mechanika1 03.04.12, 09:31 Mam kilka pytań czy wiecie, kiedy będą wyniki tegorocznego Omnibusa ? Jakoś dziecie tej informacji nie przyniosło do domu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mechanika1 Re: Omnibus - wyniki 03.04.12, 09:33 ups za szybko poszło ... a może ktoś też wie kiedy będą odpowiedzi publikowane na stronie jersz Odpowiedz Link Zgłoś
gertruda.k Re: Omnibus - wyniki 04.04.12, 18:06 Omnibus czy olimpus? wyniki olimpusa będą ok. 18 maja. Odpowiedz Link Zgłoś
aniask_mama Re: Omnibus - wyniki 04.04.12, 18:14 Jeśli organizator Jersz to OMNIBUS przeczytaj w regulaminie, kiedy mają być wyniki, Jersz nie zamieszcza ich na stronie (w każdym razie do teraz nie zamieszczał). Odpowiedz Link Zgłoś
mechanika1 Re: Omnibus - wyniki 05.04.12, 08:05 Wczytywałam się w regulamin Omni usa organizowanego przez firmę Jersz i właśnie zabrakło mi informacji o terminie podania wyników. Wiem, że nie publikują na stronie, ale chcialabym się dowiedzieć kiedy tak mniej więcej Odpowiedz Link Zgłoś