polaris70 02.05.09, 00:57 Witam, czy ktos z Was moze mi polecic firme, ktora: dobrze, szybko, sprawnie wybuduje mi drewniany taras. dzieki i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pkr12 Re: drewniany taras 02.05.09, 09:40 www.irbis.info.pl/?page=start z Helenowa - mnie pobudowali świetny domek Odpowiedz Link Zgłoś
piotrg4 Re: drewniany taras 06.05.09, 13:44 pkr12 napisał: > www.irbis.info.pl/?page=start z Helenowa - mnie pobudowali > świetny domek a gdzie mozna zobaczyc twoj domek?? bede teraz stawial u siebie i zastanawialem sie jakie koszta takiego o powierzchni 80m2 bez poddasza dach jednospadowy Odpowiedz Link Zgłoś
pkr12 Re: drewniany taras 07.05.09, 22:38 Moj domek to dom całoroczny zbudowany w techniologi szkieletowej z poddaszem pow. 140 m2. Można go obejrzec w galerii irbis. Został postawiony kilka lat temu. Firma jest solidna. Nie wiem jakie mają teraz ceny ale myśle że nie będzie problemu z uzyskaniem od nich szacunkowej wyceny. Odpowiedz Link Zgłoś
teresa.koz Re: drewniany taras 08.11.16, 11:24 u mnie taras i ogród ogarnęli z www.justi-garden.pl/ - nie mieli łatwo, mam bardzo piaszczysty i nierówny teren a wykorzystali to jako zaletę, teraz jest super:) Odpowiedz Link Zgłoś