Dodaj do ulubionych

Taki mam troszkę dzisiaj smutny dzień...:(((((

30.12.03, 19:20
Moja przyjaciółka nie mieszka od jakiegoś czasu w Polsce, a dziś właśnie są
jej urodziny i tęsknię za nią strasznie.... i jakoś mi tak smutno :(( buuu
chyba sie rozpłaczę :(((((
Obserwuj wątek
    • kasienka80 glowa do gory 30.12.03, 19:26
      Ja Cie rozumiem !!!
      Ja tez nie mieszkam w Polsce i tez zostawilam tu moja przyjaciolke i teraz jak
      jestem w Wawie to jest fajnie, bo mozemy cigle gadac przez telefon, problemy
      rozwiazywac na biezaco, ale jak sa jakies fajne okazje co mi o niej
      prezypominaja to tez mi smutno....
      Glowa do gory !!! prawdziwa przyjazn wszystko przetrzyma i jeszcze bardziej
      dojrzeje, bo jest wystawiona na rozne proby
      • monisb Re: glowa do gory 30.12.03, 19:35
        Każdego nachodzą takie smutki i dołki, zwłaszcza jak za oknem jest zimno i
        deszczowo, no i kończy się kolejny rok - co zawsze skłania do refleksji.
        Zgadzam się z Kasienka, prawdziwa przyjaźń wszystko przetrwa, a chwilowe
        oddalenie - tylko ją wzmocni. Po za tym pomyśl jaką jesteś szczęściarą, że masz
        prawdziwą przyjaciółkę. To naprawdę bardzo ważne i wcale nie takie częste. Ja
        też mam masę znajomych, koleżanek - nawet takich bardzo bliskich, ale
        przyjaciółkę jedną jedyną, ukochaną, dla któej zrobiłabym wszystko i myślę ze
        ona podobnie. I samo poczucie że ją mam bardzo mi pomaga.
        Głowa do góry, smutki miną, przyjaciółka jest, nawet jeśli chwilowo bardzo
        daleko, to jest i na pewno ciepło o Tobie myśli
        Ściskam mocno i nie daj się złemu nastrojowi
        M
      • aiwa7 Re: glowa do gory 30.12.03, 19:38
        Dzięki za miłe słowa :)
        Mam nadzieję, że jakoś dam sobie radę. Może jak upłynie więcej czasu.
        Pozdr. dzieki
        • aariel Re: glowa do gory 30.12.03, 19:49
          Ja mialam dwie takie najblizsze przyjaciolki, ktore tez sie rozjechaly w rozne
          strony swiata.
          No i tez za nimi tesknie, najbardziej mi ich brak gdy mi jest zle. Obie
          wyjechaly ponad 3 lata temu i jak sie spotykamy raz albo dwa razy na rok to
          jest tak jabysmy sie 1 dzien nie widzialy. I to jest fajne!
    • chiara76 Re: Taki mam troszkę dzisiaj smutny dzień...:(((( 30.12.03, 21:53
      Rozumiem cię, moja przyjaciółka jest w ...Australii...to naprawdę jest koniec
      świata. Mnie nie stać, żeby do niej dzwonić, za drogo to jednak wychodzi,
      pozostają więc emaile i smsy. Czasem ona dzwoni, ale są takie chwile, że brak
      rozmowy oczy w oczy. W niedzielę miałam taki dzień, że właśnie potrzebowałam
      się komuś wyżalić, wypłakać...i co? Nawet pisać nie mogła, za świerze to było,
      a teraz już jej nie będę męczyć, skoro sama ochłonęłam...
      Przyłączam się do Dziewczyn, jesteś wielką szczęściarą, że masz tę najlepszą
      przyjaciółkę. Pozdrawiam Cię.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka