margushia 07.06.09, 13:22 Melduje, ze razem z Monique dotarlysmy do Warszawy :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
megi847 Re: Powroty - BBZ 07.06.09, 14:50 ja tez przed 14bylam juz w wawie, a o 14.03 u siebie pod blokiem:) cała i zdrowa...:) dopijam kawke i lece jeszcze 90km zrobic -na obiadzik rodzinny do dziadków:) ps.ciekawe kto ostatni dotrze:)? Odpowiedz Link Zgłoś
termit16 Re: Powroty - BBZ 07.06.09, 14:59 My też dotarliśmy przed 14-tą, w drodze minęłą nas Marta(Arwen) z Michałem. Organizatorki byłyście świetne, WIELKI DZIĘKI. Mariola, Czarna i Jerzy. Odpowiedz Link Zgłoś
angiefreewind Re: Powroty - BBZ 07.06.09, 23:13 No to tak... trasa G-ce => BZ i BZ => G-ce okazała się zbyt krótka :D więc po dodatkowych 100 km "wokół komina" melduje się z Rafałkowym "Plecaczkiem" cała i zdrowa :) Odpowiedz Link Zgłoś
margushia Re: Powroty - BBZ 08.06.09, 09:39 To moze dlatego, ze o tak malo szybsza, watek mi sie nie wyswietlil :( i zalozylam nowy. Ciesze sie, ze wszystkie dotarly i teraz juz na spokojnie wchodze tu na neta po to by wszystkim podziekowac za dobra zabawe i rozgrzanie atmosfery pomimo zimnicy. Do zobaczyska!! Odpowiedz Link Zgłoś
nieswinka Re: Powroty - BBZ 07.06.09, 14:59 Łódź też już po rodzinnym obiedzie ale jakoś tak mnie smutek ogarnął już i tęsknota... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
vidlak77 Re: Powroty - BBZ 07.06.09, 15:08 Zahaczywszy po drodze weselną biesiadę dotarliśmy do domu i my. Dziękujemy bardzo! Odpowiedz Link Zgłoś
malagocha79 Re: Powroty - BBZ 07.06.09, 15:20 My również meldujemy powrót ze świetnej imprezy. Było super, aż dziw że alkomat wytrzymał ;D Odpowiedz Link Zgłoś
indirectus Re: Powroty - BBZ 07.06.09, 15:22 W składzie z Elką i Aśką, dotarliśmy na miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
eskel222 Re: Powroty - BBZ 07.06.09, 15:26 Ja też już jakiś czas jestem w domu, ale to żaden wyczyn, bo miałam do przejechania 110 km :P Dziękuję Wszystkim za fajną zabawę. Pozdrawiam Anka Odpowiedz Link Zgłoś
4joannag Re: Powroty - BBZ 07.06.09, 15:39 melduję dotarcie do domu.... szkoda, bo fajnie było ;-) dziękuję wszystkim za super zabawe Odpowiedz Link Zgłoś
arsinoe73 Re: Powroty - BBZ 07.06.09, 15:48 punktualnie o 15,00 zameldowałam się w moim lokalu wyborczym :) piać dziękczynnie i pochwalnie będę, jak tylko doprowadzę się do porządku i lustro przestanie się krzywić na mój widok :) Odpowiedz Link Zgłoś
ladyrider Re: Powroty - BBZ 07.06.09, 16:18 dojechaliśmy cali z zdrowi, czyli ja i mój mąż. Troszke nas zmoczyło za Częstochową, a 10 km przed domem natrafiliśmy na prawdziwe oberwanie chmury:/ cali, troszke zmoczeni już w domu:) dziękujemy za super impreze:))) do rychłego zobaczenia Odpowiedz Link Zgłoś
paulina80s Re: Powroty - BBZ 07.06.09, 16:26 ekipa organizatorska też już dotarła do Wawy :) jeszcze raz wielkie dzięki za super spędzony czas:) Odpowiedz Link Zgłoś
aggres25 Re: Powroty - BBZ 07.06.09, 16:42 Również melduję szczęśliwe dotarcie do domu. Chyba nie muszę mówić, jak super było i jak żal, że się skończyło, prawda? Buziaki! (Izetta - ostatnio widziana w Nw.Mieście też pewnie zaraz będzie) Odpowiedz Link Zgłoś
aggres25 Izetta 07.06.09, 16:56 Izetta również dojechała szczęśliwie, ale internet zastrajkował (z tęsknoty, czy cóś) więc prosiła aby ją odmeldować, co niniejszym czynię :) Odpowiedz Link Zgłoś
qwaroslaw Re: Powroty - BBZ 07.06.09, 17:02 Winnix i jej plecak czyli ja dotarlismy szczęsliwie do Poznania Dzieki wielkie dla organizatorek I do zobaczenia następnym razem Odpowiedz Link Zgłoś
dreadpl Re: Powroty - BBZ 07.06.09, 17:04 Wesola gromadka juz w domu :) melduje sie poslusznie. Dziekuje za wspanialy weekend ;) I mam nadzieje ze szybko powtorzy sie okazja by w tak wspanialym gronie balowac. Odpowiedz Link Zgłoś
winnix Re: Powroty - BBZ 07.06.09, 21:46 To ja jeszcze od siebie - dotarliśmy do Poznania o 16tej, raz trochę zmokliśmy, wiało jak jasna cholera i odkryłam istnienie mięśni, o których nie mialam pojęcia. Nie wiem, chyba w zeszłym roku miałam po prostu lepszą kondycję, bo trasa do giżycka i powrót mnie tak nie zmęczyła jak te 600km. Ale fakt, nierówna walka z wiatrem też zrobiła różnicę, zarówno w prędkości jak i w zmęczeniu... Wielki szacunek dla dziewczyn za organizację, zagrało wszystko tak jak (chyba;)) miało zagrać i bylo naprawdę super:) Cieszę się, że mogłam poznać wreszcie wszystkich na żywo, zdjęcia podeślę jak trochę pozmniejszam, bo póki co po 2MB mają ;) Mam niedosyt z trasy, ten przeklęty wiatr pokrzyżował moje plany, ale zawsze kolejne 600km zapisane na liczniku :) Jeszcze raz dzięki, jak będziemy się pałętać gdzieś w okolicach co niektórych jednostek, to wprosimy się na kawę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
carrymoon Re: Powroty - BBZ 07.06.09, 17:21 Carrymoon, Sirmionka i Zu odmeldowujemy się było jak zawsze suuuuuper :D Odpowiedz Link Zgłoś
goha66 Re: Powroty - BBZ 07.06.09, 17:43 Goha + 1/2 w domu (młodzież jeszcze gdzieś jeździ). Szepa napisała sms-a, że dotarła. Ostatnie info od Dorotii (sprzed kwadransa) brzmi: pozostało 200 do domu. P.S. jeszcze raz ogromne podziękowania dla teamu Stolica :) Odpowiedz Link Zgłoś
1_leo Re: Powroty - BBZ 07.06.09, 17:45 Leo już od dawna pije drinki i trzyma kciuki za tych ca na drodze :) Leo Jutro to dzisiaj tyle że jutro Odpowiedz Link Zgłoś
brudny.ucek Re: Powroty - BBZ 07.06.09, 19:33 My dotarliśmy do domu w sobotę w nocy a dziś rano od razu do roboty :-/ Strasznie przepraszam, bo w zamieszaniu nie obejrzałam czyjegoś kontuzjowanego kolana, a jak mi się przypomniało, to już byliśmy tak daleko, że driver nie chciał zawracać.. :-(:-(:-( Jeśli tylko coś mogłabym teraz pomóc, doradzić - proszę o info na lucja.krynska@pro-motor.pl A tak generalnie, to wspaniale było z Wami spędzić ten czas - jesteście cudowni, unikatowi i kompletnie popieprzeni ;-):-):-D Dziękuję za wszystkie mądre, inspirujace rozmowy i masywne zakwasy przepony, brzucha i policzków :-) Odpowiedz Link Zgłoś
doktor.hab Re: Powroty - BBZ 08.06.09, 13:20 Lepiej późno niż... Dzięki za wszystko. Wojtek udawał udobruchanego beczką piwa ale żal mu d... ściskał , że nie był z nami. Tak jak sądziłam mało brakowało a musiałabym w kowbojkach wskoczyć do łóżka :D Udało się. Pozdrawiam Joanna (Beata XJ i Sylwia też cała) Odpowiedz Link Zgłoś
goha66 Re: Powroty - BBZ 09.06.09, 23:28 brudny.ucek napisała: > w zamieszaniu nie obejrzałam czyjegoś kontuzjowanego kolana ... no i całe szczęście, że nie pooglądałaś - jeszcze orzekłabyś, że zadne z dwóch nie nadaje się do jazdy (Wy lekarze to zawsze znajdziecie jakieś choróbsko :D) ... a tak nieświadomi czy zdrowi dojechaliśmy całą grupą do domku. pozdr. :) Odpowiedz Link Zgłoś
szepa11 Re: Powroty - BBZ 07.06.09, 19:50 Goha mnie już meldowała ale mogę zameldować się jeszcze raz :) Bardzo dziękuje za świetną zabawę i miło było Was zobaczyć na żywo. Ps. Jutro o 7 rano mam pociąg i wracam w okolice BZ czyli do Łodzi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
siostrakama Re: Powroty - BBZ 07.06.09, 19:52 sis juz zameldowała nasz powrot ;) ale jeszcze raz to potwierdze no kochani dzieki za wspolny weekend i spędzony czas bylo cudownie ale sami dobrze o tym wiecie ;))) do zobaczyska już niedługo Odpowiedz Link Zgłoś
luk-kasia Re: Powroty - BBZ 07.06.09, 19:54 Kochani, My też w domku, cali szczęśliwi, dzięki za spotkanie z Wami :D Było superancko!! Organizacja na medal, wprost nie mogę się nadziwić, jak to wszystko fajnie wymyśliłyście (team Mazowia) i jak extra wypaliło... Jest co wspominać. Po drodze jeszcze wstąpiliśmy do Rodzinki na pyszny obiadek. Ciocia, (czyli ja) zrobiła furorę i urosła w oczach dwóch skrzatów w wieku szkolnym... A na zakończenie Powell stwierdził, że się rozbrykałam, jak Tygrysek i musi mnie zacząć temperować, niedoczekanie hihi Jeszcze raz wielkie buziaki i do zobaczenia :) P.S. Małż jest pod wieeeelkim wrażeniem i już mnie pytał, czy następnym razem też może przyjechać... Odpowiedz Link Zgłoś
roomyanek Re: Powroty - BBZ 07.06.09, 19:55 Ja też na miejscu, razem z Margeritą i Niunuilą dotarłyśmy do Wrocka, moczone przez deszcz kilka razy, co nie przeszkadzało nam cieszyć się jak głupie :))) Organizatorki wielkie dzięki, jesteście suuuuper, zresztą same przecież o tym wiecie :D Odpowiedz Link Zgłoś
qgel600 Re: Powroty - BBZ 07.06.09, 20:09 ja o 9.00 byłem już w domu wykąpany i ogolony do komunii :) da się ;) mimo nocowania z Cieniem i Malagohą w jednym pokoju i nocnych rozmów o... do godz... :) hehe, jak sobie przypomnę to śmieję się do siebie jak głupi, a z drugiej strony smutno że już po.. smutno bez Was coraz bardziej :( do zobaczenia wkrótce ! Odpowiedz Link Zgłoś
motograss Re: Powroty - BBZ 07.06.09, 20:14 Odmeldowaliśmy się smsowo Wam, ale jeszcze tutaj też oczywiście. Organizatorki - raz jeszcze szacun,wszystkie dziewczyny i chłopaki było za..biście!!! (uściski ode mnie i Azbesta) :D p.s. Marzkaf, Arsinoe - Wy wiecie co... Goha - Ty wiesz co... Jos i HooLooVoo - dzięki za powrotną traskę :) ------- ===R6=== www.motormax.pl gg 1131742 Odpowiedz Link Zgłoś
hlm Re: Powroty - BBZ 07.06.09, 20:23 i my szczesliwie dojechalismy hołm, o dziwo bez kropli deszczu po drodze ale za to z zacisnietymi kciukami za bezpieczne powroty wszystkich pozostalych. dziekujemy za super spedzony czas, okazje do spotkania "po latach" i swietna zabawe. potrzebowalismy tego odpoczynku jak nie wiem co, ale jeszcze bardziej potrzebowalismy pobyc z zyczliwa i superacka ekipa, jaka, jak powrzechnie wiadomo ekipia midowa jest :) swietny weekend, swietna organizacja - wielkie dzieki za wszystko raz jeszcze. do zobaczenia nieco wczesniej niz za rok! Odpowiedz Link Zgłoś
elka_77 Re: Powroty - BBZ 07.06.09, 20:31 Odmeldowuję się, po przystanku na obiad i wizytę w lokalu wyborczym :) Wielkie dzięki wszystkim za super zabawę. Ostatni raz wyskakałam się tak na zimówce :)) Szacun dla organizatorek:) Odpowiedz Link Zgłoś
gosiasv Re: Powroty - BBZ 07.06.09, 20:56 ostatnia ? cała i zdrowa , 4 x zmokłam, i jeden długi postój przez wypadek ( ze tez musiłam stac 50 km od domu) ksiądz wieczorną mszę odprawił... zdąrzył;) wielkie dzięki za wspaniałą zabawę co złego to nie ja !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
josss Re: Powroty - BBZ 07.06.09, 21:11 Przed kilkoma minutami zawitałam do warszawskiego domku. Razem z Ulu chyba ostatni z teamu Stolica dotarliśmy do tego uroczego miasta ;) Po rozstaniu z Grass i Azbestem polecieliśmy do mojego rodzinnego Gostynina, w lokalu wyborczym pan się nie mógł nadziwić, że ja taka cała w skórach i jak wyszłam z budynku, to się przez okno oglądał, czy jak plecak czy kierowca. A później była rybka w Woli Brwileńskiej, prawie przelecenie SVką z prędkością nadświetlną przez środek ronda, a później mały postój z trzema trzynastoletnimi skuterowcami 100 m za owym rondem na przystanku autobudowym z Zaborowie. Były rozmowy o pojemnościach i prędkościach. Był wiosenny deszcz, a kilka minut później słońce i niesamowita tęcza - wszystko na jednym, niespodziewanym postoju :) I dla takich nieśpiesznych chwil warto zrobić z Babozlotu nie 150 km do Warszawy, a ponad 300 :D Thx HooLooVoo! Odpowiedz Link Zgłoś
hooloovoo Re: Powroty - BBZ 08.06.09, 08:51 Dzięki Josss za zabranie mnie na "małą" przejażdżkę :) i za tęczę ;) cało i zdrowo dojechałem do domu:) Joss a te 300km to tak ja te moje 120km/h ;) Odpowiedz Link Zgłoś
josss Re: Powroty - BBZ 08.06.09, 10:17 hooloovoo napisał: > Joss a te 300km to tak ja te moje 120km/h ;) No napisałam, że "ponad 300" ;) Ale jak wolisz "prawie 400" to już się poprawiam :D Jeżeli moje 120 km/h to Twoje 98 km/h, to strach pomyśleć ile miałeś na liczniku naprawdę, jak jechałeś swoje 180 ;) Odpowiedz Link Zgłoś
carrymoon Re: Powroty - BBZ 07.06.09, 21:32 a ja Wam tak strasznie zazdrościłam, że po powrocie do domu, kąpieli i chwili odpoczynku odpaliłam Jędze i zrobiłam rundkę po Wrocławiu :D no chociaż chwileczkę ale polatałam :D Avo dotarła na Hel, meldowała się telefonicznie :) Życie nie powinno być podróżą do grobu. Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce, tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy dupy, krzycząc... " ALE TO BYŁA JAZDA..." Odpowiedz Link Zgłoś
alut-ka71 Re: Powroty - BBZ 07.06.09, 21:45 Alut-ka i Jacek, my również od paru godzin jesteśmy w domu. Dziękujemy wszystkim za wystrzałowy weekend :) Odpowiedz Link Zgłoś
vgatta Re: Powroty - BBZ 07.06.09, 21:53 My-czyli ja i Radzio, też jesteśmy już jakiś czas na miejscu, ale dopiero teraz mamy dostęp do kompa i dlatego tak późno się meldujemy. Buziaki dla wszyskich i podziękowania za ekstra imprezę! Do zabaczenia jak najszybciej...:). Odpowiedz Link Zgłoś
marzkaf Re: Powroty - BBZ 07.06.09, 21:53 Okazuje się, że choć mam najbliżej melduję się jako jedna z ostatnich :P Pzed godzinką stawiłam się w domciu, po drodze odbierając dzieciaki. Buziaki dla Was wszystkich i DoZo na Zimówce, a może i wcześniej!!! Odpowiedz Link Zgłoś
goha66 Re: Powroty - BBZ 07.06.09, 22:12 KOSZALIN w domu :) ... brak danych o Gieńciach. Ktoś coś wie? Odpowiedz Link Zgłoś
arsinoe73 Re: Powroty - BBZ 07.06.09, 22:28 Powroty są do dupy..........Tyle Wam powiem....:( Dziękuję Wam bardzo za ten łikend, było bossssko, jak zwykle zresztą:) Organizatorkom w pas się kłaniam, jeszcze raz szacun dla Dreda, proszę nie przywozić więcej alkomatu, bo to straszne dowiedzieć się, ile ma się we krwi, i nienawidzę Ucka. Dobranoc :D:P;) Odpowiedz Link Zgłoś
brudny.ucek Re: Powroty - BBZ 08.06.09, 00:48 arsinoe73 napisała: i nie > nawidzę Ucka. a ja cię kuuoooochammm! :-*:-*:-*:-) Odpowiedz Link Zgłoś
hanah83 Re: Powroty - BBZ 07.06.09, 22:29 jestem cała i zdrowa czekam na zimówke Odpowiedz Link Zgłoś
dorotii3 Re: Powroty - BBZ 07.06.09, 22:48 Widzę, że Goha mnie odmeldowała:))) Na liczniku po week przybyło ok 1100 km. Trasa super (kolega przeprowadził mnie przez Uć, więc nie było tak źle:D). Nigdzie nie pobłądziłam (dziwne, jak na mnie...;) ) Team Wawa - dzięki za fajną imprezkę, miło było znowu Was zobaczyć i do zo na zimówce:))) Luk-kasia i Paweł, dzięki za towarzystwo w drodze na BBZ:))) Odpowiedz Link Zgłoś
giencia Re: Powroty - BBZ 08.06.09, 07:15 I na końcu MY :) My też wróciliśmy - wczoraj, ale tak jakby dzisiaj heh :) Odpowiedz Link Zgłoś
avocado67 Re: Powroty - BBZ 08.06.09, 08:03 Ja się odmeldowuję z Helu :) i melduję posłusznie że woda w morzu zimna jakniewiadomoco :) Przynajmniej taka była dziś o siódmej rano. Figa potwierdza:) Dzięki za pyszną zabawę. Team stolYcO!! Hats off ;) organizacja na medal Odpowiedz Link Zgłoś
goha66 Re:komplet :) 08.06.09, 08:07 jak przyjemnie jest napisać: powroty zakończone - bez strat w ludziach i sprzęcie :) Odpowiedz Link Zgłoś