chaladia 08.12.02, 16:38 Na Grabinę przybłąkał sie Husky. Jasnej maści z płowym grzbietem, chyba młody. Jeśli komuś taki piesek zgninął, ewentualnie ktoś chciałby się niem zaopiekować, proszę o kontakt. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sep Re: Husky IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.12.02, 19:25 Tydzień temu na Żoliborzu były ogłoszenia o zgubionym husky. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: husky_ Re: Husky IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.12.02, 12:40 Jestem właścicielem 2 psów husky . Napisz gdzie można znaleźć tego psa. Postaram się znaleźć dla niego dom . thyssen@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: husky_ Re: Husky IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.12.02, 14:46 Gdzie jest Grabina?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raffix Re: Husky IP: *.braun.de 12.12.02, 14:58 Gość portalu: husky_ napisał(a): > Gdzie jest Grabina?????? O ile sie nie myle chodzi o osiedle w gminie Nieporet. Slynne w latach 80-tych - wtedy jawilo sie szarym ludziom z blokow takim jak ja jako oaza luksusu. Albo mi sie wydaje albo swoj dom ma tam Kora. Odpowiedz Link Zgłoś