Dodaj do ulubionych

Wypromuję Pasjonata w Leczeniu Chorób Kręgosłupa

11.12.13, 10:31
Witaj,

Szukam osoby, której pasją jest pomaganie innym w walce o zdrowy kręgosłup. Która wiąże z tym swoją przyszłość zawodową i w wolnym czasie zgłębia tajniki medycyny.

Mogę zaproponować Ci wypromowanie Cię na stronie internetowej UlgaDlaKregoslupa.pl
która obecnie posiada 17 000 odwiedzin miesięcznie, wiec zasięg jest spory. Dodatkowo wartość ta dynamicznie rośnie.

Twoja promocja będzie na nowo stworzonej stronie „O nas” oraz w każdym komentarzu na który odpiszesz.

Co oczekuję w zamian?

Chciałbym abyś pomogła/pomógł osobom, które zadają pytania pod artykułami. Po prostu abyś odpowiedziała na ich pytania. W każdej odpowiedzi będzie napisane Twoje imię i nazwisko i nazwa Twojego gabinetu.

Artykuły znajdują się na stronie:
ulgadlakregoslupa.pl/Wiedza/
Oto przykładowy artykuł z blisko setką komentarzy:
ulgadlakregoslupa.pl/Wiedza/Rwa-kulszowa-objawy.html
Jest to świetna propozycja jeśli posiadasz gabinet i chciała/chciał byś zwiększyć liczbę klientów.

Jeśli jesteś zainteresowana/y współpracą to napisz do mnie na maila: artur.nowakowski@ulgadlakregoslupa.pl

Pozdrawiam Cię gorąco,
Artur Nowakowski
Twój sprzymierzeniec w walce
z dolegliwościami kręgosłupa.
Właściciel sklepu UlgaDlaKregoslupa.pl
Obserwuj wątek
    • wojtek750 Re: Wypromuję Pasjonata w Leczeniu Chorób Kręgosł 21.01.14, 19:21
      Witam i pozdrawiam! Chętnie pomogę Panu w realizacji tego zagadnienia- otóż od kilku lat pisze bloga : teraznieboli.blogspot.com i mogę właczac sie w korespondencję ? Proszę zapoznać się z problemami tam poruszanymi, jest tam 15 artykułów , może Pan też polecać je w/g uznania ? Pozdrawiam W.Nowak

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka