do siebie ja tak ogólnie tfu znowu mi sie to filozolo...włącza :))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Draniu-zastanawiam sie,czy by nie WIEM, MAM 25.01.02, 17:38 hi, hi Ala ta szpileczka tylko tyci, tyci i wczesniej mile zdezynfekowana :) tfu brzydkie słówko Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: Draniu-zastanawiam sie,czy by nie WIEM, MAM 25.01.02, 17:43 czuje czuje te szpileczki małe ignoruje na grube reaguje-bo wypada ale nie lubie sie dasac i kłocic szkoda zycia! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Draniu-zastanawiam sie,czy by nie WIEM, MAM 25.01.02, 17:49 A to wszystko przez Ciebie !!!!!:)) Bo próbujesz zmienic zimnego drania :)) Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: Draniu-zastanawiam sie,czy by nie WIEM, MAM 25.01.02, 17:54 ja???????????????????? nigdy nikogo nie probuje zmieniac! szanuje cudzą indywidualnosc i chce tylko tyle,zeby te cudze indywidualnosci szanowały moją i tez nie próbowały mnie.... kurrrrrde,znowu mi sie fil... trudno,na tym watku musisz na to przymknąć oko :))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Draniu-zastanawiam sie,czy by nie WIEM, MAM 25.01.02, 17:57 przymknałem :)) * Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: Draniu-zastanawiam sie,czy by nie WIEM, MAM 25.01.02, 18:07 dzieki:)) * Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Draniu-zastanawiam sie,czy by nie WIEM, MAM 25.01.02, 18:10 ale mój był taki dłuuuuuuuuugi i czuuuuuuuuuuły :) * Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Draniu-zastanawiam sie,czy by nie WIEM, MAM 25.01.02, 18:28 Oj, bo bede zły albo smutny..:((( Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: Draniu-zastanawiam sie,czy by nie WIEM, MAM 25.01.02, 18:34 musiałam dojsc do siebie po tym długim i czułym:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Draniu-zastanawiam sie,czy by nie WIEM, MAM 25.01.02, 18:36 Uff, bo myslałem, że ta dziwna zazdrość na innym wątku Ci wróciła :)) Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: Draniu-zastanawiam sie,czy by nie WIEM, MAM 25.01.02, 18:41 tam to był zart noooo...... a ja musiałam napisac liscik do KOLEZANKI a Ty i tak zniknales na chwile :)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Draniu-zastanawiam sie,czy by nie WIEM, MAM 25.01.02, 18:47 A mnie sie rozdzwoniły telefony od KOLEGÓW .., że nie przyszedłem do ARENY :))) Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: Draniu-zastanawiam sie,czy by nie WIEM, MAM 25.01.02, 18:51 ale ja naprawde do kolezanki i dlatego powiedziałam to duzymi drukowanymi literami! no nie mow,ze dla mnie zrezygnowałes z ARENY ...bo sie znowu wzrusze i przytulac trzeba bedzie itd :)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Draniu-zastanawiam sie,czy by nie WIEM, MAM 25.01.02, 19:04 I głaskać po główce, i bajeczke na uszko opowiadać ?:)) No dobra niedlaCiebie :) Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: Draniu-zastanawiam sie,czy by nie WIEM, MAM 25.01.02, 19:06 cooooooooo????????????? :((((( Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Draniu-zastanawiam sie,czy by nie WIEM, MAM 25.01.02, 19:12 No, jak teraz bede musiał znowu przepraszać (nie wiem za co) to se pójde smutny do domku :((( Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: Draniu-zastanawiam sie,czy by nie WIEM, MAM 25.01.02, 19:14 przeciez zartuje!!!!!!! :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Draniu-zastanawiam sie,czy by nie WIEM, MAM 25.01.02, 19:21 nadajesz sie na posła lub polityka ..... no dobra, :))) Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: Draniu-zastanawiam sie,czy by nie WIEM, MAM 25.01.02, 19:23 ze oni tez po wyborach,jak trzeba obietnice spełnic,mówią zartowalismy!!!!!!!!!!!! ? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Draniu-zastanawiam sie,czy by nie WIEM, MAM 25.01.02, 19:31 Ale za to dostali sie do Korytka (slicznego, miłego i na dodatek bogatego :)) - kurde chce być senatorem, buuuuuu :)) Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: Draniu-zastanawiam sie,czy by nie WIEM, MAM 25.01.02, 19:36 Ty mnie najpierw zapytaj o pozwolenie- bo jeszcze nad tym nie myslałam,zeby senatorową zostac hmmmm... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Draniu-zastanawiam sie,czy by nie WIEM, MAM 25.01.02, 19:49 No tak, to wszystko jasne ...... trzeba zmienic scenariusz telenoweli :)) Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: Draniu-zastanawiam sie,czy by nie WIEM, MAM 25.01.02, 20:01 to jakas Saga rodu....powstanie a nie telenowela :)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Draniu-zastanawiam sie,czy by nie WIEM, MAM 25.01.02, 20:02 A może Capital City :))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Kitek zatkaj uszy 25.01.02, 11:59 No tak, zostawić na chwilę, to już leca ku sobie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: Kitek zatkaj uszy 25.01.02, 12:01 to nie wyczules jaka ja oziebła dla Kitka byłam?? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Kitek zatkaj uszy 25.01.02, 12:04 NO, ale spadochron na wszelki wypadek szykujesz, hi, hi :) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Kitek zatkaj uszy 25.01.02, 12:07 No, ale to ubezpieczenie takie sobie :)) a w ogóle dzień dobry :) Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: Kitek zatkaj uszy 25.01.02, 12:10 dzien dobry! :))) To Twój Menski punkt widzenia :)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Kitek zatkaj uszy 25.01.02, 12:15 Taaaak, a Twój babski przed chwilą czytałem na innym wątku :)) Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: Kitek zatkaj uszy 25.01.02, 12:17 a Ty tez uwazaj ze swoimi rownoleglymi watkami bo na to wyglada,ze zaraz patelnia dostaniesz po głowie :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Kitek zatkaj uszy 25.01.02, 12:21 Ja ? za co? - przeciez jesterm bardzo grzeczny ( i będę ????? Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: Kitek zatkaj uszy 25.01.02, 12:23 ode mnie na razie za nic chociaz...tam sie jakas korespondencja skrzyneczkowa zdaje sie szykuje,hę??? oj,bo jak ja Ci cos w koncu wrzuce do skrzyneczki....! :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Kitek zatkaj uszy 25.01.02, 12:28 A co mi wrzucisz ?:) Zdjęcie, trzy wymiarki czy inne twego ciała zakamarki :)) Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: Kitek zatkaj uszy 25.01.02, 12:31 hoho,zdjecie od razu i to TAKIE zdjecie,nie? a wymiarki-no jakie wymiarki moze miec idealna kobieta Uneczka? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Kitek zatkaj uszy 25.01.02, 12:34 phi, ja tam nie maniak zdjęciowy jak ten nie-twój kitek ... Widocznie cosik nie tak z ta idealnościa, jak Uneczka się łamie - ale grzecznie poczekam, jak wrócisz do normy i zrobisz sobie nowe zdjęcie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: Kitek zatkaj uszy 25.01.02, 12:37 a myslisz,ze jakby cosik nie tak z idealnoscia cielesna Uneczki było to byłaby taka pogodna i zadowolona z zycia? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Kitek zatkaj uszy 25.01.02, 12:38 Ja tam nie wiem dlaczego ciągle każesz gasic światło ??:)) Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: Kitek zatkaj uszy 25.01.02, 12:42 bo mowisz ze nie jestes ekshibi cos tam tylko dlatego! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Kitek zatkaj uszy 25.01.02, 12:44 Aaaaaaaaa .., ale na wszelki wypadek spróbuję przymierzyc spodenki :)) hi, hi - gdzie do cholery moja kawusia ?????? Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Kitek zatkaj uszy 25.01.02, 12:51 To nie na ciebie krzyczałem, tak mi się wyrwało - juz mam kawusię :)) Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: Kitek zatkaj uszy 25.01.02, 12:52 a ja tez tylko taka potulna udawałam :))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Kitek zatkaj uszy 25.01.02, 12:53 no dobra, to wracamy to przerwanej dyskusji Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: Kitek zatkaj uszy 25.01.02, 12:55 a o czym my to....? o Twoich spodenkach? co Ty w pracy bez spodenek siedzisz??? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Kitek zatkaj uszy 25.01.02, 12:59 Kurde, chyba trafiłem, hę ? :))) hi, hi - to co może zakończymy ten temat, niebezpieczny dla mnie ?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: Kitek zatkaj uszy 25.01.02, 13:01 wrecz przeciwnie!!!!! Ty lubisz mi podnosic poziom adrenaliny jednak,co??? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Kitek zatkaj uszy 25.01.02, 13:08 wręcz przeciwnie - to nie trafiłem czy bezpieczny temat ?:) a jak dzisiaj Ci podnosze poziom adrenaliny ? Przecież jeszcze nic dzisiaj, ten/tego, hę ?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: Kitek zatkaj uszy 25.01.02, 13:11 ten/tego to jest przyjemny sposob na podnoszenie poziomu adrenaliny a pogaduszki z innymi oraz podejrzane zachowania-w pracy bez tych no- to negatywny i to ma teraz miejsce! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Kitek zatkaj uszy 25.01.02, 13:14 Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, przestań filozofować !!!!!:))) A jak ja niby zachowuję sie podejrzanie teraz w pracy, hę ?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: Kitek zatkaj uszy 25.01.02, 13:19 ja metaforuje jak juz dobra,trzeba uspokoic sytuacje to od poczatku- jestes w pracy jestes w spodniach a przed Toba dymi kawusia,tak? Tu chyba nie ma zadnej filozofii :)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Kitek zatkaj uszy 25.01.02, 13:21 no dobra, ale ja chciałem przymierzyc Twoje spodenki-głupi pomysł, przecież bym sie nie zmieścił :)) Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: Kitek zatkaj uszy 25.01.02, 13:25 no,wreszcie wiemy na czym stoimy nie wiem jak tam z Twoimi gabarytami cielesnymi, -bez skojarzen! ja szczuplutka jestem to miałbys pewnie marne szanse Ale wieczorkiem mozemy popróbowac :)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Kitek zatkaj uszy 25.01.02, 13:30 Przeciez wiesz, ze jestem zgrabniutki i szczuplutki, ale tak po mensku, O ! A co ma mi sie nie-kojarzyć , hę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: Kitek zatkaj uszy IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 25.01.02, 13:37 jak Ci sie gabaryty z niczym nie kojarza tooooo znaczy ze jeszcze nie jestes w swojej normie:)) wypij juz moze te kawe to dojdziesz do siebie:)) a skad ja mam wiedziec jaki jestes jak w Vikingu nie byłam,hę? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: Kitek zatkaj uszy 25.01.02, 13:38 jak Ci sie gabaryty z niczym nie kojarza tooooo znaczy ze jeszcze nie jestes w swojej normie:)) wypij juz moze te kawe to dojdziesz do siebie:)) a skad ja mam wiedziec jaki jestes jak w Vikingu nie byłam,hę? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: Kitek zatkaj uszy IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 25.01.02, 13:38 jak Ci sie gabaryty z niczym nie kojarza tooooo znaczy ze jeszcze nie jestes w swojej normie:)) wypij juz moze te kawe to dojdziesz do siebie:)) a skad ja mam wiedziec jaki jestes jak w Vikingu nie byłam,hę? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Kitek zatkaj uszy 25.01.02, 13:42 Oj, ale sie rozpędziłaś , trzy posty na raz :)) No wiem, żes nie była, ale plotki ... Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: Kitek zatkaj uszy 25.01.02, 13:46 wylogowało mnie kurcze i sie wydało zem ja wrocław :)) a co mnie plotki interesowały o jakims menie co ze mna nie chciał nawet gadac na forum kazał mi sie marsami napychac do oporu pamieta??? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Kitek zatkaj uszy 25.01.02, 13:48 Nie za bardzo, nietylko Ciebie częstowałem tymi .., marsami :))) Ale wtedy nie wiedziałem, żeś taka wrażliwa na punkcie figurki :)) Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: Kitek zatkaj uszy 25.01.02, 14:00 Ty duzo jeszcze wtedy o mnie nie wiedziałes I nadal niewiele wiecej wiesz :))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Kitek zatkaj uszy 25.01.02, 14:07 Mało wiem, bo ja nie taki nachalny jak kitus i nie marudze całymi dniami :) O!, ale wiem, że lubisz ochroniarzy ????:) Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: Kitek zatkaj uszy 25.01.02, 14:11 ciiiiii raz palnełam na forum i ciiiii wystarczy a poza tym oni mnie bardziej A kitek niewiele wiecej o mnie wie wiec nie wpadaj w kompleksy :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 ale, co wie to wie................. 25.01.02, 14:14 i na pewno wiecej od mena? Odpowiedz Link Zgłoś
men_ No wiem Kitek, wiem - to twoja nowa 25.01.02, 14:22 kolekcja obok zdjęć, tak ?:))) Jak Wy to nazywacie w swoim światku zawodowym, hę ?:)) p.s.: to była metafora Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Kitek zatkaj uszy 25.01.02, 14:14 Do tego zakompleksienia do mi choleeeernie daleko !!!! Ego cały czas pod sufitem, O !:)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Kitek zatkaj uszy 25.01.02, 14:30 no, co najwyżej czasami wina troche brak .....:))) p.s.: to metafora :) Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: Kitek zatkaj uszy 25.01.02, 14:32 przy mnie to Twoje Ego wroci na swoje własciwe miejsce jak u innych bedzie na razie Cie oswajam :))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Kitek zatkaj uszy 25.01.02, 14:34 hi, hi - jest cały czas na własciwym miejscu :)) a to oswajanie - to kiedy przewidujesz, że niby będe z rączki jadł, hę ?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: Kitek zatkaj uszy 25.01.02, 14:40 przeciez Ci tego nie powiem zebys nie czmychnął mi tuz przed- w obawie przed utrata(złej)reputacji :))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Kitek zatkaj uszy 25.01.02, 14:41 A Ty to tak z ksiązek czy ..? brrrrrrrrrrrrrrrr, zimno mi sie zrobiło :)) A Uneczka wie co to profilaktyka - bo zaraz ją zastosuje, o !:)) oona napisał(a): > przeciez Ci tego nie powiem > zebys nie czmychnął mi tuz przed- > w obawie przed utrata(złej)reputacji > :))) Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: Kitek zatkaj uszy 25.01.02, 14:48 ja zawsze z doswiadczenia przeciez! O,Nirvana mi w radyju leci hehe,podkrece :))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Kitek zatkaj uszy 25.01.02, 14:51 brrrrrrrrrrrrrrr no to menik - fruuuuuuuuuuuu (ale nie takie jak ostatnio) :)) PA! Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: Kitek zatkaj uszy 25.01.02, 14:56 dobraaaaaaa,wyłaczam i tak juz wyrosłam z nirvany ale ta rokendrolowa młodosc eeeeech... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Kitek zatkaj uszy 25.01.02, 14:58 to fruuuuuuuuu, to nie było przez nirvanę :)) Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: Kitek zatkaj uszy 25.01.02, 15:07 to masz szczescie ze nie przez n.yyyy ja mam:)) to przez co? przez to doswiadczenie? przeciez mowiłam NIE MAM ZADNEGO DOSWIADCZENIA Z MEZCZYZNAMI niewinna(prawie,ze)jestem :))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Kitek zatkaj uszy 25.01.02, 15:09 O jezuuuuuuuuuuuu, zmieniasz taktykę oswajania, na bardziej zmysłową ?:)) Znowu sie boje tfu, tylko obawiam :)) Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: Kitek zatkaj uszy 25.01.02, 15:16 probuje Cie raczej brac na niewinnosc ze Ty niby bedziesz mnie w zycie wprowadzał a ja taka ufna,zapatrzona w Ciebie,oddana moze byc?działa? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Kitek zatkaj uszy 25.01.02, 15:20 i znowu wracasz do szkoły średniej ? buuuuuuuuuu :(( A ta niewiność ? To co my robili przez dwa ostatnie wieczora, hę ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: Kitek zatkaj uszy 25.01.02, 15:23 bo po omacku bładze z tą swoją taktyką wobec Ciebie wczoraj sie nieporzadnosci przestraszyłes dzisiaj niewinnosci buuuuu głupieje :(( co robilismy?nie pamietam moze Kitka zapytaj,albo jakiegos innego forumowicza :))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Kitek zatkaj uszy 25.01.02, 15:26 No to tez wybrałas bezstronnego świadka naszego ten/tego - Kitka ?:)) p.s.: to mam iść w koncu do tego pubu GOGO wieczorem ??? mogę Uneczko ? plizzzzzz :)) Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: Kitek zatkaj uszy 25.01.02, 15:36 a idz,w koncu i wyrozumiała musi byc kobieta idealna popatrz sobie na to co ja Ci pokazac nie moge bo swiatło tu trzeba gasic tylko bez ekscesów! ok? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Kitek zatkaj uszy 25.01.02, 15:41 a co to są ekscesy ???? To cos podobnego do tego wczorajszego, hę ?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: Kitek zatkaj uszy 25.01.02, 15:47 nie,ekscesy to wszystko to co jest be a co jest be? to,co nie jest z uneczką jasne? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Kitek zatkaj uszy 25.01.02, 15:54 A z Uneczka to wszystko jest O.K. ?:)) tzn. wszystkie nibygrzeszki, nie są grzeszkami, ale tylko z Uneczką i Menikiem w rolach głównych ?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: Kitek zatkaj uszy 25.01.02, 15:59 troszke sa ale my przeciez juz intercyze przedmalzenska niemal spisujemy w innym watku wiec lada chwila uswiecim sie swietym sakramentem malzenskim i wtedy.....!!!!! bedziem nie-grzeszyc z czystym sumieniem :))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Kitek zatkaj uszy 25.01.02, 16:08 To na tamtym wątku to jest ta sama Uneczka ?????? Kurde to ja za Toba tak latam ?:)) p.s.: zgłupiał ten men czy co ? tfu, tfu, tfu :)) Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: Kitek zatkaj uszy 25.01.02, 16:10 to ten mój wdzieczny wdziek... czarujacy czar.... (jakby było ciemniej za oknem to bym dodała jeszcze seksowna seksownosc) :))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Kitek zatkaj uszy 25.01.02, 16:17 Kurde TY tak znowu z ksiązek czy znowu, brrrrr, z doświadczenia :)) No to kurde, musimy pobrówac w dzien, bo wieczorem nic nie widze na oczy (nietylko przez te zgaszone światła :))) Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: Kitek zatkaj uszy 25.01.02, 16:22 ze co musimy?hihi cos Ci sie literki z wrazenia poprzestawiały? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Kitek zatkaj uszy 25.01.02, 16:26 pobróbować - miało być :)) Faktycznie z wrażenia - bo sam w firmie zostałem :))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Kitek zatkaj uszy 25.01.02, 16:32 jeszcze nie tak ciemno bo inaczej bałbym sie niby-sam zostać :)) p.s.: mam takiego pilocika, jak Ktoś bedzie mi chciał krzywde zrobic, to za 3 minutki pomoc przybędzie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: Kitek zatkaj uszy 25.01.02, 16:42 to niby czy nie niby? bo niby to na innym watku praktykujemy przypominam a przez te 3 min.tooooo duzo sie moze dziac nie chce Cie straszyc (i tu prosze bez brzydkich skojarzen z 3 min.) :))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Kitek zatkaj uszy 25.01.02, 16:46 Niby co niby ? Bo juz się w tym niby na niby pogubiłem :)) A 3 minutki - na przepustce ?:)) albo na przerwie w szkole średnie, fiu, fiu :)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Kitek zatkaj uszy 25.01.02, 17:00 zaraz, to nie ja, to brat mi tylko opowiadał :)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ A w ogóle to ja powinienem się 25.01.02, 17:01 pogniewać, że Uneczka tak pomyslała :((( Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: A w ogóle to ja powinienem się 25.01.02, 17:13 buuuuuuuu, A ja juz myślałem, że to gra wstepna, hę ?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: A w ogóle to ja powinienem się 25.01.02, 17:19 a co Ty tak z zaskoczenia? przez cały dzien(prawie)słowa na ten temat a tu nagle... i to tak jakos czule zaczyna :)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: A w ogóle to ja powinienem się 25.01.02, 17:20 a kto mi ciągle przez cały dzień marudził, że za jasno, czy też widno, hę ?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: A w ogóle to ja powinienem się 25.01.02, 17:29 a ja to dzisiaj raczej romantic(no co,tez raz w m-cu mi wolno cos innego?!) tak bym sie tylko przytuliła... zadnego darcia bluzek :)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: A w ogóle to ja powinienem się 25.01.02, 17:33 ???????????? pomyslę chwilę, czy jestem gotów na takie poswiecenie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: A w ogóle to ja powinienem się 25.01.02, 17:40 buuuuuuuu dobrze,poradze sobie do sciany sie przytule tez zimna,ale przynajmniej nie odepchnie :((( Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: A w ogóle to ja powinienem się 25.01.02, 17:41 Eck kobity, wy to potraficie kręcić czasami nami :)) No dobrze Ulegałeczko :))) Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: A w ogóle to ja powinienem się 25.01.02, 17:56 a co masz sie poswiecac i zmuszac a rob ze mna co chcesz (?????) :))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: A w ogóle to ja powinienem się 25.01.02, 18:11 Ojej, to Ty Uneczko ?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewusia:) do men................................. IP: *.telia.com 25.01.02, 18:16 Jak sie Gdzies... podpisujesz... to odpowiedz... ....................... ...................... ................................. ??????????????????????????????? ?????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: A w ogóle to ja powinienem się 25.01.02, 18:36 to stanowczo nie byłam ja :)) a to tam na dole to co?? Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: A w ogóle to ja powinienem się 25.01.02, 18:48 Gdzie na dole > A ! sznuróweczka u buta mi sie rozwiązała :)) Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: A w ogóle to ja powinienem się 25.01.02, 18:54 no nie mysl,ze sie schyle i Ci zawiaze te sznuróweczke :)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Maas, po strej znajomości możesz mi 25.01.02, 19:05 wykasowac parę postów na tym wątku ??:)) plizzzzzz, coś mnie czasami odkręca w żartach, a Ktos bardzo miły w to od razu wierzy !!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: Maas, po strej znajomości możesz mi 25.01.02, 19:10 no co Ty,juz tak nie odkrecaj przeciez nie mam tej 60-tki ani 50-tki ani 40-tki ani... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Maas, po strej znajomości możesz mi 25.01.02, 19:14 Kotku, chodziło mi tylko o te posty, w których sa moje nibyzłosliwości i niby szpileczki, :))) p.s.: ale miła, bardzo miła odpowiedź :)) *****************wiesz gdzie Koteczku ?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: Maas, po strej znajomości możesz mi 25.01.02, 19:18 zanim Ty mnie znowu********** albo jeszcze i gorzej(znaczy lepiej) to podaj granice w których mam sie zmiescic zwłaszcza ta górna mnie interesuje :))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Maas, po strej znajomości możesz mi 25.01.02, 19:29 no wiesz, minus 15 latek :))) Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: Maas, po strej znajomości możesz mi 25.01.02, 19:32 dla Ciebie moge byc nawet sam minus yyyyyy bez sensu :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 moglibyscie zmienic tytul watku.......... 25.01.02, 19:38 i pod mym szlachetnym nickiem, nie uprawiac nudnych schadzek, Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: moglibyscie zmienic tytul watku.......... 25.01.02, 19:41 jak taka nudna to po co sie wczytuje? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: moglibyscie zmienic tytul watku.......... 25.01.02, 19:43 nie wczytuje sie, tylko wy swoim malo odkywczymi myslami, bezprzerwy mego nicka na wierzch wywalacie, Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: moglibyscie zmienic tytul watku.......... 25.01.02, 19:47 ale myslami mimo wszystko toto nazwałes dzieki! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
oona Ciepły zimny... 25.01.02, 19:45 masz ostatnią szanse zeby mnie od stóp do głów teraz****** bo ide do domu i albo jutro albo dopiero w poniedziałek bedziesz miał nastepną okazję :))) Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: letni i letnia......... 25.01.02, 19:53 no własnie chce dac buzi na pozegnanie a jego wcieło Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: letni i letnia......... 25.01.02, 19:55 kiedys mi dawalas:((((( a teraz z wcietymi sie calujesz, Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: letni i letnia.........Uneczka 25.01.02, 19:57 przepraszam Uneczko, juz przyleciałem, tą głupia "polityką" na chwile sie zajałem *******, a stópki też mogę, i paluszki u rączet ?:)) plizzzzz Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Uneczka 25.01.02, 19:58 te polityke to na romantice i kobiecie uprawial, uprzejmnie donosze, Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Kituś, no dobra: razem z Uneczką 25.01.02, 19:55 walniemy jakąś darowizne na twoja firmę :)) Zostaniesz ordy-costam - zadowolony, hę :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: Kituś, no dobra: razem z Uneczką 25.01.02, 19:56 obiecanki, a jasmince radosc, Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Ciepły zimny... 25.01.02, 19:53 Aaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!!!! Tys sie znowu w bzdurne dyskusje wdała z tym kims, to nie chciałem (mimo, że mnie szlag trafiał) Ci przeszkadzać :)) Zaczynam od oczek (nie mylic z oczetami), brwi i rzęz : **, **, **, ******************** Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Ciepły zimny... 25.01.02, 20:05 hmmmmmmmmm, a buciki to chyba w sklepie dla dzieci kupujesz ??:)) ************* i rekawiczki tez ??:) ************ i (.....pip-skasowano.....) ******** Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Ciepły zimny... 25.01.02, 20:14 hmmmmmmmmmmmmmm *************** no przestan :)))) **************** ulalala **************** Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Maas, po strej znajomości możesz mi 25.01.02, 19:59 a pies trącał dowód osobisty, wazne, że wygladasz na minus 20 :)) **********, paluszki Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Uneczko, nie uciekaj jeszcze 25.01.02, 20:01 Niech sie wstydzi, ten kto widzi :)) ***** wiesz gdzie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: Uneczko, nie uciekaj jeszcze 25.01.02, 20:04 wiem!i czuje!************* :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Uneczko, nie uciekaj jeszcze 25.01.02, 20:07 Jaki hmmmmmm uzywasz lakierek do paluszków ************** nietylko na rączetach ************** Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: Uneczko, nie uciekaj jeszcze 25.01.02, 20:11 **********e ten no*********nie pamietam w tej chwili******** :)) Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: Uneczko, nie uciekaj jeszcze 25.01.02, 20:15 paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ********************* do jutra albo jak bozia nie da do ponie......... :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Uneczko, nie uciekaj jeszcze 25.01.02, 20:16 no co Ty ........:)))) ******************** mielismy, hmmmmmmmm ************** przestać tylko hmmmmmmmmmmm na buziaczkach oj, uwielbiam ten karczek ........ Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 moglibyscie zmienic tytul watku.......... 25.01.02, 20:16 prosilem was, bo juz o jakiejs mojej popularnosci pierdoly wypisuja, Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: moglibyscie zmienic tytul watku.......... 25.01.02, 20:21 To źle ?????:))) łał, Uneczko, co Ty ?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Kitek, i widzisz Baranie cos zrobił ????:))) 25.01.02, 20:30 Uneczka sie zawstydziła i mi uciekła :))) jeszcze "biedactwo" mi sie przeziebi :))) Odpowiedz Link Zgłoś