blondiii89 14.07.09, 12:58 Szukam kogos kto pojedzie ze mna na wakacje, znajomi mnie wykolowali wiec nie mam z kim jechac. Jestem z Wrocławia może znajdzie się ktoś chętny???? Piszcie na meila. pozsrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
facet12345 Re: szukam kogos kto pojedzie ze mna na wakacje.. 14.07.09, 14:23 Cześć. W jakim terminie chesz pojechać na wakacje? Na jak długo? Gdzie chesz pojechać na wakacje? W jakim wieku jestes? oraz jeśli masz wymagania co do faceta z którym chesz pojechać przedstaw je? oraz w jakim ma być facet wieku? Chetnie bym pojechał na wakacje z toba.Jak wygladasz, opisz sie?a może fotka wyślesz?pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkappp_2 Re: szukam kogos kto pojedzie ze mna na wakacje.. 15.07.09, 09:03 facet12345 , blodii nie napisała, ze to ma być tylko facet. opisz się.. jeżeli na 90 kg to z nią nie pojedziesz?? faceci to idioci, jeszcze się nie nauczyli , że charakter sie liczy. znajduja sobię laskę , dla której liczy sie kolor tipsa, a potem narzekaja , że fajnych dziewczyn nie ma sam się opisz, napewno jesteś zakompleksionym polaczkiem Odpowiedz Link Zgłoś
impulse81 Re: szukam kogos kto pojedzie ze mna na wakacje.. 05.09.09, 01:43 Kobiety to z kolei idiotki, które na siłę wmawiają sobie i innym, że liczy się tylko charakter choć, zarówno one jak i inni wiedzą, że tak nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
facet5 Re: szukam kogos kto pojedzie ze mna na wakacje.. 14.07.09, 14:34 siemka. ja też chetnie wybiorę się z tobą na wakacje! Napisz coś wiećej o sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
bourne84 Re: szukam kogos kto pojedzie ze mna na wakacje.. 28.08.09, 05:13 witaj we wrzesniu mamy zamiar wybrać sie do wrocławia...(w ramach takich weekendowych wypadów:p).Akurat we wrocławiu mieszkasz wiec to dla Ciebie zaden wypad,ale kwestia w tym,że bysmy sie poznali a na nastepny wyjazd bys pojechała z nami:) to tak ogólnie:p zapraszam:-) gg 1506444 Odpowiedz Link Zgłoś
misiek28wroc Re: szukam kogos kto pojedzie ze mna na wakacje.. 04.04.10, 20:01 Witaj. W jakim terminie ten wyjazd,na ile dni jaka miejscowość gdzie bedzie nocleg -jakis osrodek masz na oku? jakie masz wymagania? Ja 28l. wysoki szczupły normalny szarak jakieś pytania to napisz prosze. gg179867 Odpowiedz Link Zgłoś
amelkaa20 Re: szukam kogos kto pojedzie ze mna na wakacje.. 29.04.10, 17:48 Seks musi być urozmaicony. A jeśli ma taki być to musicie dobrać jakieś zabawki do tego. Na dyskrecja.pl macie ogromny wybór różnych rzeczy które go uatrakcyjnią. Odpowiedz Link Zgłoś
szturmownik hmmm 03.07.13, 21:14 Przez neta trochę ciężko znaleźć kogoś zaufanego :) Odpowiedz Link Zgłoś