Gość: chochlik IP: 192.168.5.* 31.01.02, 13:12 Chochlik jestem. Kolega chochli. Łyżki wazowej. Byli tu moi znajomi kubek i widelec? I gdzie jest ta zupa do jasnej cholery? ch och lik Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mag_nolia Re: Chochlik 31.01.02, 13:13 to zostały Ci jeszcze tylko: widelczyki do ciasta, noże, i sztućce do ryb... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chochlik Re: Chochlik IP: 192.168.5.* 31.01.02, 13:16 A naczynia? Takie wazy , półmiski, gary i gęsiary ? Albo tłuczek do mięsa? To tego juz nie widzisz? A jak jogurt? Owocowy czy naturalny? Z kawałkami owoców? Szukam wazy , nie widziałaś? widelec. dkubek, d. pólmich............ Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: Chochlik 31.01.02, 13:17 chcesz nam forum zagracić??? zmywarka tego wszystkiego nie pomieści... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chochlik Re: Chochlik IP: 192.168.5.* 31.01.02, 13:21 Chce. Zagrace i już. A potem posprzątacie. kubek i widelce w komplecie Odpowiedz Link Zgłoś
chochla Re: Chochlik 31.01.02, 14:00 czesc kolego, zupy nie ma i nie bedzie, bo zastapili ja tzw. Garacym kubkiem Knurra..... chyba ze pomidorowa z ziemniakami w stolowce Poczty Polskiej....:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubek Re: deser IP: 192.168.5.* 31.01.02, 14:05 A co lubisz? Na słodko czy na bardzo słodko czy na sakramencko słodko czy co lubisz? kubek Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: deser 31.01.02, 14:07 deser deserny być winien, czyli sakramencko...słodko... ??? Gość portalu: kubek napisał(a): > A co lubisz? Na słodko czy na bardzo słodko czy na sakramencko słodko czy co > lubisz? > kubek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubek Re: Chochla IP: 192.168.5.* 31.01.02, 14:04 Wybacz że jestem jeden ale vel velupex. Lubię spotykac chochle i łygi i gary i penaty. I nie lubie cienkiej kuchni. Uważaj tu bo wczoraj jako kubek to mnie migiem rozpierdzielili. Dzis to sie jeszcze nieźle bawie z taka przyjemna kobitką a ona umie zrecznie przygarnać kubek i takie mi fale robi ,że troche mi sie pianka przewala. Zostajesz Chochla? kubek Odpowiedz Link Zgłoś
chochla Re: Chochla 31.01.02, 14:49 dobra, zostaje i bede ci tej zupy dolewac, zeby pianka byla.... ja tez nie lubie cienkiej kuchni, wczoraj niestety musialam sie zadowolic McDonaldsem bo w okolo nic nie bylo, a wczesniej zupa pomidorowa z ziemniakami, bo innej na Poczcie nie mieli.... ale na dzisiaj to proponuje Bisque z homara.... mniam mniam mniam Odpowiedz Link Zgłoś