Dodaj do ulubionych

Krajewski nie odszczeka

IP: *.marketingserwis.pl 18.10.02, 14:47
Postanowienie Sądu Okręgowego nie było prawomocne. Dziś samodzielnie (bez
adwokata) złożyłem na nie zażalenie. Sprawę w ciągu 24 godzin ma rozpatrzyć
trzech sędziów Sądu Najwyższego. Mam nadzieję, że nie każą mi niczego
odszczekiwać. Więcej, ja nie mam co odszczekiwać.
Pozdrawiam
Jerzy Krajewski
Obserwuj wątek
    • Gość: Rychu Re: Krajewski nie odszczeka IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.10.02, 15:14
      Odszczekasz gościu bo tylko to potrafisz robić.
    • Gość: Waldi Re: Krajewski nie odszczeka IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.10.02, 15:37
      Zgodnie z zapowiedziami Jerzego Krajewskiego miało być głośno o Markach we
      wszystkich mediach. Relacje z procesu powinni prowadzić „prawdziwi”
      dziennikarze.
      Co nam drodzy Państwo pozostało z tych obietnic?
      Może wszyscy zajęli się wyczynami naszych posłów i zapomnieli o Markach.
      • Gość: Jerzy Krajewski Re: Krajewski nie odszczeka IP: *.marketingserwis.pl 18.10.02, 15:59
        Szanowny Panie Waldi!
        Bardzo, naprawdę bardzo dziękuję Panu za tę opinię. Celnie ujął Pan problem.
        Dla dziennikarzy zajmujących się sprawani krajowymi i polityką wczorajsze
        wydarzenia w Sejmie były znacznie ważniejsze niż proces lokalnych polityków z
        podrzędnego miasta koło Warszawy. Niestety, takie są prawa mediów, że na moją
        sprawę nikt nie znalazł czasu. Może i dobrze, bo w końcu postanowienie sądu
        okręgowego nie było po mojej myśli. A w Sądzie Apelacyjnym (nie Najwyższym, jak
        pisałem w poprzednich opiniach) mam szansę wygrać. Niedużą szansę, bo niedużą,
        ale mam. Postanowienie Sądu Apelacyjnego powinno być w ciągu 24 godzin, czyli
        do jutra do godziny 11.45.
        Pozdrawiam
        Jerzy Krajewski
        Gość portalu: Waldi napisał(a):

> Zgodnie z zapowiedziami Jerzego Krajewskiego miało być głośno o Markach we
        > wszystkich mediach. Relacje z procesu powinni prowadzić „prawdziwi”
        >
        > dziennikarze.
        > Co nam drodzy Państwo pozostało z tych obietnic?
        > Może wszyscy zajęli się wyczynami naszych posłów i zapomnieli o Markach.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka