Gość: MIKA IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.07.03, 10:52 Czy ktoś może jest pacjentem gabinetu Państwa Denis? Czy polecacie go? A może jest inny dobry stomatolog w Markach??? Proszę o namiary Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kola Re: Gabinet stomatologiczny IP: *.kosnet.pl / 10.112.5.* 08.08.03, 02:31 Polecam gabinet DENTICA w Ząbkach ul. Wojska Polskiego 17, naprawdę profesjonalna obsługa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leszek Re: Gabinet stomatologiczny IP: 195.136.50.* 12.08.03, 22:15 Polecam Niedrogą i Dobrą dentystkę na fabrycznej wizawi esculapa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boraks Re: Gabinet stomatologiczny IP: 195.94.193.* 10.09.03, 18:19 Polecam gabinet Doroty Palonki w zesp. szkół nr 4 przy Wenecji, R. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boraks Re: Gabinet stomatologiczny IP: 195.94.193.* 11.09.03, 10:08 przepraszam: szkoła nr 2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Gabinet stomatologiczny IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.09.03, 08:31 Co dotego, ze jest najlepsza w okolicy nie mam wątpliwości... Tylko jej plomba potrawfiła przetrwać do dziś (ponad 2 lata). Poprzednie wypełnienia wypadały w ciągu: od tygodnia do miesiąca... Była nawet, w poprzednich gabinetach, propozycja wyrwania... z komentarzem "to jedynka i nie będzie się trzymać". Ona nie miała wątpliwości i plomba siedzi! Polecam ten gabinet. Gość portalu: boraks napisał(a): > Polecam gabinet Doroty Palonki > w zesp. szkół nr 4 przy Wenecji, > R. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Gabinet stomatologiczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.03, 12:23 Tak bardziej dokładnie to gabinet p.Doroty Palonki mieści w Zespole Szkół nr 2 (Sz.P.nr 5) przy ul. Wczasowej, ale blisko "Wenecji". Mogę naprawdę polecić w/w gabinet. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nuie Re: Gabinet stomatologiczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.03, 17:41 ja tgo gabintetu nie polecam...tam powypadały mi plomby..choć jak kto woli..ja chodzę do p. Kuberskiej do stomatologii rodzinnej w pustelniku..jest bardzo miła, delikatna i zna sie na rzeczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kammill5 Re: Gabinet stomatologiczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.03, 13:43 polecam gabinet w Markach przy ul.Fabrycznej na tyłach sklepu Mazowszanka jest to prywatny gabinet ale fachowa obsługa i skuteczna Odpowiedz Link Zgłoś