Dodaj do ulubionych

Kolonie 2011 polecacie?

22.03.11, 20:59
Witam,chcę by moja ośmiolatka pojechała kolejny raz na kolonie lecz jest zrażona po ostatnich gdyż kadra nie wiele z siebie dała ograniczali się do minimum.Córka jest samodzielna i da sobie radę lecz po rozmowach z koleżankami okazuje się że jest więcej mam których dzieci wróciły z kolonii niezadowolone,więc w tym roku chcę aby kolonie były udane.Może polecacie konkretne kolonie?zorganizowane przez zaufane biuro.
Obserwuj wątek
    • net-tomaszkos Re: Kolonie 2011 polecacie? 23.03.11, 10:33
      Tylko na tym forum jest co najmniej 5 wątków na ten temat. Istnieją nawet osobne fora dotyczące kolonii. Użyj wyszukiwarki (po prawej stronie tej strony u góry masz do tego okienko).
      • agniesia774 Re: Kolonie 2011 polecacie? 18.05.11, 12:05
        A ja polecam www.sportowekolonie.pl
        Moja córka była tam w zeszłym roku i wróciła zachwycona. W tym roku też jedzie.
        Ośrodek nad czyściutkim jeziorem Dadaj na Mazurach, kryty basen na miejscu w razie niepogody, mnóstwo atrakcji- tenis, nurkowanie, warsztaty tańca.I opiekunowie rewelacyjni- wiedziałam że jest tam bezpieczna i zadowolona. Polecam!
    • kanna Re: Kolonie 2011 polecacie? 23.03.11, 17:07
      Dodam tylko, że jest juz późno... na obozy mojego syna miejsca się skończyły
    • agniesia774 Re: Kolonie 2011 polecacie? 18.05.11, 12:06
      A ja polecam www.sportowekolonie.pl
      Ośrodek nad czyściutkim jeziorem Dadaj na Mazurach, kryty basen na miejscu w razie niepogody, mnóstwo atrakcji- tenis, nurkowanie, warsztaty tańca.I opiekunowie rewelacyjni- wiedziałam że jest tam bezpieczna i zadowolona. Polecam!
    • kagrami Re: Kolonie 2011 polecacie? 14.06.11, 13:30
      A z kim/gdzie były twoje dzieci??
    • kasia_piet Re: Kolonie 2011 polecacie? 14.06.11, 14:04
      Na siłę jej nie wysyłaj...
      • justok1 Re: Kolonie 2011 polecacie? 14.06.11, 14:19
        Bardzo polecam kolonie z mikoturu (ale jeżdżą tylko z Warszawy). Świetnie zorganizowany czas, nawet wieczorami, rewelacyjna kadra i zapewnione bezpieczeństwo - do tego mnóstwo zajęć dla każdego (konie, hip-hop, windsurfing, tenis i wiele innych). Córka jedzie drugi i na pewno nie ostatni raz. Z tym, że już na pewno jest po zapisach. Ja klepałam miejsce na początku marca.
    • misiakasia_12 Re: Kolonie 2011 polecacie? 17.06.11, 09:34
      ja polecam ofertę kogisa, sporo ciekawych form wypoczynku

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka