aiwa7 30.12.03, 19:20 Moja przyjaciółka nie mieszka od jakiegoś czasu w Polsce, a dziś właśnie są jej urodziny i tęsknię za nią strasznie.... i jakoś mi tak smutno :(( buuu chyba sie rozpłaczę :((((( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasienka80 glowa do gory 30.12.03, 19:26 Ja Cie rozumiem !!! Ja tez nie mieszkam w Polsce i tez zostawilam tu moja przyjaciolke i teraz jak jestem w Wawie to jest fajnie, bo mozemy cigle gadac przez telefon, problemy rozwiazywac na biezaco, ale jak sa jakies fajne okazje co mi o niej prezypominaja to tez mi smutno.... Glowa do gory !!! prawdziwa przyjazn wszystko przetrzyma i jeszcze bardziej dojrzeje, bo jest wystawiona na rozne proby Odpowiedz Link Zgłoś
monisb Re: glowa do gory 30.12.03, 19:35 Każdego nachodzą takie smutki i dołki, zwłaszcza jak za oknem jest zimno i deszczowo, no i kończy się kolejny rok - co zawsze skłania do refleksji. Zgadzam się z Kasienka, prawdziwa przyjaźń wszystko przetrwa, a chwilowe oddalenie - tylko ją wzmocni. Po za tym pomyśl jaką jesteś szczęściarą, że masz prawdziwą przyjaciółkę. To naprawdę bardzo ważne i wcale nie takie częste. Ja też mam masę znajomych, koleżanek - nawet takich bardzo bliskich, ale przyjaciółkę jedną jedyną, ukochaną, dla któej zrobiłabym wszystko i myślę ze ona podobnie. I samo poczucie że ją mam bardzo mi pomaga. Głowa do góry, smutki miną, przyjaciółka jest, nawet jeśli chwilowo bardzo daleko, to jest i na pewno ciepło o Tobie myśli Ściskam mocno i nie daj się złemu nastrojowi M Odpowiedz Link Zgłoś
aiwa7 Re: glowa do gory 30.12.03, 19:38 Dzięki za miłe słowa :) Mam nadzieję, że jakoś dam sobie radę. Może jak upłynie więcej czasu. Pozdr. dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
aariel Re: glowa do gory 30.12.03, 19:49 Ja mialam dwie takie najblizsze przyjaciolki, ktore tez sie rozjechaly w rozne strony swiata. No i tez za nimi tesknie, najbardziej mi ich brak gdy mi jest zle. Obie wyjechaly ponad 3 lata temu i jak sie spotykamy raz albo dwa razy na rok to jest tak jabysmy sie 1 dzien nie widzialy. I to jest fajne! Odpowiedz Link Zgłoś
chiara76 Re: Taki mam troszkę dzisiaj smutny dzień...:(((( 30.12.03, 21:53 Rozumiem cię, moja przyjaciółka jest w ...Australii...to naprawdę jest koniec świata. Mnie nie stać, żeby do niej dzwonić, za drogo to jednak wychodzi, pozostają więc emaile i smsy. Czasem ona dzwoni, ale są takie chwile, że brak rozmowy oczy w oczy. W niedzielę miałam taki dzień, że właśnie potrzebowałam się komuś wyżalić, wypłakać...i co? Nawet pisać nie mogła, za świerze to było, a teraz już jej nie będę męczyć, skoro sama ochłonęłam... Przyłączam się do Dziewczyn, jesteś wielką szczęściarą, że masz tę najlepszą przyjaciółkę. Pozdrawiam Cię. Odpowiedz Link Zgłoś