alinaka2 06.01.10, 12:57 czy może ktoś polecić speca od naprawy (może tylko przeczyszcznia) pieca gazowego? Z uwagi na warunki atmosferyczne b.pilne :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pusstelnik Re: piec gazowy 06.01.10, 13:21 alinaka2 napisała: > czy może ktoś polecić speca od naprawy (może tylko przeczyszcznia) > pieca gazowego? Z uwagi na warunki atmosferyczne b.pilne :) Można spróbować p. Zygmunt Kopacz tel. 602-699-815 - instalował nam piec f. Junkers - jeśli nie pomoże, to może coś poleci... Odpowiedz Link Zgłoś
mdzalewscy1 dane ? 06.01.10, 16:39 Aby Ci ktoś pomógł, musisz podać co to jest ? to piec czy kocioł ? bo to różne urządzenia zakładam że to kocioł, a więc podaj producenta kotła i rodzaj: otwarta czy zamknięta komora spalania, ew. kondensacyjny ? oraz ile kocioł ma lat +/-. Odpowiedz Link Zgłoś
mdzalewscy1 dane ? 06.01.10, 16:42 Aby Ci ktoś pomógł, musisz podać co to jest ? to piec czy kocioł ? bo to różne urządzenia zakładam że to kocioł, a więc podaj producenta kotła i rodzaj: otwarta czy zamknięta komora spalania, ew. kondensacyjny ? oraz ile kocioł ma lat +/-. jeśli nikogo nie znajdziesz to wejdź na stronę producenta kotła i poszukaj autoryzowanego serwisanta, będzie trochę drożej, ale wszystko CI posprawdza, dysze, czy gaz się nie ulatnia, itd.. Odpowiedz Link Zgłoś
biedroneczka031 Re: piec gazowy 06.01.10, 16:47 do mnie przyjeżdża pan 602 412 819 Odpowiedz Link Zgłoś
alinaka2 Re: piec gazowy 06.01.10, 20:11 przyznam, że nie wiem :( ale sprawdzę - kiedyś było prościej, fachowiec naprawiał każdy rodzaj. Piec jest przynajmniej kilkuletni ale po perypetiach z ceną gazu (sprzed dwóch lat)powróciliśmy do palenia węglem. Teraz myślałam o tym, żeby odnowić znajomość ale on odmawia współpracy , gaśnie świeczka. Spróbuję skorzystać z podanego numeru - jak mi fachman nie pomoże to przynajmniej określi co mam i gdzieś odeśle:) Dziękuję za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś