IP: *.marketingserwis.pl 03.10.02, 13:43
Od kiedy zgłosiłem do prokuratury doniesienie o popełnieniu przestępstw przez
Werczyńskiego i jego współpracowników moja żona czuje się zagrożona we
własnym domu. Chcemy więc założyć alarm w domu i wykupić usługę monitoringu
agencji ochrony. Wczoraj o godzinie 18 miał być u mnie przedstawiciel agencji
ochrony mienia Solid Securities, ale nie pojawił się. Może ktoś z
forumowiczów ma kontakt do bardziej solidnej agencji ochrony mienia, której
patrole już działają w Markach.

Obserwuj wątek
    • Gość: xxl Re: Ochrona IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 03.10.02, 15:28
      Odnoszę wrażenie, że powodem zagrożenia pana życia i jego rodziny jest
      J.Werczyński z żoną i dziećmi. Powinien pan jak najszybciej powiadomić o tym
      FBI (numeru nie znam) lub, co najmniej marecką policję (997). Musi pan przecież
      zrobić wszystko aby chronić jedyną uczciwą osobę w tym mieście.
      • Gość: Jerzy Krajewski Re: Ochrona IP: *.marketingserwis.pl 03.10.02, 15:49
        Szanowny Panie XXL!
        W doniesieniu do prokuratury wymieniony był również właściciel salonu Toyota
        Marki, czyli poważny przedsiębiorca. Nie znam go osobiście, nie wiem, jak
        wygląda. W sprawę przejmowania działek przez zasiedzenie na podstawie
        dokumentów potwierdzających nieprawdę zaangażowany był też jeden z notariuszy.
        Przypadków nielegalnego zasiedzenie pewnie było więcej, a nie wiem, kto był w
        nie zaangażowany. Pani notariusz, którą zamordowano kilka dni temu, była
        zaangażowana w podobne przejmowanie kamienic przez gangsterów.
        Nie wiem, z kim mam do czynienia po drugiej stronie, a jestem przekonany, że
        przypadki, jakie ujawniłem, to tylko czubek góry lodowej.
        Niech więc Pan sobie nie kpi, proszę.
        Werczyński ma rzeczywiście piękną żonę i ładne dzieci. Ale to jeszcze nie
        znaczy, że jest niewinny i nie może posunąć się do złych rzeczy.
        Jeden z moich sąsiadów ma też wyjątkowej urody córki i ładnego syna, a okazało
        się, że to gangster, który siedzi w wiązieniu za rozboje i wymuszanie haraczy.
        Opowiedział mi o tym mój drugi sąsiad, Jerzy Bartold, spokrewniony zresztą z
        Januszem Werczyńskim.
        Gość portalu: xxl napisał(a):

> Odnoszę wrażenie, że powodem zagrożenia pana życia i jego rodziny jest
        > J.Werczyński z żoną i dziećmi. Powinien pan jak najszybciej powiadomić o tym
        > FBI (numeru nie znam) lub, co najmniej marecką policję (997). Musi pan
        przecież
        >
        > zrobić wszystko aby chronić jedyną uczciwą osobę w tym mieście.
        • Gość: Raffix Re: Ochrona IP: *.dip0.t-ipconnect.de 03.10.02, 15:57
          Gość portalu: Jerzy Krajewski napisał(a):
          > Jeden z moich sąsiadów ma też wyjątkowej urody córki i ładnego syna, a
          > okazało się, że to gangster, który siedzi w wiązieniu za rozboje i wymuszanie
          > haraczy.
          Brrr... mam nadzieje, ze na mojej ulicy chociaz gangsterzy nie mieszkaja.
          Uliczka powstala od podstaw w ostatnich latach, wielu ludzi poznalem i zajmuja
          sie uczciwymi zajeciami. Gangstera miec za sasiada to bylaby dla mnie jedna z
          gorszych kar - codziennie patrzec jak dochodowym i w sumie bezkarnym zajeciem
          jest w Polsce bandytyzm, przerabane.
        • Gość: xxl Re: Ochrona IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 03.10.02, 15:59
          Nie znam żony J.Werczyńskiego ale skoro pan mówi, że jest ładna to mu
          zazdroszczę. Natomiast pana żona nie grzeszy urodą i panu już nie zazdroszczę.
          • Gość: Raffix Re: Ochrona IP: *.dip0.t-ipconnect.de 03.10.02, 16:08
            > Nie znam żony J.Werczyńskiego ale skoro pan mówi, że jest ładna to mu
            > zazdroszczę. Natomiast pana żona nie grzeszy urodą i panu już nie
            > zazdroszczę.

Tajemniczy Xxl-u, mam do Ciebie prosbe: czy moglbys nie schodzic ponizej
            pewnego minimalnego poziomu? Do polskiej tradycji naleza m.in. szacunek dla
            kobiet oraz uzywanie wobec adresatow wielkiej litery w formie pisemnej (Pan lub
            uzywana powszechnie w internecie takze wobec nieznajomych forma Ty).

Czy naprawde polityka musi niektorych pozbawiac wszelkich hamulcow?
            • Gość: Jerzy Krajewski Re: Ochrona IP: *.marketingserwis.pl 03.10.02, 16:19
              Drogi Panie Raffix!
              Dziękuję za obronę dobrych obyczajów.
              Pozdrawiam
              Jerzy Krajewski
              Gość portalu: Raffix napisał(a):

> Gość portalu: xxl napisał(a):
              > > Nie znam żony J.Werczyńskiego ale skoro pan mówi, że jest ładna to mu
              > > zazdroszczę. Natomiast pana żona nie grzeszy urodą i panu już nie
              > > zazdroszczę.
              >
              > Tajemniczy Xxl-u, mam do Ciebie prosbe: czy moglbys nie schodzic ponizej
              > pewnego minimalnego poziomu? Do polskiej tradycji naleza m.in. szacunek dla
              > kobiet oraz uzywanie wobec adresatow wielkiej litery w formie pisemnej (Pan
              lub
              >
              > uzywana powszechnie w internecie takze wobec nieznajomych forma Ty).
              >
              > Czy naprawde polityka musi niektorych pozbawiac wszelkich hamulcow?
          • Gość: Jerzy Krajewski Re: Ochrona IP: *.marketingserwis.pl 03.10.02, 16:13
            Moja żona jest wyjątkowo piękna, a moi dwaj synowie są wspaniali.
            Zdjęcie żony Werczyńskiego może Pan zobaczyć na stronie www.werczynski.pl.

> Nie znam żony J.Werczyńskiego ale skoro pan mówi, że jest ładna to mu
            > zazdroszczę. Natomiast pana żona nie grzeszy urodą i panu już nie
            zazdroszczę.
            >
    • Gość: B.W. Re: Ochrona IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.10.02, 13:01
      Podobnie jak Pan jestem oburzony formą ataku na żonę Jerzego Krajewskiego,
      jednakże z drugiej strony uważam, że osoba ta nie zasługuje na specjalny
      szacunek. Ktoś stosuje niewybredne sposoby walki, jednak są one nieporównywalne
      z tym, co szykuje w swojej kampanii wyborczej dotknięty kandydat. Ze
      zrozumiałych względów podpiszę się fikcyjnym inicjałem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka