Dodaj do ulubionych

Uszczerbek

IP: gateway.d* / 10.3.36.* 22.01.03, 11:45
doznanie uszczerbku w interesie prawnym dostawcy lub wykonawcy może dotyczyć tylko wszczętego postępowania o udzielenie zamówienia publicznego
gdy protest wniesiony jest przedwcześnie, nie można mówić o bezczynności zamawiającego, a zatem i ów uszczerbek nie jest skutecznie wykazany
Obserwuj wątek
    • Gość: PEGAS Re: Uszczerbek IP: gateway.d* / 10.3.36.* 22.01.03, 11:50
      Powiem krótko - pierdoły i tyle.
      • Gość: NIN Re: Uszczerbek IP: gateway.d* / 10.3.36.* 22.01.03, 11:57
        Gość portalu: PEGAS napisał(a):

> Powiem krótko - pierdoły i tyle.

BRAWO! od rana piszę brednie (4 wątki założyłem) i w końcu ktoś zauważył że to bez sensu, a jeszcze polemikę podejmują! pzdr
        • Gość: PEGAS Re: Uszczerbek IP: gateway.d* / 10.3.36.* 22.01.03, 12:01
          Gość portalu: NIN napisał(a):

> Gość portalu: PEGAS napisał(a):
          >
          > > Powiem krótko - pierdoły i tyle.
          >
          > BRAWO! od rana piszę brednie (4 wątki założyłem) i w końcu ktoś zauważył że
          to
          > bez sensu, a jeszcze polemikę podejmują! pzdr
          >
          Bo mamy kulturę!!!
          • Gość: Figo Re: Uszczerbek IP: gateway.d* / 10.3.36.* 22.01.03, 12:02
            A ja tam lubię pisać bzdury. Przynajmniej mogę się odchamić od tej ciągłej
            elokwencji.
            • Gość: NIN Re: Uszczerbek IP: gateway.d* / 10.3.36.* 22.01.03, 12:09
              Gość portalu: Figo napisał(a):

> A ja tam lubię pisać bzdury. Przynajmniej mogę się odchamić od tej ciągłej
              > elokwencji.

no i git! a PEGAS pisze że ma kulturę! ble bl ble
              • Gość: Figo Re: Uszczerbek IP: gateway.d* / 10.3.36.* 22.01.03, 12:32
                Ja nawet nie potrafię wymówić takiego trudnego słowa ;-))))
                • Gość: PEGAS Re: Uszczerbek IP: gateway.d* / 10.3.36.* 22.01.03, 12:38
                  no tak - to mam kolegów, z których jednej chce się odchamić bo jest elokwentny
                  i nie potrafi wydukać słowo kultura, a inny też coś tam ..... EDobra no to
                  piszmy bzdury ....!!!! po to jest mój wątek czyli wątek o niczym.
                  • Gość: Figo Re: Uszczerbek IP: gateway.d* / 10.3.36.* 22.01.03, 12:52
                    Złamał się. Kac trzyma go jeszcze od wczoraj. HE, HE (gruźlica)
                  • Gość: NIN Re: Uszczerbek IP: gateway.d* / 10.3.36.* 22.01.03, 12:54
                    Gość portalu: PEGAS napisał(a):

> Dobra no to
                    > piszmy bzdury ....!!!! po to jest mój wątek czyli wątek o niczym.

na jaki kij mi twój wątek. całe forum jest po to aby pisać bzdury.
                    • Gość: NIN Re: Uszczerbek IP: gateway.d* / 10.3.36.* 22.01.03, 12:56
                      Pegas nie rób nam tutaj za admina, bo do wyborowej doniesiemy, że wyręczasz chłoptasi
                      • Gość: Figo Re: Uszczerbek IP: gateway.d* / 10.3.36.* 22.01.03, 13:03
                        Pamiętaj, Michnik czuwa (coś jak ORMO czuwa??????)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka