americanna 05.11.06, 02:00 Czy ktos moze mi powiedziec, czy on jeszcze uczy, oraz szukam kontaktu z osobami z klasy-rocznik 80 wychowawca byl pan Wicher-szkola srednia-pracownik administracyjno-biurowy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
soviet46 Re: Dyrektor Puscian!!!!!! 05.11.06, 09:59 americanna napisała: > Czy ktos moze mi powiedziec, google> Puścian+Marki >szukaj Wszystko tam jest, kontakt, telefony, e-mail, adresy www szkoły Odpowiedz Link Zgłoś
szybki89 Dyrektor Puscian!!!!!! 05.11.06, 10:27 Pan Puścian jest jescze Dyrektorem w ZS nr 1, a i pan Wicher wciąż tem uczy (a przynajmniej uczył rok temu). Pozdrawiam Mikołaj Szczepanowski Odpowiedz Link Zgłoś
omalpa2 Re: Dyrektor Puscian!!!!!! 05.11.06, 21:22 rocznik 77, tak pan Puścian jest nadal Dyrektorem "naszej" szkoły a czemu pytasz ? jest tu na tej stronie link do szkółki www.marki.net.pl/?cat=36 wystarczy że zadzwonisz i grzecznie zapytasz pozdrwaiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
markus182 Re: Dyrektor Puscian!!!!!! 06.11.06, 00:37 Puścian nadal jest dyretorem w mojej szole,a pan Wicher uczy mnie wos-u Odpowiedz Link Zgłoś
americanna Re: Dyrektor Puscian!!!!!! 11.11.06, 22:12 Dziekuje sedecznie wszystkim za tak natychmiastowa odpowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś
szybki89 Re: Dyrektor Puscian!!!!!! 20.11.06, 18:46 szkolnelata.pl/schools/info.php?ID=21051&path=index.php to dla absolwentów, wejdzcie na strone to zorientujecie się o co chodzi:) Odpowiedz Link Zgłoś
w.karpinski niechlujstwo 20.11.06, 20:15 szybki89 napisał: > szkolnelata.pl/schools/info.php?ID=21051&path=index.php > to dla absolwentów, wejdzcie na strone to zorientujecie się o co chodzi:) Wszedłem. Zobaczyłem. I muszę powiedzieć, że smutek ogromny mnie ogarnął. A to wszystko z powodu niechlujstwa autora(ów) tego wpisu. >> ul. Piłsudzkiego 96 >> Marki, woj. Mazowieckie Odpowiedz Link Zgłoś
szybki89 Re: niechlujstwo 20.11.06, 21:04 Przyznaje się do błędu, i juz staram się go naprawić, mogę się usprawiedliwć tylko pośpiechem. Niestety taki odruch, tak słysze tak też napisałem, dziękuje za zwrócenie uwagi. Odpowiedz Link Zgłoś
w.karpinski Re: niechlujstwo 20.11.06, 21:38 szybki89 napisał: > Przyznaję się do błędu, i już staram się go naprawić, Jeśli z autorem mam do czynienia, to śpieszę z pomocą: 1. Prawidłowa nazwa ulicy brzmi - Aleja Marszałka Józefa Piłsudskiego, w skrócie często pisana Al.M.J.Piłsudskiego. Ale w potocznym języku najczęściej piszemy i mówimy ulica Piłsudskiego. I nie widzę w tym problemu. Chociaż radzę uważać aby w dokumentach urzedowych była prawidłowa nazwa. 2. województwo mazowieckie piszemy z małej litery. Pozdrawiam W.Karpiński Odpowiedz Link Zgłoś
szybki89 Dziękuje 20.11.06, 21:43 Dziękuje Niestety Al.M.J.Piłsudzkiego jest niemożliwa do osiągnięcia, poprostu z formularza jest wpisywana ulica Na województwo też nie mam wpływy. Maila z prośbą o zmiane już wysłałem, ta pomyłka jest dosyć kompromitująca, więc trzeba jak najszybciej naprawić. Pozdrawiam Mikołaj Szczepanowski Odpowiedz Link Zgłoś