ariana7 12.06.14, 10:14 Że też nie wpadłam na to wcześniej, a też szukamy akompaniamentu wiolonczela + fortepian, J.CH.Bach, Koncert c-moll cz.1 ten www.youtube.com/watch?v=CbGVSTzO3HU&list=PLGiefgCnRjBs5Kdy584NF4eRFmsprYrKp Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tijgertje Re: pilnie potrzebny akompaniament BACH 12.06.14, 18:21 Koncertow bacha niestety nie posiadam Odpowiedz Link
ariana7 Re: pilnie potrzebny akompaniament BACH 12.06.14, 21:47 szkoda. Chciałam kupić, ale nie ma. Odpowiedz Link
tijgertje Re: pilnie potrzebny akompaniament BACH 12.06.14, 22:18 Zalezy, gdzie Tu zapewne nie szukalas: www.broekmans.com/EN/Sheetmusic/Product/21431/Bach-J-Chr-Konzert-c-moll#prettyPhoto Albo nuty z CD: www.broekmans.com/EN/Sheetmusic/Product/38243/Bach-J-Chr-Concerto-c-moll O ten chodzi? Wysylaja rowniez za granice. Ja mam wprawdzie niemal pod nosem, wiec kupowalam wielokrotnie i jest to najlepiej zaopatrzony sklep, na jaki trafilam, wysylaja migiem i nigdy nie mialam z nimi zadnych problemow. Odpowiedz Link
bb12 Re: pilnie potrzebny akompaniament BACH 13.06.14, 07:49 Szukałam....bo wiedziałam, że Kaja jakiś tam koncert Bacha grała...ale inny. Często bibliteki szkolne mają... u nas dziś nie ma możliwości sprawdzenia, bo jest zamknięta z powodu koncertu szkolnego. Odpowiedz Link