23.11.10, 08:52
Hej,
Jesteśmy po pierwszym koncercie, ufff. Niby podchodziłam do niego spokojnie - ale wewnętrzenie strasznie byłam zdenerwowanasmile
Kuba - po 3 miesiącach wczoraj zagrał pierwszy raz na popisie. Ogólnie w domu lepiej mu szło, spokojniej. Na popisie niby był opanowany, mylił się co prawda, ale lekko i grał dalej bez problemu. Najśmieszniejsze było to, że zagrał utwory o oktawę niżej - i nie zauważył tego z wrażenia.
W grudniu czeka nas popis Marysi na skrzypcach, plus jeszcze jeden Kuby. Wy też się tak denerwujecie? Hmm smile

pozdrawiam Iwona
Obserwuj wątek
    • kasiask Re: I koncert 23.11.10, 09:01
      Gratulacje!!
      Ja się też okropnie denerwuję. Chyba jeszcze bardziej, niż jak bym sama miała grać. smile
      • mama_dorota Re: I koncert 23.11.10, 11:41
        Oj! Ja bardzo przeżywałam, a wczoraj sama pilnowałam, żeby syn wziął miał telefon, bo nie mogłam z nim pójść, więc w pośpiechu wychodząc z domu wzięłam go do torebki i ... tam został. Dowiedziałam się co i jak dopiero po pracy.

A teraz tak ciągle ciemno, że buuu crying
        • zivona Re: I koncert 23.11.10, 11:51
          mama dorota,
          to twój syn wczoraj też miał koncert? Jak poszło?
          smile
          • mama_dorota Re: I koncert 23.11.10, 12:14
            To nie był koncert, tylko przesłuchanie CEA. Podobno poszło dobrze, ale to był występ tylko przed nauczycielami, a ocenę poznamy za 2 godziny.
            • zivona Re: I koncert 23.11.10, 12:47
              aha, mam nadzieję że poszło dobrze i syn zadowolony smile
              • mama_dorota Re: I koncert 23.11.10, 12:57
                Moja córka po pierwszym takim prawdziwym koncercie (był dopiero na koniec I klasy) powiedziała, że choć była przejęta, to było dość miłe uczucie, że tak wszyscy na nią patrzyli i że słuchali. Myślę, że poczuła, że to miłe być gwiazdą wink. Pianista nie bardzo ma szansę utrzymywać kontakt wzrokowy z widownią, ale skrzypek tak, choć nie powinien.
                Zobacz tutaj, jak ona się rozglądała.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka