Dodaj do ulubionych

Tak gra: na klarnecie

26.02.14, 15:16
Witajcie, pierwszy raz się odważę umieścić filmik smile To jest pierwszy występ Marty na popisach klasowych w listopadzie czyli de facto po 2 miesiącach nauki. Trochę niepewnie, jakieś potknięcie ale ogólnie nam się podoba smile
Dzisiaj miała grać na koncercie 3 utwory, w tym śliczny duet Scarborough fair ale niestety występ odwołany sad
Występ Marty
Obserwuj wątek
    • mat.an Re: Tak gra: na klarnecie 17.03.14, 12:09
      Bardzo ładnie! Karolina też gra ten duet, który Marta zagrała z nauczycielem, tylko ona wykonuje go z koleżanką. Pozdrawiamysmile
    • pepperann Re: Tak gra: na klarnecie 18.03.14, 09:05
      Gratuluję! Z przyjemnością wysłuchałam smile A ten duet znamy z repertuaru Suzuki na skrzypce!
      • anatewka11 Re: Tak gra: na klarnecie 19.03.14, 23:03
        Dzięki! Bardzo nam się podoba repertuar, który Marta ma. Krótkie utworki, nie sposób się nimi znudzić... ale przy tym przyjemne dla ucha smile No i to, że od samego początku gra w duecie, w zespole, z podkładem- niezwykle cenne smile
    • kulju Re: Tak gra: na klarnecie 20.03.14, 13:45
      Bardzo ladnie, mnie sie klarnet zawsze podobal i zastanawialam sie nad nim przy wyborze instrumentu dla drugiego synka, ale wybralismy skrzypce. Obejrzelismy filmik wspolnie i moj syn zapytal czy moze sprobowac.
      Jak na 2 miesiace nauki, wystep wyglada super!

Pozdr,
      Magda
    • mama_dorota Re: Tak gra: na klarnecie 20.03.14, 14:43
      Mnie też się podoba. Już dawno obejrzałam, tylko zapomniałam skomentować. Szkoda, że ją tak mocno ten pulpit zasłonił.
      • anatewka11 Re: Tak gra: na klarnecie 20.03.14, 18:18
        mama_dorota napisała:
        > Szkoda, że ją tak mocno ten pulpit zasłonił.

Ona była tu dokładnie tydzień po 7 urodzinach wink najmniejsza z klasy klarnetu, reszta uczniów choć trochę wystawała wink I tak się cieszę, że pan pozwolił grać z nut, bo chociaż umiała na pamięć, to wiadomo: pierwszy występ...
        • anatewka11 Re: Tak gra: na klarnecie 18.08.14, 22:54
          Jeszcze świeżutkie występy podczas VIII Letniej Akademii Instrumentów Dętych. Była najmłodszą uczestniczką i między nią a pozostałymi uczestnikami był duuży skok smile Koncert finałowy trwał 3 godziny i byłam pod wielkim wrażeniem występujących młodych muzyków.

Różowa pantera
          Let`s make peace
          Duet

www.szukajacboga.pl
          • agatjap Re: Tak gra: na klarnecie 21.08.14, 10:32
            bardzo ładnie zagrane, gratulacje smile
          • gosc120 Re: Tak gra: na klarnecie 05.09.14, 10:12
            Wooooow!!! Bardzo mi sie podobalo, gratulacje dla corki !!!
            • anatewka11 Re: Tak gra: na klarnecie 05.09.14, 13:33
              Dzięki za miłe słowa smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka