husky_ 11.08.05, 21:45 www.ifp.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=6732 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jarek.p Re: Policja w Markach 12.08.05, 10:38 Taaaa.... Do Marek jeszcze się nie zdołałem przeprowadzić a już miałem okazje poznać metody pracy mareckiej policji, zgłaszając kradzież drzewa z mojej działki. Moja wizyta w zasadzie sprowadza się do zmarnowanych trzech godzin (tyle to trwało!). Zgłoszenie zostało przyjęte jako wykroczenie, policjant rozłożył szeroko ręce, że oni nic nie mogą, patrole tam nie mają sensu, o żadnych rozpytaniach wśród okolicznych co kto widział, co kto słyszał nie może być mowy, najlepiej jeśli sam się rozpytam, a jak się coś dowiem, to do nich, przy czym najlepiej, gdyby złodziei nakryć na gorącym uczynku, to wtedy oni przyjadą. J. Odpowiedz Link Zgłoś
flash3 Mania Przesladowcza 12.08.05, 17:46 husky_ napisał: > www.ifp.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=6732 Chyba zaraz wpadnę w manię prześladowczą... ledwo co pojawiłem się na jednym z rozlicznych for na których można mnie spotkać, a już mnie wytropili Dyskusja na tamtym forum zapowiada się ciekawie więc będę ją kontynuował Ps. A może ktoś zna jeszcze jakieś fora (poza portalem Gazeta.pl) gdzie można mnie spotkać? A tak na marginesie powiem że jest ich bardzo wiele... Odpowiedz Link Zgłoś
flash3 Re: Mania Przesladowcza 13.08.05, 11:27 husky_ napisał: > www.forum.lolity.pl ???? ;-) No nie... na takich to nie mam zwyczaju bywać :-) Miałem na myśli bardziej "normalne" fora :-) No kto znajdzie mnie pierwszy? Odpowiedz Link Zgłoś
w.karpinski Re: Mania Przesladowcza 13.08.05, 15:02 flash3 napisał: > No kto znajdzie mnie pierwszy? To nie jest trudne. Na przykład: Forum studentów Wyższej Szkoły Działalności Gospodarczej Dołączył Pan na forum 15 Maja 2005 Postów do dnia dzisiejszego - 2 Podał Pan w informacji o sobie: Skąd: Marki Zawód: Urzędnik Sądowy Zainteresowania: Informatyka Pozdrawiam W.Karpiński Ps. na forum policyjne dołączył Pan 5 sierpnia 2005 roku. Odpowiedz Link Zgłoś
flash3 Re: Mania Przesladowcza 13.08.05, 17:30 w.karpinski napisał: > flash3 napisał: > > No kto znajdzie mnie pierwszy? > > To nie jest trudne. Na przykład: > Forum studentów Wyższej Szkoły Działalności Gospodarczej > Dołączył Pan na forum 15 Maja 2005 > Postów do dnia dzisiejszego - 2 > Podał Pan w informacji o sobie: > Skąd: Marki > Zawód: Urzędnik Sądowy > Zainteresowania: Informatyka > > Pozdrawiam > W.Karpiński > Ps. na forum policyjne dołączył Pan 5 sierpnia 2005 roku. Podziwiam Pana Panie Włodzimierzu za dociekliwość... ale to niestety dalej nie wszystko... no kto mnie jeszcze znajdzie? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
rafal.redel Re: Policja w Markach 07.09.05, 12:15 Polecam wszystkim sprawdzenie się w testach na policjantów ;-) praca.gazeta.pl/praca/1,47341,2898935.html Odpowiedz Link Zgłoś
mistsh16 Re: Policja w Markach 08.09.05, 19:50 niestety nie załapałem sie zabrakło mi 5 punktów :) Odpowiedz Link Zgłoś
jaczyniak Re: Policja w Markach 09.09.05, 14:05 no to po tym teście mógłbym iść do policji, zdobyłem (po ciężkim boju) 26 punktów, nie jest aż tak źle Odpowiedz Link Zgłoś